A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Гробової С. П.,  директора комунального закладу «Березівський будинок культури».

Щиросердно вітаємо з Днем народження Гробову Світлану Петрівну,  директора комунального закладу «Березівський будинок культури» Пісочинської селищної ради! Надзвичайно доброзичлива та чуйна, харизматична та сповнена натхнення Світлана Петрівна щедро ділиться своїм талантом та позитивною аурою  з оточуючими. Вона – взірець митця, втілення порядності та людяності! Шановна Світлано Петрівно! Прийміть наші найщиріші побажання щастя, міцного здоров’я, злагоди та добробуту в родині! Нехай творче натхнення та успішне втілення всіх задумів дарує Вам радісний бадьорий настрій і задоволення від життя, а любов та підтримка найближчих – впевненість та бажання й надалі робити наш світ кращим! Зі святом!

08:11 01.04.2019

Семінар працівників психологічної служби.

28 березня на базі Комунальної  установи Харківської районної ради «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» відбувся методичний  семінар для практичних психологів, соціальних педагогів, логопедів, асистентів учителя, асистентів вихователя дошкільних закладів освіти та закладів загальної середньої освіти за темою: «Організація освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами». Учасники семінару ознайомились з нормативно-правовими аспектами організації інклюзивного середовища в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, основними напрямами роботи працівників психологічної служби з дітьми з особливими освітніми потребами. Директор Савенкова Наталя Анатоліївна ознайомила присутніх з системою психологічних та педагогічних послуг, що надаються дитині з особливими освітніми потребами фахівцями Комунальної установи Харківської районної ради «Інклюзивно-ресурсний центр № 1».

09:39 29.03.2019

Семінар для вчителів математики, фізики, інформатики та трудового навчання на базі Української  інженерної-педагогічної академії.

28 березня 2019 року на базі Української  інженерної-педагогічної академії відбувся науково-методичний семінар вчителів математики, фізики, інформатики та трудового навчання закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради з теми  «Застосування сучасних технологій в освітньому процесі. Шляхи підвищення якості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання». 

09:02 29.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень