A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відбувся семінар з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту

4 жовтня 2023 року за ініціативою фахівців Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Харківської області на території Пісочинської селищної ради  проведено семінар за темою «Базові (опорні) з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту закладів освіти: безпекові виклики та їх реалізація».

16:19 12.10.2023

«Здорові діти – майбутнє України»

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом традиційно у закладах освіти Пісочинської селищної ради проводяться Олімпійські тижні під гаслом: «Здорові діти – майбутнє України».

15:58 12.10.2023

Велосипедному спорту – найвища відзнака!

Юні спортсмени Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи виборювали переможні результати в останньому виді велосипедного спорту осіннього сезону 2023 року. З 26 вересня по 1 жовтня 2023 року в місті Чернівці відбулися фінали Чемпіонатів України з ХСС, ХСО, ХСЕ та Кубку України з маунтенбайку. Маунтенбайк - вид спорту, що включає їзду на велосипеді бездоріжжям, зазвичай пересіченою місцевістю за допомогою або спеціального обладнаного гірського або гібридного дорожнього велосипеда. За результатами змагань чемпіонкою України серед молодших дівчат (13-14 років) у Крос-кантрі (ХСО) стала СТЕЦЮК Ярослава, третє місце виборола КОНОНЕНКО Вікторія. Серед дівчат 15-16 років срібною медаллю нагороджена КОНОНЕНКО Карина, а серед молодших юнаків 2 місце виборов МАЙДАННИК Вадим. Також у гонці Шорт-трек (ХСО) 3місце посіли: КОНОНЕНКО Вікторія; МАЙДАННИК Вадим; КОНОНЕНКО Карина і СТЕЦЮК Ярослава - 4місце. Чемпіонами України у елімінаторі (ХСЄ) стали КОНОНЕНКО Вікторія й МАЙДАННИК Вадим і бронзову нагороду виборола СТЕЦЮК Ярослава. Вітаємо призерів та їх тренера Ігоря ГРИМАЙЛА з відмінними результатами. Бажаємо майбутніх перемог і нових рекордів!

16:03 10.10.2023

Перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Важко переоцінити значення процесу атестації педагогічних працівників. Атестація педагогічних працівників проводиться відповідно до вимог Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022  №805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2022 р. за №1649/38985.

11:54 10.10.2023

Вітаємо освітян з професійним святом

Шановні наші, дорогі освітяни! Наші неймовірні, самобутні, мудрі, талановиті, креативні, натхненні, віддані свому покликанню та дітям! ДЯКУЄМО! За ваші безсонні ночі, за безцінний досвід, яким ви щедро ділитеся зі своїми учнями, за витримку та мужність, за золоті серця, за невтомні руки та небайдужість! Любимо вас, цінуємо та шануємо вас! Бажаємо вам всього вам найкращого, доброго, світлого! Нехай у нашій рідній країні запанує мир! Віримо у ЗСУ, віримо у ВАС! Все буде Україна!  ЗІ СВЯТОМ!

10:41 01.10.2023

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

Дякуємо за життя! Ваша мужність, самопожертва та відданість Україні викликають глибоку повагу та додають нам сил у щоденній праці! Нехай Покрова пресвятої Богородиці будуть Вам захистом від ворога. Хай любов і підтримка рідних сповнюють вас невичерпними силами! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

06:13 01.10.2023

З ДНЕМ ТУРИЗМУ

Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі. Наша прекрасна країна багата безліччю унікальних туристичних локацій. Нехай кожна подорож приносить Вам море позитивних емоцій! Частіше відкривайте для себе нові місця. Живіть активно та позитивно! Нехай краса природи та людське тепло у різних куточках України надихають Вас на розвиток, змінюють світогляд, дарують позитивні емоції! З Днем туризму!

15:56 27.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень