A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя

5 червня 2024 року на території Пісочинської селищної ради головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області Олександром ЛІХАЧОВИМ було проведено навчальне заняття із членами Дружини юних пожежних «Вогняні вершники» (Пісочинський ліцей «Мобіль»), «Полумʼяна варта» (Пісочинський ліцей) і «Воїни світла» (Пісочинський ліцей «Джерело»). Протягом навчальних занять з дітьми були опрацьовані правила безпеки під час перебування на водних об’єктах. Вивчені питання оцінювання небезпеки, уміння надавати допомогу при нещасних випадках (як рятувати потопаючого), причини загибелі людей та про випадки звертання до Служби порятунку за номером «101». Набуті корисні знання стануть у пригоді юним пожежним під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед дітей Пісочинської громади.

11:00 06.06.2024

Привітання з днем народження Остапенко О.С., спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту

Вітаємо з днем народження Остапенко Олену Сергіївну, спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Від щирого серця бажаємо іменинниці всього самого найкращого та найбажанішого! Хай всі Ваші заповітні сподівання обов’язково здійсняться, здоров’я буде міцним, а сили – невичерпними! Нехай любов розфарбовує Ваше життя найяскравішими кольорами, надихає на феєричні ідеї, дарує насолодження та радість! Зичимо найскорішої Перемоги та миру, прихильності щедрої долі, благополуччя й стабільності, затишку та добробуту у сімейній домівці, гармонії у душі, непохитної віри в серці! Будьте щасливі, шановна Олено Сергіївно! З днем народження!

06:52 02.06.2024

До Дня захисту дітей – турнір з настільного тенісу

1 червня до Дня захисту дітей, за підтримки Пісочинського селищного головии Олега Олександровича Чернобая, двадцять два вихованця Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у турнірі з настільного тенісу по трьом віковим категоріям.

16:29 01.06.2024

Привітання з днем народження Бабенка М.В., водія відділу освіти, культури, молоді та спорту

Вітаємо з днем народження Бабенка Максима Володимировича, водія відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Зичимо імениннику всього самого найкращого, світлого, доброго, найбажанішого! Нехай здійсняться всі щирі побажання, що лунатимуть сьогодні на Вашу адресу. Хай доля буде щедрою та лагідною до Вашої родини, оберігає від прикрощів і дарує свої блага! Бажаємо успіхів у роботі, затишку, любові, гармонії та достатку у сімейній домівці, вірних людей у оточенні, підтримки колег і розуміння близьких. Нехай здійсняться всі Ваші заповітні сподівання! Будьте щасливі! З днем народження!

08:59 29.05.2024

Спецпроєкт "Садок на зразок"

Яка суперсила є у вашого дитсадка? Розкажіть у спецпроєкті «Садок на зразок» від МОН і UNICEF Ukraine! Інклюзивне середовище, крута адаптація до викликів чи успішні проєкти із зовнішніми партнерами — діліться особливостями вашого дитячого садочка з колегами: знайдіть свою суперсилу серед 7 номінацій; заповніть анкету; пройдіть відбір експертного журі. Про найкращі практики в кожній номінації будуть зняті відеосюжети для інших працівників сфери. Хто може взяти участь? Запрошуються співробітники комунальних і державних дитсадків — вихователі та адміністрація. Один садочок можна номінувати відразу на кілька категорій. Заповнюйте анкету до 6 червня: https://bit.ly/3V6DZT0.

09:10 28.05.2024

ДСНС ІНФОРМУЄ: ПОТЕНЦІЙНІ ЗАГРОЗИ НА ВОДОЙМАХ

Ніщо не зупинить ідею, час якої настав, і підлітка, який іде гуляти Річки та озера — топмісця для дітей. Вони проводять там час, навіть якщо вода занадто холодна для того, щоб купатися. Розкажіть підліткам про потенційні загрози та правила поведінки на водоймах, щоб їхнє дозвілля було безпечним. /UNICEF/

09:07 28.05.2024

Участь Пісочинських велогонщиків у всеукраїнських змаганнях

З 23 по 26 травня 2024 року в місті Кропивницький відбулася чергова серія всеукраїнських змагань з велоспорту на шосе серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат. Переможці та призери були визначені у чемпіонатах країни в гонці з вибуттям, груповій гонці та гонці критеріум. Боротьбу за нагороди повели 129 учасників з 16 команд, які представляли 9 областей України. До складу збірної Харківської області вже традиційно увійшли велогонщики з Харківського Пісочинської ДЮСШ, Фахового коледжу спорту, КСДЮШОР «Динамо» та велоклубу «Майстер сервіс» (загалом 11 спортсменів). За результатами до ТОП-10 потрапили вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи: - у гонці з вибуттям - Карина Кононенко (5 місце), Вікторія Кононенко (9 місце); - у груповій гонці (44 км) - Карина Кононенко (7 місце), Вікторія Кононенко (8 місце), Ярослава Стецюк (9 місце); - у гонці критеріум - Карина Кононенко (7 місце), Ярослава Стецюк (10 місце). Вітаємо наших велосипедистів та їх наставників з хорошим результатом і бажаємо нових звершень!

11:35 27.05.2024

Безпековий урок для підлітків

Як провести літні канікули без шкоди: презентуємо безпековий урок для підлітків Щоб допомогти дітям провести канікули безпечно, МОН спільно з UNICEF Ukraine, ДСНС України, МВС України та Укрзалізниця підготували інноваційний безпековий урок для середньої школи (з розподілом на 5–7 та 8–9 класи) — «Літні пригоди без шкоди». Урок допоможе навчити школярів таких життєво важливих навичок безпеки, як: безпека на воді; безпека з вогнем; безпека в інтернеті; безпека на залізниці. Плани уроків розроблено з урахуванням вікових особливостей учнів. Заняття вбудовані в цікаву інтерактивну форму з використанням презентацій, рольових ігор та віртуальних симуляцій. Використовувати матеріали можуть як вчителі, так і батьки або інші законні представники дитини. Завантажити матеріали можна за цим покликанням: https://study.ed-era.com/uk/courses/course/5200 Реалізація проєкту здійснюється за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra. Бажаємо безпечного літа!

12:09 24.05.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень