A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» Пісочинської селищної ради розпочинає прийом заявок на новий 2024/2025 навчальний рік (дистанційна форма навчання). Подати заявку можна у садочку (селище Пісочин, провулок Шевченка, 23). Вже зараз починаємо формувати списки наших вихованців! Віримо в ЗСУ, віримо в Перемогу України!

16:30 29.02.2024

БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

ЧИТАЙ УВАЖНО БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: • Знищення російських осередків в Інтернеті • Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі • Протидія наркотикам та шахрайству • Навчання та тренінги з кібергігієни • Просвіта населення щодо інформаційної гігієни • Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми пропонуємо нашим користувачам стати частиною «BRAMA». https://t.me/+FVp2IctBvfBiODY6 Що ми пропонуємо учасникам: 1. можливість повідомити про джерело неприйнятного контенту, для подальшого масового надсилання скарг спільнотою та подальшим блокуванням такого джерела; 2. допомогти заблокувати джерело неприйнятного контенту, шляхом долученості до масового надсилання скарг; 3. отримати поради щодо медіа та кіберграмотності; 4. бути поінформованим про небезпечні схеми шахрайств, які ширяться мережею; 5. бути обізнаним, щодо фейків, які просувають вороги у наш медіапростір. Станом на січень 2024 року учасниками спільноти заблоковано понад 26 тисяч джерел поширення неприйнятного контенту. Як видно із статистики – роботи ще багато і ми потребуємо допомоги нових небайдужих і активних учасників. Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! Приєднуйтесь : https://t.me/+FVp2IctBvfBiODY6 

10:06 29.02.2024

ЗАПРОШЕННЯ НА ВЕБІНАР "ВИКЛИКИ ДЛЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ`Я ПІДЛІТКІВ В УМОВАХ ВІЙНИ"

Усі охочі запрошуються взяти участь в онлайн-вебінарі “Виклики для психічного здоров'я підлітків в умовах війни. Самоушкодження серед дітей”, організованому до Дня обізнаності про самоушкодження, який відзначається 1 березня. Зустріч відбудеться з 11:00 до 12:30 4 березня за ПОСИЛАННЯМ.  Вона передбачає лекцію та час для ваших питань. Зокрема, на вебінарі заплановане обговорення наступних тем: - Як розпізнати ознаки ризикованої поведінки у підлітка - Як правильно говорити з підлітком на чутливі теми - Як навчатися допомагати собі у кризових ситуаціях - Як запобігти випадкам саморуйнівної поведінки у підлітків. Спікерка: Наталія Масяк, керівниця клініки психічного здоров'я дітей, підлітків та молоді Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру, керівниця центру психологічної експертизи, членкиня правління Фонду "Голоси дітей". Для участі у вебінарі заповніть реєстраційну форму за посиланням. У ній ви також можете поставити запитання, які будуть передані лекторці.

15:55 28.02.2024

ВІТАЄМО З ТВОРЧИМ УСПІХОМ

Наші талановиті діти вкотре радують своїми звершеннями! Танцівники хореографічного колективу "DriveDance" Березівського будинку культури стали призерами ХХІV фестиваля-конкурсу танцювальних шоу "Чорна пантера". Молодша група посіла 1 місце, а старша група стала бронзовим призером! Медалі, дипломи фестивалю, а також символічний Кубок отримали діти у якості нагороди. Окрему подяку за гідну підготовку юних танцівників вручено керівнику творчого колективу - Мілінчук Вероніці. Вітаємо дітей та шанованого керівника з черговою перемогою! Новини про успіхи дітей зігрівають серця дорослих!

10:08 28.02.2024

Міжнародна офлайн-конференція «Education Under Ground» на Харківщині

26 лютого учасниками освітньої офлайн-події, без перебільшення глобальної дискусії про майбутнє освіти Харківщини та України - «Education Under Ground» стали головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Світлана Головня і директор комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Галина Волобуєва. Представники нашої громади брали участь у панельних дискусіях і секціях, які присвячені відновленню освітнього процесу та покращенню якості послуг у прифронтових регіонах: «Право на освіту у прифронтових регіонах: виклики і можливості», «Компенсація дефіциту педагогічних кадрів», «Можливості альтернативного фінансування та співпраці з іншими стейкхолдерами освіти», «Налагодження співпраці з діаспорою та мігрантами». Підводячи підсумки освітнього зібрання оголошено спільне ком’юніке з бачення можливостей подальшої співпраці, побудови школи нового покоління, яка б впевнено тримала освітній фронт. Україна - наш дім! Разом ми сила! Організатор конференції - громадська організація «Я і моя школа». Спонсор - Агенція США з міжнародного розвитку (USAID).

09:04 27.02.2024

Привітання з днем народження Панкової І.С., спеціаліста 1 категорії з ведення бухгалтерського обліку

Вітаємо з днем народження Панкову Ірину Сергіївну, спеціаліста І категорії з ведення бухгалтерського обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо іменинниці найскорішої Перемоги та миру, здійснення сподівань та успіху у всіх справах, міцного здоров'я, жіночого щастя, достатку і благополуччя у родині, кар'єрного зростання та нових досягнень у роботі! Нехай доля завжди буде щедрою та прихильною до Вас! Хай береже від прикрощів і дарує свої щедроти! Щиро бажаємо всього самого найкращого, доброго, світлого! З днем народження, шановна Ірино Сергіївно!

09:03 27.02.2024

УЦОЯО оприлюднив добірку додаткових пробних тестів для НМТ-2024

Для майбутніх школярів і школярок, які цьогоріч складатимуть національний мультипредметний тест, створили добірку додаткових тренувальних завдань. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти. Завантажити тренувальні тести з кожного предмета НМТ-2024 можна за посиланням. Крім того, пробні варіанти доступні на платформі “Всеукраїнська школа онлайн”. Для того, аби пройти тести на ВШО, майбутнім вступникам необхідно: створити обліковий запис (якщо ще не зареєстровані); перейти до вкладки “Курси“; обрати навчальний курс для 10 чи 11 класу; відкрити вкладку “НМТ-2023: перший варіант“; натиснути на “Переглянути курс”, а потім – на “Зареєструйтеся”. Як зазначили в УЦОЯО, за основу тренувальних тестів взяли завдання, які були “відпрацьовані” на НМТ-2023 й оприлюднені в офіційному звіті. Крім того, відповідні завдання можуть бути корисними для педагогів закладів освіти, адже третій розділ другого тому звіту містить статистичні й психометричні характеристики завдань НМТ. /НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА/  

11:22 23.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень