A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ СПОРТИВНИЙ ЗАХІД 

56 спортсменів і спортсменок цьогоріч представлятимуть Україну на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який відбудеться з 23 по 29 липня у місті Маріборі (Республіка Словенія).

10:58 25.07.2023

ВІТАЄМО АРТИСТІВ З ТВОРЧИМ УСПІХОМ!

Вітаємо талановитих вихованців народного естрадного колективу "Шоу-театр Xcluzity" з успішним виступом на обласному дистанційному відкритому фестивалі циркових колективів!  Дякуємо керівникам колективу - Карпенку Олексію Олеговичу та Кирʼяновій Ганні Юріївні за розкриття талантів наших дітей! Пишаємося досягненнями артистів! Бажаємо нових перемог і звершень! 

16:33 24.07.2023

Розпочався прийом заяв від вступників на бакалаврат

Розпочався основний етап вступної кампанії 2023 року – прийом заяв і документів від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної середньої освіти.

11:22 20.07.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОРЛОВОЇ Т.В., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

Вітаємо з днем народження Орлову Тетяну Володимирівну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Тетяно Володимирівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Нехай Вас завжди оточують вірні, люблячі люди, звершення в професійній сфері дарують відчуття задоволення й надихають на нові перемоги, кожен день буде сповнений любові та приємностей! Зичимо миру та благополуччя, відмінного здоров`я, енергії, оптимізму, підтримки колег, шани батьків і учнів, здійснення мрій, реалізації задумів, сімейного затишку та тепла! Нехай доля завжди буде щедрою та прихильною до Вас! З днем народження!

08:03 16.07.2023

Відбувся конкурсний відбір на визнання опорного закладу загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради

12 липня 2023 року в приміщенні укриття комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області» під головуванням депутата Пісочинської селищної ради, секретаря Пісочинської селищної ради ХОМЕНКО Ольги Пантелеймонівни відбувся конкурсний відбір на визнання опорного закладу загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. За результатами конкурсного відбору конкурсна комісія дійшла висновку визнати переможцем конкурсного відбору Комунальний заклад «Коротичанський ліцей Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області».

12:21 12.07.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ КИСЛЕНКО В.І., ФАХІВЦЯ З ПИТАНЬ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Вітаємо з днем народження Кисленко Вікторію Іванівну, фахівця з питань дошкільної освіти Пісочинської селищної ради! Шановна Вікторіє Іванівно, прийміть наші найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Бажаємо миру та довгих років життя, любові, радості, жіночого щастя, успішної роботи та вірних людей у оточенні! Хай здійснюються всі Ваші сподівання та мрії, кожен ранок розпочинається з усмішки, дні будут сповнені приємностей та позитиву! Нехай робота завжди приносить лише задоволення та достаток! Щедрої долі та вірного ангела-охоронця зичимо Вам і Вашій родині! З днем народження! Будьте щасливі!

14:06 11.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень