A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТАЛАНЦЕВОЇ О.М., ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з днем народження Таланцеву Олену Миколаївну, головного бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо Вам здійснення всіх заповітних сподівань, миру та родинного благополуччя, міцного здоров`я, невичерпного натхнення на підкорення всіх життєвих вершин, жіночого щастя та вірної удачі у справах! Хай всі перешкоди долаються без особливих зусиль, а нові звершення у професії сповнюють серце гордістю! Щедрої долі бажаємо Вам і Вашим близьким! З днем народження!

08:22 22.09.2023

«Увага! Діти на дорозі»

Традиційно щороку у вересні місяці педагоги закладів освіти Пісочинської селищної ради долучаються до проведення із дітьми та громадськістю всеукраїнського профілактичного місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі».

15:44 21.09.2023

ФОРУМ ЯКОСТІ ОСВІТИ

Директорка КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль" Волобуєва Галина Миколаївна взяла участь у Форумі якості освіти, що відбувся у м. Київ 20.09.2023 року. Форум був організований Державною службою якості освіти України за участі Міністра освіти і науки України Оксена Лісового, Голови державної служби України Руслана Гурака. Відбулася панельна дискусія "Забезпечення якості освіти в умовах війни-проєкція на перемогу", під час якої обговорювалися актуальні питання, виклики у сфері освіти, в системі оцінювання якості освіти, вдосконалення системи оцінювпння професійної діяльності вчителів. Учасники заходу отримали дієві практичні рекомендації, консультації.

08:54 21.09.2023

Проведено тематичний захід для дітей з нагоди Дня рятівника

До Дня рятівника фахівцями Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України  проведено захід для дітей громади, під час якого нагадали про правила поведінки під час знаходження вибухонебезпечних предметів, розказали та показали у практичній частині заходу як надавати першу домедичну допомогу. Сьогоднішні реалії потребують нових знань і навичок. Вдячні кожному співробітнику ДСНС України за сміливість, стійкість і професіоналізм, який ви показуєте щодня: ліквідація наслідків обстрілів, порятунок людей, розмінування, гасіння пожеж, відновлення критичної інфраструктури та багато іншої корисної справи! Ви – рятівники людських життів! Вітаємо ДСНС України з професійним святом!

15:24 18.09.2023

ЗДОРОВА НАЦІЯ – МІЦНА КРАЇНА: ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня, починаючи з 1994 року. Це свято здорового способу життя і радості під час корисної фізичної діяльності.

15:40 15.09.2023

Слухайте українські твори онлайн. Спільний проєкт MEGOGO, МОН та Мінцифри

250 творів з української літератури будуть доступними в аудіоформаті. Досліджуйте культуру онлайн та без піратства. Слухайте найвідоміші твори українських авторів безоплатно на платформі MEGOGO. Освіта має бути інклюзивною. Зараз 2,5+ тисячі шкіл ведуть навчання дистанційно, тому важливо, щоб кожен учень мав доступ до освітніх матеріалів. Завдяки спільному проєкту MEGOGO, МОН та Мінцифри всі українці зможуть швидко знайти ліцензійну версію будь-якого твору за шкільною програмою. Досліджуйте українську культуру в будь-якому зручному місці: під час пробіжки, поїздки в метро та відпочинку. Без пошуку книжок у бібліотеках або на піратських сайтах. Слухайте класичні та сучасні українські твори в озвучці Володимира Дантеса, alyona alyona, Антоніо Лукіча та інших в мобільному застосунку MEGOGO в розділі «Аудіо». Підтримуйте українську культуру! Проєкт реалізується медіасервісом MEGOGO та Міністерства освіти та науки України за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи Дія.Освіта.

16:34 12.09.2023

СЛОВА ПОДЯКИ ДИТЯЧОМУ ФОНДУ ООН (ЮНІСЕФ)

Висловлюємо дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу – корисні та приємні подарунки для наших першокласників! Підтримка вкрай важлива для громади, для дітлахів та батьків! Захоплюємося людьми, які турбуються за життя інших, які не стоять осторонь проблем людей, що потребують допомоги! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю! Цінуємо те, що ви робите для громади!

16:26 11.09.2023

БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ 

Минулого тижня до громади завітали Директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям Олександр Чекригін і т.в.о начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Артем Астахов. Разом із депутатом Харківської обласної ради Любов`ю Канцедал, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлією Бєловою, начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці Юрієм Морозом вони відвідали клас безпеки та найпростіше укриття одного з освітніх закладів Пісочинської громади. У ході візиту Олександр Миколайович та Артем Анатолійович дали рекомендації щодо ефективного функціонування укриття. Також вони завітали до місцевої пожежної команди, де поспілкувалися з робітниками МПК-1 та обговорили низку робочих питань. Плідна співпраця всіх рівнів влади – запорука безпеки населення та добробуту громади!

10:39 11.09.2023

ТИ ЯК? ЯК ПІДТРИМАТИ ДИТИНУ У НАВЧАЛЬНОМУ СЕЗОНІ

Сором, відчуття провини, самотності, неспроможності — це можливі наслідки тривалого стресу. Початок навчального року може посилювати ці стани, і зараз діти особливо потребуватимуть нашої підтримки. Психологиня Світлана Ройз  радить насамперед створити для дітей простір безпеки та близькості поруч із дорослими. Турбуватися про їхню самооцінку, емоційний стан і бути готовими повсякчас підтримати:

14:30 05.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень