A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Про запобігання кібербулінгу

У рамках здійснення парламентського контролю відповідно до статей 1, 3 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» під час моніторингу інформації, розміщеної в ЗМІ та соціальних мережах, було виявлено повідомлення, що мають ознаки ймовірного кібербулінгу та можуть призвести до порушення прав та інтересів дітей.

11:24 04.03.2024

ОСВІТЯНИ - ГОРДІСТЬ ГРОМАДИ 

Ділимося приємною новиною! Вчительку початкових класів КЗ "Пісочинський ліцей "Джерело" Пісочинської селищної ради" ОВЧІННІКОВУ Анастасію Сергіївну за виявлену ініціативу і наполегливість, сумлінне виконання обов'язків та професійні досягнення, пов'язані з реалізацією державної політики у сфері освіти  нагороджено Подякою Харківської обласної ради. Пишаємося нашими освітянами! Віримо, що попереду у Анастасії Сергіївни ще багато славних звершень, перемог і здобутків!

11:21 04.03.2024

Освітяни громади - наша гордість

За підсумками щорічного конкурсу професійної майстерності вчителів «Учитель року 2024», який проводиться на державному рівні, в обласному етапі в номінації «Українська мова та література» лауреатом 3 ступеня стала Акопян Арміне Акопівна, вчителька Комунального закладу "Пісочинський ліцей". Колеги та керівництво освітнього закладу високо цінують її роботу. "Арміне Акопівна – вчитель, яка не просто передає знання, а вкладає в кожен урок частинку своєї душі. Вона викладає українську мову та літературу в КЗ «Пісочинський ліцей» лише 6 років, але Її педагогічна діяльність відзначається своїм інноваційним підходом до навчання, умінням надихати своїх учнів на активну участь на уроках та позаурочній діяльності", - діляться освітяни. Вітаємо Армине Акопівну з професійними здобутками! Впевнені, що попереду вчительку чекають ще багато успіхів і звершень! Наші діти - у надійних руках!

07:34 01.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БОНДАР Т.М., БУХГАЛТЕРА ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Вітаємо з днем народження Бондар Тетяну Миколаївну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Бажаємо іменинниці мирного, щасливого, довгого життя, сповненого любові, радості й достатку! Нехай здоров'я буде міцним, натхнення та енергія - невичерпним, кохання дарує чарівні крила та розфарбовує кожен Ваш день яскравими дивовижними фарбами! Хай у родинній оселі панують злагода та добробут, а в серці завжди живуть непохитна віра та квітуча прекрасна весна! Щедрої Вам долі та вірного ангела-охоронця. Хай мрії обов'язково здійсняться! З днем народження!

06:35 01.03.2024

ДО УВАГИ БАТЬКІВ

Пісочинський ЗДО (ясла-садок) №3 «Теремок» Пісочинської селищної ради розпочинає прийом заявок на новий 2024/2025 навчальний рік (дистанційна форма навчання). Подати заявку можна у садочку (селище Пісочин, провулок Шевченка, 23). Вже зараз починаємо формувати списки наших вихованців! Віримо в ЗСУ, віримо в Перемогу України!

16:30 29.02.2024

БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

ЧИТАЙ УВАЖНО БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Наші цілі: • Знищення російських осередків в Інтернеті • Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі • Протидія наркотикам та шахрайству • Навчання та тренінги з кібергігієни • Просвіта населення щодо інформаційної гігієни • Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми пропонуємо нашим користувачам стати частиною «BRAMA». https://t.me/+FVp2IctBvfBiODY6 Що ми пропонуємо учасникам: 1. можливість повідомити про джерело неприйнятного контенту, для подальшого масового надсилання скарг спільнотою та подальшим блокуванням такого джерела; 2. допомогти заблокувати джерело неприйнятного контенту, шляхом долученості до масового надсилання скарг; 3. отримати поради щодо медіа та кіберграмотності; 4. бути поінформованим про небезпечні схеми шахрайств, які ширяться мережею; 5. бути обізнаним, щодо фейків, які просувають вороги у наш медіапростір. Станом на січень 2024 року учасниками спільноти заблоковано понад 26 тисяч джерел поширення неприйнятного контенту. Як видно із статистики – роботи ще багато і ми потребуємо допомоги нових небайдужих і активних учасників. Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! Приєднуйтесь : https://t.me/+FVp2IctBvfBiODY6 

10:06 29.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень