A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Проведено заходи до Всеукраїнського Дня охорони праці

З нагоди цьогорічного Всеукраїнського Дня охорони праці з теми «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці», у період з 18 по 28 квітня, у закладах освіти, культури, спорту Пісочинської селищної ради були проведені відповідні заходи, а саме:

10:58 08.05.2024

Привітання з днем народження Попової К.В., бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту

Щиро вітаємо з днем народження Попову Катерину Володимирівну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Бажаємо іменинниці здійснення заповітних мрій і сподівань! Нехай життя буду мирним, радісним, довгим та щасливим. Хай у Вашому серці живе квітуча весна, чарівне кохання, непохитна віра у добро! Зичимо тепла й затишку у сімейному колі, нових звершень у професії, втілення всіх планів і невичерпного натхнення на нові ідеї! Нехай все у Вас буде так, як Ви забажаєте! Щедрої долі, вірної удачі, достатку та стабільності! З днем народження!

08:35 07.05.2024

Привітання з днем народження Худякової С.Г., провідного бібліотекаря Коротичанської бібліотеки- філії

Вітаємо з днем народження Худякову Світлану Григорівну, провідного бібліотекаря Коротичанської бібліотеки - філії! Щиро бажаємо Вам, шановна Світлано Григорівно, Перемоги, мирного неба, відмінного здоров'я, чарівного кохання, злагоди та добробуту у родинній домівці! Нехай невичерпне творче натхнення сприятиме новим мистецьким шедеврам, всі плани втюлюються у життя, робота приносить задоволення, у серці завжди буде місце для добра та надії! Зичимо всього самого найкращого, найбажанішого, світлого! Нехай доля дарує свої щедроти та оберігає від негараздів! З днем народження!

08:34 07.05.2024

Спорт нас об’єднує

4 травня 2024 року на території фізкультурно-оздоровчого комплексу «Мобіль», за підтримки Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая, відбулися змагання за Кубок з футзалу, присвячені пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Спортивна гра з м’ячем у залі була проведена за участі трьох команд. Глядачі та учасники команд отримали задоволення від цікавої, захоплюючої гри юних спортсменів. У грі наголошуються імпровізація, креативність та техніка, контроль м’яча та передачі в обмеженому просторі. За правилами футзал нагадує футбол та міні-футбол. У напруженій боротьбі перемогу виборола команда Нової Баварії, друге місце - команда «Юніор» Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи (тренер Сергій Кузьменко), третє - команда «Надія» Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи (тренер Руслан Сєріков). Команди нагороджені дипломами та медалями, переможець – Кубком за І місце. Також були відзначені найкращі гравці команд. Всі учасники гри отримали солодощі.

09:48 06.05.2024

ТРЕК. ЧЕРГОВІ ВАГОМІ ЗДОБУТКИ НАШИХ СПОРТСМЕНОК

З 24 по 26 квітня 2024 року у Львові відбулася серія національних змагань з велоспорту на треку. На знаменитому місцевому треку з дерев’яним покриттям були визначені кращі з кращих у чемпіонатах України в скретчі, груповій гонці, гонки з вибуттям та гонки переслідування медісон серед юніорів, юніорок, а також у двох вікових груп серед юнаків та дівчат. Загалом за нагороди змагалися 165 учасників з 10 регіонів країни. До Харківської обласної збірної цього разу увійшли 13 спортсменів та спортсменок, які вже традиційно представляли Харківський Фаховий коледж спорту, КСДЮШОР «Динамо», Пісочинську ДЮСШ та велоклуб «Майстер сервіс». Головну роль в нашій команді на цих змаганнях виконали дівчата, які у двох вікових категоріях спільними зусиллями здобули 4 золоті, 2 срібні та 5 бронзових нагород. Причому всі чотири, максимальні перемоги на свій рахунок записала Вікторія Кононенко, вихованка Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи. Переможцями, призерами, а також ті хто потрапив до ТОП-10, в Харківській обласній збірній стали також і інші вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи. За результатами змагань: 1. ЧУ. ГОНКА З ВИБУТТЯМ: 5 місце - Карина Кононенко; 6 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат). 2. ЧУ. ГОНКА ПЕРЕСЛІДУВАННЯ МЕДІСОН: 4 місце - Карина Кононенко; 8 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат). 3. ЧУ. СКРЕТЧ: 5 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат). 4. ЧУ. ГРУПОВА ГОНКА НА ОЧКИ: 5 місце - Ярослава Стецюк (серед дівчат); 1 місце - Вікторія Кононенко (серед молодших дівчат). Пишаємося нашими вихованцями та бажаємо нових звершень та переможних стартів!

16:27 02.05.2024

Відбувся турнір з волейболу «Пісочинська весна»

27 квітня 2024 року на території спортивного комплексу «Мобіль» відбувся щорічний турнір з волейболу «Пісочинська весна» серед дівчат. Турнір пройшов в дружній атмосфері. Всі команди показали цікаву, напружену гру. Перемогу отримала команда Височанської ДЮСШ. Друге місце виборола Богодухівська ДЮСШ, третє - Пісочинська ДЮСШ, четверте - STM Мерчик. Переможці турніру нагороджені спортивним Кубком. Кращі гравці команд - малими кубками. Всі учасники нагороджені медалями та солодощами від Олега Олександровича Чернобая, Пісочинського селищного голови, Юлії Сергіївни Бєлової, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

16:25 02.05.2024

Юні футболісти стали призерами

З 30.04 по 02.05.2024 року в м. Львів пройшов чемпіонат України з футзалу серед дітей 2016р.н. Вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у чемпіонаті України з футзалу та вибороли почесне 3 місце. Вітаємо гравців команди та їх тренера Сергія Кузьменка з вдалим виступом та бажаємо подальших перемог!

16:20 02.05.2024

ВІТАЄМО З ТВОРЧИМ УСПІХОМ ШУМОВИЙ ОРКЕСТР

Вітаємо маленьких представників Пісочинської громади - шумовий оркестр 1-2 класів КЗ «Пісочинська школа мистецтв «АРТ НОВА» з перемогою у Міжнародному двотуровому конкурсі ART GLOBAL з твором Ф. Шуберта «Музичний момент»! Дякуємо вчителям за розкриття талантів і виховання у дітей любові до мистецтва. Впевнені, що з такими наставниками у оркестру буде ще багато перемог і здобутків! Бажаємо нових яскравих виступів, здійснення мрій і насиченого мистецького життя!

21:31 25.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень