A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Спортивна гра на честь Захисників України

25 листопада 2023 року в селищі Бабаї відбувся відкритий Кубок Харківського району з волейболу, присвячений першій річниці визволення Харківщини, на честь Захисників України. У турнірі взяли участь юнацькі команди селища Безлюдівки, міста Південного, селища Високий 1, Високий 2 та селища Пісочин, яка була представлена командою Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи (тренер-викладач Олександр ЧЕМЕРИЦЬКИЙ). У напруженій та цікавій боротьбі перше місце виборола команда Пісочинської ДЮСШ. Вітаємо переможців! Дякуємо Олександру ЧЕМЕРИЦЬКОМУ за якісну, професійну роботу щодо підготовки вихованців до змагань!

08:36 28.11.2023

Нові досягнення спортсменів Пісочинської громади

У місті Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з хортингу. Вітаємо з впевненою перемогою у змаганнях вихованців секції з самбо КЗ "ФОК "МОБІЛЬ" (тренер - Поміляйко Геннадій Віталійович): Мотозюк Микиту, 11 років (40 кг); Каширіна Артема, 13 років (35 кг); Ковальова Микиту, 12 років (30 кг); Єрмоленка Івана, 14 років (65 кг), Юні чемпіони - наша гордість! Бажаємо нових досягнень і спортивних перемог у майбутньому!

16:41 27.11.2023

Пройшов ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

23 листопада 2023 року в Пісочинській громаді пройшов ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Саме сьогодні, коли наш народ самовіддано та героїчно відстоює власну свободу й волю, пророче Кобзареве слово є актуальним, як ніколи. Воно лунає до нас через століття й підтримує силу духу, вселяє віру в ПЕРЕМОГУ. Незважаючи на тяжкі воєнні часи, чимало учнів 5 – 11 класів взяли участь у написанні робіт. Конкурс присвячений вшануванню пам’яті й творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка. Основна мета – виявлення обдарованої молоді, виховання поваги до мови й традицій свого народу, підвищення рівня мовленнєвої культури. Роботи конкурсантів були цікавими й креативними. Учні передали сучасне бачення поезій Кобзаря. За рішенням членів журі на ІІІ етап конкурсу направляються роботи учнів: Борисової Марії (КЗ «Пісочинський ліцей», 5 клас учитель Сидоренко Л.О.) , Красної Діани (КЗ «Пісочинський ліцей», 6 клас, учитель Демченко Н.І.), Герасименко Світлани (КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль», 9 клас, учитель Горбачова І.І.).

11:00 27.11.2023

Прогресивна, вмотивована та активна молодь – майбутнє  громади! 

Завдяки ефективній співпраці з ЮНІСЕФ у нашій громаді було створено перший на Харківщині ПРОСТІР ДЛЯ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІ – Молодіжний центр «1664». 22 листопада 2023 року Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із начальником ХОВА Олегом Синєгубовим, заступником Виконавчої директорки ЮНІСЕФ Тедом Чайбаном і головою представництва ЮНІСЕФ в Україні Муніром Мамедзаде, які перебували з робочим візитом у Харкові, взяли участь у відкритті Молодіжного центру «1664». «1664» – сучасний майданчик, який об’єднає молодих людей у затишному місці для розвитку, спілкування та втілення в життя нових креативних ідей. Місце, де кожен відчує себе частиною чогось більшого! Вдячні ЮНІСЕФ і Харківській обласній військовій адміністрації, зокрема Олегу Синєгубову, за підтримку та реалізацію важливих для громади соціальних проєктів. Навіть у такі непрості часи ми маємо підтримувати молодь, яка залишил ася в громаді!

14:46 24.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ХАЛІНОЇ Т.І., ДИРЕКТОРА КУ "ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР"

Вітаємо з днем народження Халіну Тетяну Іванівну, директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Пісочинської селищної ради Харківської області»! Шановна Тетяно Іванівно, прийміть наші щирі побажання здійснення всіх заповітних мрій і сподівань! Нехай у Вашому житті завжди панують мир і любов, благополуччя та гармонія! Бажаємо нових досягнень у професійній сфері, тепла й затишку у сімейному колі, підтримки колег і розуміння близьких! Нехай робота завжди дарує Вам задоволення й достаток, натхнення та наснага будуть невичерпними, злагоджена праця колективу сприятиме процвітанню Пісочинської громади! З днем народження!

08:52 22.11.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СИРОТЕНКО А.М., ДИРЕКТОРА КЗ "КОРОТИЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ"

Вітаємо з днем народження Сиротенко Антоніну Миколаївну, директора Комунального закладу «Коротичанський ліцей»! Шановна Антоніно Миколаївно, прийміть найщиріші привітання з нагоди для Вашого народження! Дякуємо за самовіддану працю, золоте серце та невтомні руки, за щиру турботу про дітей і небайдужість! Зичимо Вам Перемоги та миру, родинного благополуччя й щедрої долі, невичерпної життєвої наснаги та натхнення на нові професійні звершення! Нехай у сімейному колі панують любов і злагода, достаток і гармонія! Хай Господь благословляє всі Ваші починання! З днем народження!

08:45 22.11.2023

21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

"Заряджені гідністю та жагою свободи!" Із цим гаслом Музей Майдану пропонує відзначати 10-ту річницю Революції Гідності. До Дня Гідності та Свободи науковці Національного музею Революції Гідності підготували інформаційно-методичні матеріали. Вони стануть у пригоді освітянам, бібліотекам, органам місцевого самоврядування й усім, хто цікавиться темою Революції Гідності. У них розповідаємо про тяглість боротьби за Свободу, історичний контекст, передумови, причини, хронологію та символи революцій. Хочете дізнатися більше про українські Майдани? Завантажуйте матеріали тут: https://www.maidanmuseum.org/uk/node/2654 Закликаємо користуватися перевіреними джерелами щодо подій Революції. Традиційно пропонуємо долучитися до флешмобу #Бути_Гідним, пов’язавши євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС, та поділитися фотографіями, спогадами й роздумами про Євромайдан під цим тегом у соцмережах. Зберігаймо історію разом!  

08:32 20.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень