A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові горизонти для розвитку та неформального навчання дітей

9 листопада 2023 р. за підтримки БО «БФ «Посмішка ЮА» спільно з БО «БФ «Громадська ініціатива – Хто, як не ми!» за участю Департаменту науки i освiти Харківської обласної державної адміністрації Ольги Безпаловой у громаді були відкриті два Цифрові освітні простори. Це нова можливість для дітей громади реалізувати свій потенціал! Сучасні та затишні освітні центри, обладнані зручними меблями, комп’ютерною технікою та навчальними матеріалами. Тут діти та молодь матимуть змогу надолужити свої прогалини у навчанні та розвинути комунікаційні здібності, що дуже важливо в сьогоднішніх реаліях нашої країни. Ми прагнемо створити найкращі умови для дітей, що залишилися в громаді!

10:56 13.11.2023

Міністерство освіти і науки України запрошує українські ЗЗСО та ЗВО відзначити Всесвітній день гідності

У цю п’ятницю EdCamp Ukraine проведе орієнтаційний вебінар, на якому учасники дізнаються, як організувати подію до Всесвітнього дня гідності. Захід можна буде організувати у закладах освіти у будь-який день символічного проміжку: з 21 листопада (День гідності та свободи України) до 10 грудня (Міжнародний день прав людини). Усесвітній день гідності — це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт. Він був створений, щоб заохотити учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у повсякденних діях. Вебінар відбудеться 10 листопада о 16:00. Зареєструватися необхідно за цим покликанням: bit.ly/3srdex3. Учасники вебінару безплатно отримають докладні методичні рекомендації, спеціально створений робочий зошит для учнівства, сертифікати для учасниць/-ків, перекидні настінні календарі, а також підтримку української команди #gdignityUkraine. Долучайтеся! Подія відбудеться завдяки зусиллям спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за сприяння ініціативи Civil Peace Service Ukraine - GIZ ZFD, у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Освітній омбудсмен Сергій Горбачов.

16:15 09.11.2023

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

НЕПЕРЕВЕРШЕНІ, ЯСКРАВІ, САМОБУТНІ, НАТХНЕННІ! Сьогодні своє свято відзначають наші чарівники - люди мистецтва, працівники культури та народні майстри. Саме вони дарують нам чудову казку - дивовижний світ МИСТЕЦТВА! Вони розфарбовують навіть самий похмурий день у кольори веселки, сповнюють серця щастям, дарують радість і надію! Щиро бажаємо вам, наші дорогі представники сфери культури та майстри, невичерпного творчого натхнення, благословення муз, здоров`я та оптимізму, любові шанувальників, нових шедеврів! Аплодуємо вам стоячи! ДЯКУЄМО! Все буде Україна!

15:41 09.11.2023

Привітання з днем народження Колеснікової Л.С., бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту

Вітаємо з днем народження Колеснікову Людмилу Сергіївну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Від щирого серця зичимо Вам, шановна Людмило Сергіївно, миру та благополуччя, міцного здоров`я й невичерпної наснаги, любові та віри у серці, достатку й гармонії у родинній домівці! Нехай кожен Ваш ранок розпочинається з усмішки та гарних думок, дні будуть насиченими радісними емоціями, ночі дарують спокій і гармонію! Будьте щасливі та даруйте щастя іншим! Нехай Ваше душевне тепло зігріває цей світ! Всього Вам найкращого та найбажанішого! З днем народження!

06:31 08.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень