A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Турнір з міні-футболу "Кубок Пісочинської громади".

06 та 07 квітня на базі КЗ «Пісочинський ліцей» відбулись чергові матчі турніру з міні-футболу "Кубок Пісочинської громади".  Дев`ять команд продемонстрували свою майстерність і волю до перемоги: Мерефа1 4:3  Мерефа2; Юніор8  5:0  Бабаї; Надія2 3:3  Мерефа1;   Фуерте  4:2 Мерефа2 Золочів1  5:0 Бабаї; Золочів2  6:1  Надія 2; Сніжків 3:0 Мерефа2; Сніжків  4:1  Мерефа1.         Вітаємо юних футболістів та їх наставників, бажаємо нових спортивних успіхів! Запрошуємо вболівальників відвідати черговий тур чемпіонату, підтримати спортсменів та отримати  яскраві позитивні враження!

09:05 09.04.2019

Привітання Лінниченко Т.А., заступника директора з навчально - виховної роботи КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Лінниченко Тетяну Анатоліївну, заступника директора з навчально - виховної роботи КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»! Мудрий наставник, добра, щира та порядна, Тетяна Анатоліївна - взірець Людини, педагога, керівника! Вона створює позитивну, світлу атмосферу та надихає оточуючих! Шановна Тетяно Анатоліївно! У цей святковий день прийміть наші найщиріші побажання щастя та любові! Нехай кожен день дарує гарні, позитивні емоції та яскраві враження, нові професійні успіхи та звершення! Бажаємо завжди відчувати підтримку вірних друзів та однодумців, впевненість та задоволення від життя! З Днем народження!  

08:33 09.04.2019

Новини спортивного життя громади. "Шкіряний м'яч".

06 квітня команда учнів  КЗ "Пісочинський ліцей"  з футболу впевнено здобула перемогу та вийшла до фіналу змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч". Хлопці 2008 року народження під керівництвом  С. Дитинича переграли представників  Валківського району  з рахунком  5:1, Ново-Водолажського району - 8:0, Богодухівського району - 5:0 та Золочівського району - 5:0. Блискучий підсумок, який демонструє майстерність нашої молоді! Вітаємо футболістів з перемогою та бажаємо такої ж впевненої гри у наступній стадії змагань!

11:37 08.04.2019

Привітання Горяйнової Ю.А., режисера народного театру-студії "Чудеса в решеті".

Вітаємо з Днем народження Горяйнову Юлію Анатоліївну, режисера народного театру-студії "Чудеса в решеті" Пісочинського палацу культури  та мистецтв! Юлія Анатоліївна - муза і душа колективу, мудрий наставник і щирий вірний друг, дивовижно талановита, натхненна людина, яка осяює навколишній світ! Шановна Юліє Анатоліївно! У цей святковий день прийміть наші побажання щастя, насиченого творчими успіхами, яскравого, радісного життя, родинного добробуту! Нехай Вас оточують вірні друзі та однодумці, а любов найближчих дарує відчуття впевненості та задоволення! З Днем народження!  

08:00 08.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень