A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ПРИВІТАННЯ ПІСОЧИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА ЧЕРНОБАЯ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Сьогодні ми відзначаємо найвеличніше для українського народу свято – День Незалежності України! День нашої стійкості, незламності та згуртованості! Бути вільним, незалежним – найвища цінність для кожного з нас, як і цінність людського життя. Саме за це ми сьогодні боремося! Безмежна вдячність нашим сильним та незламним воїнам, які встали на захист рідної країни, відстоюючи вільне майбутнє своєї Батьківщини, майбутнє дітей України. Вклоняємося перед кожним, хто поклав життя за Україну, за кожного з нас. Ви – нескорений дух всього українського народу! Українці – нація сильних і незламних людей, яких об’єднує любов до рідної землі. За нами перемога! Миру, злагоди та процвітання нашій країні! З Днем Незалежності, Україно!  Слава Україні! Слава нашим Героям!

09:59 24.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АНДРОС В.М., ЕКОНОМІСТА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з днем народження Андрос Валерію Миколаївну, економіста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Бажаємо миру, благополуччя, відмінного здоров’я, любові та гармонії, оптимізму й натхнення на феєричні ідеї, удачі у реалізації всіх планів! Нехай Ваші сподівання обов’язково здійснюються, а життя дарує лише приємні сюрпризи та радісні хвилювання! Хай гарне почуття гумору допомагає долати труднощі, друзі завжди залишаються вірними, душа - молодою! Будьте щасливі, шановна Валеріє Миколаївно! З днем народження!

15:48 21.08.2023

НАВЧАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ КОМАНДИ ДЮП

8 серпня 2023 року на території Пісочинської селищної ради фахівцями Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області спільно із працівниками місцевої пожежної команди були проведені навчальні заняття із членами Дружини юних пожежних «Вогняні вершники» Пісочинського ліцею «Мобіль». Протягом навчальних занять з дітьми були опрацьовані питання про небезпечну поведінку під час виникнення надзвичайних ситуацій: правила мінної безпеки; як діяти, якщо бачиш вибухонебезпечний предмет; правила поведінки з вогнем; як діяти, якщо пожежа сталася; що треба робити, якщо бачиш займання чи дим; правила поведінки на воді; про попереджувальні знаки. Фахівці Пісочинської пожежної команди відпрацювали із дітьми практичні навички розгортання магістральних та робочих рукавів зі стволом що з’єднанні з пожежним автомобілем та знаходяться під тиском. Також юними пожежними проведена інформаційно-роз’яснювальна робота серед дітей Пісочинської громади з різних видів небезпек та для кращого запам’ятовування надані їм друковані матеріали (буклети).

22:46 08.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШТОДИ В.М., ЗАВІДУВАЧА БЕРЕЗІВСЬКОЇ ФІЛІЇ (ГІМНАЗІЇ) КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

Вітаємо днем народження Штоду Віру Михайлівну, Почесного громадянина Березівки, завідувача Березівської філії (гімназії) Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Віро Михайлівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай у Вашій прекрасній родині панують мир, любов, взаєморозуміння та добробут, життя буде сповнене радістю, міцне здоров`я та творче натхнення сприятимуть втіленню всіх задумів, нові досягнення колективу та успіхи Ваших учнів сповнюють серце гордістю та дарують сили на нові перемоги! Бажаємо Вам лише приємних подій і радісних хвилювань, щедрої долі та всіх земних благ! З днем народження!

09:00 04.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ ПЕТРЕНКА І.В., СПЕЦІАЛІСТА 1 КАТЕГОРІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з ювілеєм Петренка Ігоря Володимировича, спеціаліста 1 категорії з питань освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Щиро бажаємо Вам, шановний Ігорю Володимировичу, миру, здоров`я, добробуту та вірної удачі у всіх справах! Нехай рідні люблять та підтримують Вас, колеги шанують, робота завжди дарує задоволення та приносить достаток, час у сімейному колі з близькими людьми додає сил і натхнення! Хай доля буде щедрою та прихильною до Вас, успіх вінчає всі починання, труднощі та перепони долаються Вами легко та без особливих зусиль, оптимізм і гарне почуття гумору дозволяють завжди сприймати реальність з усмішкою! Будьте щасливі! З ювілеєм!

08:37 26.07.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ УСТІНОВОЇ Н.М., ДИРЕКТОРА ПІСОЧИНСЬКОГО ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ ТА МИСТЕЦТВ

Вітаємо з Днем народження Устінову Наталію Миколаївну, Почесного громадянина Пісочина, директора Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв», режисера народного театру-студії «Чудеса в решеті»! Шановна Наталіє Миколаївно, наша прекрасна та неповторна Муза! Щиро бажаємо Вам завжди відчувати любов близьких і викликати захват у своїх прихильників! Нехай реалізуються всі плани та навіть самі феєричні задуми, у родині панують любов, лад, достаток, друзі підтримують всі починання, душа завжди залишається молодою та прекрасною! Міцного здоров’я зичимо Вам і Вашим рідним, невичерпного оптимізму та натхнення, нових мистецьких шедеврів та успіху у всіх сферах життя! Хай всі Ваші мрії здійсняться! З днем народження!

08:34 26.07.2023

ПРИВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ НОЗДРІНОЇ О.В., ДИРЕКТОРА ПІСОЧИНСЬКОГО ЗДО (ЯСЛА-САДОК) №3 "ТЕРЕМОК"

Вітаємо з ювілеєм Ноздріну Оксану Валеріївну, директора Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок»! Шановна Оксано Валеріївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Дякуємо за те, що Ви завжди турбуєтеся про своїх підопічних і дбаєте про добробут громади! За те, що попри небезпеку Ви залишаєтеся на своєму посту та допомагаєте людям. Завдяки Вашому мудрому керівництву колектив закладу функціонує як єдине ціле. Усі працюють з великою віддачею, і тому садочок досягає успіхів у будь-якій справі! Від щирого серця, з любов`ю та захватом, бажаємо Вам і Вашій родині миру, відмінного здоров`я, невичерпної наснаги, достатку та благополуччя! Нехай збуваються всі сподівання, улюблена професія приносить радість, успіхи дітей сповнюють серце гордістю! Будьте щасливі, натхненні, оптимістичні! Нехай людська шана буде подякою Вам за уміння творити добро! Щедрої долі та Божої благодаті! З ювілеєм!

08:32 26.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень