A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Привітання з Днем народження Черкашиної Н.І., керівника гуртка хореографії Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза».

Вітаємо з Днем народження Черкашину Наталію Іванівну, керівника гуртка хореографії Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»!  Шановна Наталіє Іванівно! Від щирого серця бажаємо Вам щасливого, радісного життя, насиченого позитивними емоціями та яскравими враженнями! Нехай Вас завжди супроводжують любов та підтримка найближчих, професійні успіхи та творче натхнення! Бажаємо Вам злагоди та добробуту у родині, здійснення всіх заповітних мрій і задумів! З Днем народження!

08:30 08.05.2019

Новини спортивного життя громади. Футбол. Команда «Юніор» Пісочинської ДЮСШ, тренер Кузьменко С.С.

05 травня. Чемпіонат м. Харкова з міні-футболу (база ЦПКВ ім. М.Горького): Юніор12 0-6 Металліст1; Юніор11 3-0 ДЮСШ 8 (2); Юніор8 15-1 Майстер мяча9; Юніор7 3-0 Майстер м'яча (В); Юніор10 3-4 Дінамо1; Юніор9 6-1 Комунар. Динамічні, видовищні матчі, в яких повною мірою розкрилась майстерність наших юних спортсменів! Бажаємо футболістам нових успішних виступів та перемог у змаганнях!

15:53 06.05.2019

Пісочинські педагоги у спільноті відповідального вчительста

EdCamp Ukraine - це (не)конференції для шкільних педагогів, які проходять у новому форматі дискусійного заходу для професійного зростання учительства України.  Інноваційні заходи у форматі EdCamp є сучасними комунікаціями реформи Нової української школи.

09:51 02.05.2019

Обласна Спартакіада з видів спорту серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

20 квітня у м. Харків відбулись змаганнях з шашок за програмою обласної Спартакіади з видів спорту серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад. Пісочинську громаду на змаганнях представляли: Ігор Тесленко, Ганна Назарова та Роман Лебединський. В загальному заліку команда посіла 14 місце. Бажаємо нашим представникам нових цікавих змагань та успішних виступів!

22:39 29.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень