A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ДЕНЬ ЗНАНЬ У ПІСОЧИНСЬКІЙ ГРОМАДІ 

Розпочато новий навчальний рік. Напередодні 1 вересня для першачків та 11-класників у закладах освіти відбулись святкові заходи до Дня знань. На заходах були присутні почесні гості: депутат Харківської обласної ради Любов Канцедал, Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, начальник відділу освіти, молоді та спорту Юлія Бєлова. Кожен першокласник отримав приємний та корисний подарунок від Пісочинського селищного голови, а всі учасники - незабутні враження та неймовірний позитивний заряд! НЕЗЛАМНІ, МОТИВОВАНІ, НЕПЕРЕМОЖНІ! 

14:26 05.09.2023

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі –

11:18 04.09.2023

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Вітаємо з Днем знань! Всім школярам і студентам, всім освітянам щиро бажаємо безпечного та продуктивного навчального року! Ви — наше життя, прекрасне майбутнє України! Попри війну та всі її випробування ви продовжуєте писати сучасну історію вільної, незламної, сильної та прекрасної країни! Дорогі діти та молодь, не втрачайте жаги до нових знань. Щодня відкривайте нове, пізнавайте нове та вдосконалюйте свої знання! Пам`ятайте, ви – наша гордість і надія! Шановні освітяни та батьки! Висловлюємо вам щиру вдячність за мудрість і безмежну витримку ! Кожен з вас – Герой, який робить все можливе для Перемоги нашої країни, задля її майбутнього та щастя наших дітей! З новим навчальним роком! ЗІ СВЯТОМ!

10:37 01.09.2023

Відбулися спортивні турніри з міні-футболу і волейболу 

29 серпня 2023 року відбулися спортивні турніри з міні-футболу і волейболу серед дівчат, присвячені 80-річниці визволення смт. Коротич від німецько-фашистських загарбників. Під час урочистого відкриття учасників заходу привітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, який побажав юним спортсменам миру, спортивних успіхів та перемог. У турнірі з футболу  змагались збірні команди селищ міського типу Коротич – Краснокутськ. В запеклій боротьбі перемогу виборола збірна команда смт. Коротич у складі учнів Коротичанського ліцею. А на волейбольному майданчику відбулися захоплюючі ігри між командами  дівчат – вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл: Пісочин – Високий – Чугуїв. І перемогла команда дівчат Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи. Друге місце посіла команда міста Чугуєва, третє – Височанська дитячо-юнацька спортивна школа. Урочистим завершенням спортивних турнірів стало нагородження командними та іменованими Грамотами і статуетками кращих гравців дитячих команд від Пісочинського селищного голови. Всі юні спортсмени нагороджені медалями,  а переможці (І місце) Кубками. Також учасники змагань отримали солодощі та морозиво від Пісочинського селищного голови Олега Чернобая. Вітаємо всіх переможців турніру, бажаємо здоров’я, добра, миру та майбутніх спортивних перемог!

10:42 31.08.2023

В УЦОЯО ПІДБИТО ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ НМТ 2023 РОКУ

Уже завтра, 29.08.2023 о 16.00 на YouTube каналі Українського центру оцінювання якості освіти директорка Тетяна Вакуленко підіб’є підсумки проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2023 році.  Який навчальний предмет додаткового блоку НМТ найчастіше вибирали потенційні учасники? Де, крім України, пройшли тестування та якою була явка учасників? Чим запам’яталося проведення НМТ цього року? Які труднощі виникали під час тестувань і як їх подолала команда УЦОЯО за підтримки багатьох партнерів? Які результати отримали учасники НМТ та чи можна стверджувати про високий рівень знань цьогорічних вступників? Про це та про багато інших питань поговоримо завтра в прямому ефірі. Долучайтеся, аби дізнатися інформацію з перших вуст.

11:39 29.08.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГРЕБИНЯКА Р.В., ДИРЕКТОРА КЗ " ПІСОЧИНСЬКА ШКОЛА МИСТЕЦТВ "АРТ NOVA"

Вітаємо з днем народження Гребиняка Ростислава Валерьевича, директора Комунального закладу «Пісочинська школа мистецтв «ART NOVA»! Бажаємо здійснення всіх заповітних сподівань, реалізації задумів, невичерпного творчого натхнення та наснаги у добрих справах! Зичимо Перемоги та миру! Нехай Вас оберігає ангел-охоронець, хай доля буде лагідною, прихильною та щедрою до Вашої родини. Дякуємо за Вашу небайдужість і людяність! Хай все добро, яке Ви робите, повертається сторицею! Щастя, любові, здоров`я, достатку, удачі та нових звершень у мистецтві! З днем народження, шановний Ростиславе Валерійовичу!

08:54 26.08.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень