A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Череватенка В.В., сторожа КЗ "ФОК "Мобіль"".

Вітаємо з ювілеєм Череватенка Віктора Васильовича, сторожа Комунального закладу «ФОК «Мобіль»»! Надійний та відповідальний, доброзичливий і товариський Віктор Васильович завжди створює навколо себе гарну, позитивну атмосферу. Шановний Вікторе Івановичу! Прийміть наші найщиріші побажання гарного міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту! Нехай Вас завжди оточує любов, повага та підтримка найближчих. Бажаємо Вам успіху у всіх починаннях, радісного, бадьорого настрою та задоволення від життя! З ювілеєм!  

08:14 07.04.2019

Сонячний теплий день, душевна компанія, шляхетна справа - так проходить акція "За чисте довкілля» у Комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль»».

Дружньо, весело, позитивно та натхненно попрацювали сьогодні робітники освітнього закладу, учні та їх батьки на території ліцею. Чистоту, гармонію, свіжі фарби, задоволення та радісний настрій подарував цей день всім, хто взяв участь в щорічній акції «За чисте довкілля». Спільна справа - чудовий спосіб провести день разом з родиною, колегами, друзями,  піклуючись про нашу громаду, даруючи чистоту та порядок! Ми щиро вдячні працівникам ліцею «Мобіль», учням та батькам за небайдужість!

15:32 06.04.2019

За чисте довкілля. Пісочинський ЗДО №1.

Триває щорічна акція з благоустрою території садочка. 06 квітня працівники дошкільного закладу провели відповідні роботи: обкопали кущі та дерева, здійснили прополку та розпушування ґрунту клумб, таким чином  підготував їх до весняного періоду На усій території садочка прибрано сухостій та пофарбовано бордюри. Свіжими фарбами, охайними клумбами та весняною яскравою зеленню зустріне своїх маленьких вихованців садочок! Дякуємо працівникам ЗДО за чудову роботу!

15:01 06.04.2019

Акція «За чисте довкілля». КЗ "Пісочинський ліцей".

Представники Комунального закладу «Пісочинський ліцей» активно долучилися до акції «За чисте довкілля». 05 квітня учні 5-8 класів разом зі своїми наставниками розпочали  прибирання прилеглої території. 06 квітня учні 9-11 класів та працівники ліцею підтримали марафон. Прибирання прилеглої території, фарбування забору - це неповний перелік справ, які заплановано провести. Надзвичайно важливо, що подібний захід виховує у молоді бережливе ставлення до природи, формує почуття особистої відповідальності за чистоту довкілля. Дякуємо вчителям та учням ліцею за активну допомогу!  Марафон продовжується!

13:04 06.04.2019

Відкритий урок трудового навчання в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». КЗ "Пісочинський ліцей".

Сьогодні в Комунальному закладі «Пісочинський ліцей»  пройшов загальношкільний  відкритий урок трудового навчання в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Учні 5-8 класів охоче взялися до роботи з прибирання прилеглої території, адже той, хто щиро любить свою Батьківщину дбає про кожен її куточок! Виховуємо в молоді любов до рідної громади та країни! Марафон розпочато!

21:12 05.04.2019

Найрозумніший учень Пісочинської громади.

Логічним завершенням будь-якої діяльності є підбиття підсумків, аналіз помилок та побудова планів на майбутнє. Так 5 квітня 2019 року було визначено найрозумнішого серед учнів закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради в 2018/2019 навчальному році. За результатами контрольної роботи відбіркового раунду інтелектуального конкурсу «Учень року» до фінального етапу пройшли такі учні:  - Комунальний заклад «Пісочинський ліцей «Мобіль»: Гузовська Ксенія, Дяченко Дмитро, Жидко Тетяна, Остапченко Данило, Рогач Іван, Сторчай Нікіта. - Комунальний заклад «Пісочинський ліцей»:  Овчаренко Влада, Пивовар Ірина, Ткач Дарина, Чічкань Крістіна, Швець Катерина. - Комунальний заклад «Пісочинська ЗОШ»:  Гринюк Владислав. Школярі відповідали на запитання з 6 навчальних предметів: «Англійська мова», «Біологія», «Історія», «Математика», «Українська мова та література», «Фізика».  У фінальному раунді за перемогу змагалися учениці Пісочинського ліцею. Після гострої інтелектуальної боротьби I місце посіла Овчаренко Владислава, ІІ місце – Пивовар Ірина, ІІІ місце – Швець Катерина. Голова Пісочинської селищної ради Олег Чернобай привітав усіх учасників конкурсу, вручив переможцю Кубок «Учень року-2019» та зазначив, що всі учасники фінального етапу нагороджені диференційованою одноразовою стипендією, яка буде вручена 17 травня на святі  "#Pisochinskiy_Olimp-2019". Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова побажала учням упевненості в своїх силах, наполегливості, творчих здобутків та підкорення нових висот. ФОТОАЛЬБОМ

15:24 05.04.2019

Екскурсія до бібліотеки. КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Під час шкільних канікул учні другого класу освітнього закладу зі своєю вчителькою побували у Березівській бібліотеці. Протягом екскурсії,  яка проводилась з метою розширення знань дітей про книгу, історію її виникнення, ознайомлення школярів з правилами поводження в бібліотеці, учні поринули в неймовірний книжковий світ. Діти отримали багато цікавої інформації та позитивних вражень!

13:13 05.04.2019

Заняття з художньо-продуктивної діяльності "Весна іде!". Пісочинський ЗДО (ясла - садок) №3 «Теремок».

Цікаво, пізнавально, творчо та позитивно проходять заняття з художньо-продуктивної діяльності у садочку. Так,  на занятті "Весна іде!" діти старшого дошкільного віку навчалися передавати картину природи, характерні ознаки весни в малюнках; розвивали  почуття композиції, естетичне сприйняття та почуття кольору, а також  освоювали прийоми  розмиття й малювання по вологому шару паперу.

09:25 05.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень