A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Кожна дитина має знати правила, що рятують життя

Діти в Україні ризикують щодня. Адже через нерозірвані боєприпаси та інші залишки війни Україна сьогодні — одна з найбільш замінованих країн у світі. На вибухонебезпечні предмети можна натрапити будь-де: беручи до рук іграшку з землі, у лісі, обабіч дороги, у бабусі в садку, на річці, у покинутих чи зруйнованих будівлях. Щоб убезпечити дітей, ЮНІСЕФ та партнери продовжують проводити заняття з мінної безпеки по всій країні. 4 квітня, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, ЮНІСЕФ спільно із партнерами та Псом Патроном провели серію заходів для дітей з метою формування культури безпеки серед школярів Пісочинської громади: - для дітей молодшого віку (4-12 років) відбулися читання нового коміксу «Пес Патрон та його пригоди», створеного UNICEF Ukraine у співпраці з ДСНС України з теми мінної просвіти та ментального здоровʼя; - для підлітків (13 + років) відбудуться сесії з інтерактивної віртуальної реальності (VR) упродовж дня 5 квітня. Організація ЮНІСЕФ запрошує нас завітати на онлайн-курс «Як навчати дітей мінної безпеки» та створювати безпечне й інклюзивне навчальне середовище для дітей з особливими освітніми потребами http://https://bit.ly/3vxzbMm Обов'язково долучайтеся до спільної інформаційної роботи та поширюйте культуру безпеки. Сьогодні це так важливо!

12:33 05.04.2024

Як дітям вести здоровий і правильний спосіб життя?

Харківське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області інформує Здоровий спосіб життя для дітей - основний фактор фізичного і морального розвитку дитини, гармонійного існування в суспільстві.

15:07 28.03.2024

До уваги учасників НМТ

Учасники національного мультипредметного тесту, які складатимуть іспит під час основної сесії, дізнаються про дату та місце проходження іспиту не пізніше 4 травня. Відповідна дата передбачена календарним планом проведення НМТ. Кожен учасник НМТ отримає запрошення для участі в основній сесії у своєму персональному кабінеті. Запрошення міститиме інформацію про дату, місце та час проведення тестування. Цьогоріч учасники НМТ отримають запрошення не пізніше, ніж за 10 днів до початку основної сесії, яка стартує 14 травня. Відповідно, дату і місце іспитів учасники НМТ дізнаються не пізніше ніж 4 травня. Учасники додаткової сесії зможуть дізнатись про дату та місце свого іспиту не пізніше, ніж за 3 дні до початку додаткової сесії, тобто до 8 липня.

12:44 25.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень