A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо із спортивними перемогами вихованців Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи

З 9 по 24 вересня 2023 року в місті Києві пройшов чемпіонат України з велосипедних гонок на треку. В перший день відбулася командна гонка, в якій наша Віка КОНОНЕНКО, посіла перше місце. У командному спринті Віка і Карина КОНОНЕНКО стали срібними призерами. ОСТАПЕНКО Катерина в командному спринті теж має гарний результат - четверте місце. На другий день змагань відбулася гонка-переслідування, де Карина КОНОНЕНКО була першою в своїй віковій категорії. А в молодшій категорії КОНОНЕНКО Віка та ОСТАПЕНКО Катерина були третіми. На третій день змагань, за результатами проходження гонки-скретч (15км), КОНОНЕНКО Вікторія виборола третє місце, ОСТАПЕНКО Катерина – шосте. В останній день відбулася гонка-медісон. Наші дівчата Карина і Віка КОНОНЕНКО посіли п’яте місце. Вітаємо дівчат та їх тренера Ігоря ГРИМАЙЛА із результативним виступом! Бажаємо перемог у наступному етапі, який відбудеться з 26 вересня в місті Чернівці.

13:40 26.09.2023

Відбувся фестиваль ораторського мистецтва за темою «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя (В. Симоненко)»

22 вересня в укритті Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» на рівні селищної територіальної громади відбувся фестиваль ораторського мистецтва за темою «Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя (В. Симоненко)». У фестивалі взяли участь учні 10 - 11 класів закладів освіти громади: Юрченко Юлія з Коротичанського ліцею (учитель Білоус Ірина Іванівна), Мамай Софія з Пісочинського ліцею (учитель Сидоренко Лідія Олександрівна), Кановець Андрій з Пісочинського ліцею « Джерело» (учитель Заліщук Наталія Володимирівна) та Колосовський Артем з Пісочинського ліцею «Мобіль» (учитель Пахуща Людмила Юріївна). Учасники підготували оригінальні виступи та гідно презентували їх на конкурсі. Це було цікаво, незвичайно та хвилююче. Члени журі вагалися, обираючи кращого оратора. Усіх учасників конкурсу відзначено грамотами.

10:45 25.09.2023

Привітання з днем народження Сасіної О.О., директора КЗ "Пісочинський ліцей "Джерело"

Вітаємо з Днем народження Сасіну Оксану Олександрівну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Джерело», депутата Харківської районної ради, Почесного громадянина Пісочина! Шановна Оксано Олександрівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Від щирого серця бажаємо Перемоги та миру, відмінного здоров`я, невичерпного оптимізму та творчого натхнення на втілення всіх планів у життя! Нехай у сімейному колі пануватимуть любов, взаємоповага та достаток, плідна праця колективу сповнює серце гордістю, всі сподівання обов`язково здійснюються, а справи будуть успішними! Хай доля завжди буде прихильною до Вас і Вашої родини, Господь береже від негараздів і дарує свою благодать! Всього Вам найбажанішого та доброго! З днем народження!  

10:37 25.09.2023

ВІТАЄМО З ТВОРЧИМ УСПІХОМ НАРОДНИЙ ТЕАТР-СТУДІЮ "ЧУДЕСА В РЕШЕТІ"

Вітаємо наших неперевершених акторів - колектив народного театру-студії "Чудеса в решеті" Пісочинського палацу культури та мистецтв з творчим досягненням! ІХ театральний фестиваль "Комора" - блискучий виступ і нові перемоги: - краща чоловіча роль першого плану - Володимир Ярьоменко; - найкращі у номінації "Оригінальне вирішення вистави"; - ІІ місце у конкурсній програмі фестивалю. Як завжди - чарівні, як завжди - найкращі! Пишаємося та бажаємо нових яскравих вистав і шедеврів!

10:36 25.09.2023

Вітаємо з Днем дошкілля!

Бажаємо всім, хто присвятив своє життя вихованню дітей, хто віддає їм своє серце та свою любов, всього самого найкращого, доброго, світлого! Нехай здійснюються ваші заповітні сподівання! Міцного здоров'я, енергії, творчого натхнення та родинного благополуччя! Хай все добро, що ви робите, повертається до вас сторицею! Зі святом!

10:48 24.09.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТАЛАНЦЕВОЇ О.М., ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з днем народження Таланцеву Олену Миколаївну, головного бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Вам здійснення всіх заповітних сподівань, миру та родинного благополуччя, міцного здоров`я, невичерпного натхнення на підкорення всіх життєвих вершин, жіночого щастя та вірної удачі у справах! Хай всі перешкоди долаються без особливих зусиль, а нові звершення у професії сповнюють серце гордістю! Щедрої долі бажаємо Вам і Вашим близьким! З днем народження!

08:22 22.09.2023

«Увага! Діти на дорозі»

Традиційно щороку у вересні місяці педагоги закладів освіти Пісочинської селищної ради долучаються до проведення із дітьми та громадськістю всеукраїнського профілактичного місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі».

15:44 21.09.2023

ФОРУМ ЯКОСТІ ОСВІТИ

Директорка КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль" Волобуєва Галина Миколаївна взяла участь у Форумі якості освіти, що відбувся у м. Київ 20.09.2023 року. Форум був організований Державною службою якості освіти України за участі Міністра освіти і науки України Оксена Лісового, Голови державної служби України Руслана Гурака. Відбулася панельна дискусія "Забезпечення якості освіти в умовах війни-проєкція на перемогу", під час якої обговорювалися актуальні питання, виклики у сфері освіти, в системі оцінювання якості освіти, вдосконалення системи оцінювпння професійної діяльності вчителів. Учасники заходу отримали дієві практичні рекомендації, консультації.

08:54 21.09.2023

Проведено тематичний захід для дітей з нагоди Дня рятівника

До Дня рятівника фахівцями Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України  проведено захід для дітей громади, під час якого нагадали про правила поведінки під час знаходження вибухонебезпечних предметів, розказали та показали у практичній частині заходу як надавати першу домедичну допомогу. Сьогоднішні реалії потребують нових знань і навичок. Вдячні кожному співробітнику ДСНС України за сміливість, стійкість і професіоналізм, який ви показуєте щодня: ліквідація наслідків обстрілів, порятунок людей, розмінування, гасіння пожеж, відновлення критичної інфраструктури та багато іншої корисної справи! Ви – рятівники людських життів! Вітаємо ДСНС України з професійним святом!

15:24 18.09.2023

ЗДОРОВА НАЦІЯ – МІЦНА КРАЇНА: ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня, починаючи з 1994 року. Це свято здорового способу життя і радості під час корисної фізичної діяльності.

15:40 15.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень