A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Вітаємо з 20 річницею з дня заснування

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав колектив Комунального закладу "Пісочинська дитячо-юнацька спортивна школа" з річницею з дня заснування закладу. Вже 20 років розкриває Пісочинська ДЮСШ спортивні таланти нашої громади. За цей час заклад став справжньою лабораторією для виховання юних спортсменів. 540 вихованців знайшли свій спортивний шлях у 8 різних відділеннях: волейбол, велоспорт, баскетбол, футбол, настільний теніс, пауерліфтинг, тхеквондо та шахи. Вдячні викладачам за те, що залишилися в громаді та продовжили розвивати та виховувати дітей, незважаючи на всі складнощі сьогодення.

09:22 21.12.2023

Головне – що всередині: «Харчуйся тим, що робить тебе уважним»

Одним з основних кроків залучення українців до здорового способу життя є Реформа системи шкільного харчування, ініційована Оленою Зеленською. Відеоролики «Головне – що всередині» створені для підвищення обізнаності дорослих і дітей щодо впровадження здорових звичок у їжі та покликані змінити харчові звички українців. Комунікаційна кампанія «Головне – що всередині» реалізується Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з першою леді України, Міністерством освіти та науки України та Міністерством охорони здоров’я України. ВІДЕО

14:19 14.12.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВНІ С.М., ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА

Вітаємо з днем народження Головню Світлану Миколаївну, головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Світлано Миколаївно, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо Вам Перемоги та миру, міцного здоров`я, оптимізму та життєвої наснаги, щедрої долі, благополуччя та успіху у всіх справах! Нехай професійні звершення сповнюють серце гордістю, а невичерпне натхнення сприятиме новим феєричним ідеям! Щедрої долі Вам і Вашим ріднимі! З днем народження!

08:15 13.12.2023

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ШУРИГІНОЇ В.І., ДИРЕКТОРА КЗ "ПІСОЧИНСЬКА ДЮСШ"

Від щирого серця вітаємо з днем народження Шуригіну Валентину Іванівну, директора Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»! Шановна Валентино Іванівно! Від щирого люблячого серця бажаємо Вам найскорішої Перемоги, миру та гармонії, міцного здоров’я та жіночого щастя! Нехай Вашу душу завжди зігріває любов, підтримка колег дарує невичерпну наснагу, нові професійні звершення сприяють розвитку спорту у Пісочинській громаді та вихованню талановитих юних спортсменів! Хай щедра доля буде прихильною до Вас, кожен день буде радісним і світлим, ангел дарує свій захист! З днем народження!

08:12 13.12.2023

НОВІ УСПІХИ ЮНИХ ТАНЦІВНИКІВ ГРОМАДИ

НАШІ - НАЙКРАЩІ!  Вітаємо танцівників клубу спортивного танцю "DriveDance” Березівського будинку культури з перемогою на Міжнародному фестивалі конкурсу мистецтв "World of talent". Пишаємося талановитими дітьми громади. Так тримати! Бажаємо нових творчих успіхів і реалізації всіх задумів!

10:17 10.12.2023

МОБІЛЬНИЙ КЛАС БЕЗПЕКИ  - В ДІЇ

У мобільному класі безпеки 30 листопада 2023 року на території Пісочинської селищної ради відбулися навчальні заняття з учнями молодших класів. Мобільний клас безпеки - це спеціально обладнаний транспортний засіб, у якому спеціально навчані фахівці інформують та навчають населення, особливо дітей, на деокупованих і прифронтових територіях. Ініціатива ЮНІСЕФ, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліцією України спрямована на підвищення обізнаності населення щодо мінних та інших загроз сьогодення. Під час занять працівниками ДСНС та Нацполіції використовувалися інтерактивні інструменти та формати, щоб ознайомити дітей з правилами мінної, пожежної та побутової безпеки, правилами дорожнього руху, безпеки на льоду й на воді. Також з дітьми працював психолог. Дітлахи із захопленням займалися виготовленням антистресової іграшки. Щоб зробити уроки цікавішими для дітей та молоді розроблені сценарії уроків та інтерактивні матеріали, використовуючи підхід навчання через гру (матеріали для навчання безпекових тем доступні на spilnoteka.org).

16:47 04.12.2023

ПЕРЕМОГАМИ ЗАВЕРШИВСЯ ВЕЛОСИПЕДНИЙ СЕЗОН 2023 РОКУ

З 24 по 26 листопада 2023 року в Черкасах відбувся чемпіонат України в естафеті на короткому колі та командний чемпіонат у груповій гонці з велосипедного спорту (крос). У змаганнях взяли участь понад 180 спортсменів зі всієї України. Вихованці Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи також стали учасниками змагань у складі збірної Харківської області. У чемпіонаті України в естафеті на короткому колі переможцями та призерами стали: юніорки РОМАНЕНКО Марина, КОНОНЕНКО Карина, ДУБІНІНА Кіра (21.57); дівчата СТЕЦЮК Ярослава, КОТОВА Маргарита, ОСТАПЕНКО Катерина (24.10); молодші дівчата КОНОНЕНКО Вікторія, ПЕТРОВИЧ Поліна, СОБОЛЕНКО Дар’я (22.57). Вітаємо спортсменів та їх тренера Ігоря Гримайло із вдалим завершенням велосипедного сезону 2023!

16:44 04.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень