A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Привітання з днем народження Горбань О.А., директора КЗ "ЦДЮТ "Імпреза"

Вітаємо з днем народження Горбань Оксану Анатоліївну, директора комунального закладу ''Центр дитячої та юнацької творчості ''Імпреза''! Шановна Оксано Анатоліївно, щиро бажаємо Вам здійснення заповітних мрій і сподівань, невичерпного натхнення, відмінного здоров’я, затишку й тепла у сімейній домівці, нових мистецьких шедеврів і успіхів у творчості! Хай кожен Ваш день буде сповнений любові та радості, всі перепони долаються легко, плани реалізуються, перемоги учнів сповнюють серце гордістю. Зичимо миру та стабільності, підтримки й шани рідних, вірних людей у оточенні, віри в серці та гармонії у душі! Хай щедра доля буде завжди прихильною до Вас! З днем народження!

08:53 21.06.2024

ДО УВАГИ БАТЬКІІВ

Під час війни діти стикаються з низкою нових викликів: переїзди, переживання за рідних на фронті, поранення та навіть смерть близьких людей. У таких складних життєвих ситуаціях у них виникає багато запитань, на які вони не в змозі знайти відповіді самостійно. Завдання дорослих — пояснити їм, що відбувається, та допомогти пережити важкий період. Як підтримати дітей у непростий час війни, як говорити з дітьми про війну та інші поради батькам, які допоможуть вберегти ментальне здоров'я малюка, читайте за посиланням - https://kharkivoda.gov.ua/news/127207

10:16 20.06.2024

Правила поведінки на воді

Літо у розпалі, тож діти проводять багато часу біля озер та річок. Запитайте, чи знають вони правила поведінки на воді? А те, що треба кликати дорослих і телефонувати 101, якщо хтось тоне або травмувався? Підкоригувати відповіді та пояснити всі «чому?» допоможуть ілюстрації у цьому дописі. Гарних і безпечних канікул! UNICEF Ukraine

11:05 19.06.2024

ТАЛАНОВИТІ ДІТИ ГРОМАДИ 

Вітаємо хореографічний колектив "Start dance" Пісочинської початкової школи "Надія" з перемогою у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Таланти України", який проходив у місті Полтава! Колектив отримав диплом лауреатів І ступеня у віковій категорії учасників 8-10 років. Захоплюємося та пишаємося талановитими дітьми! Дякуємо наставникам танцівників! Бажаємо завжди втілювати свої задуми, отримувати насолодження від нових перемог і успіхів, мріяти й створювати нові шедеври. НАШІ - НАЙКРАЩІ!

10:59 17.06.2024

ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ

Цьогоріч свідоцтва про базову та повну загальну середню освіту отримали 188 випускників, з яких 142 знаходяться в громаді. 17 випускників закладів освіти Пісочинської громади отримали золоті та срібні медалі: Найбільше медалей отримали учні КЗ «Пісочинський ліцей» – 9 золотих медалей! КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» – 6 золотих та 1 срібна медаль. КЗ «Коротичанський ліцей» – 1 срібна медаль. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із депутатом Харківської обласної ради Любовʼю Канцедал привітали випускників закладів освіти громади, їхніх батьків, вчителів і директорів шкіл із успішним завершенням загальної середньої освіти та побажали їм впевненого старту, здійснення планів і щасливої дороги у доросле життя. Креативні, розумні, енергійні та сміливі, наші дорогі випускники! Попереду у вас нові горизонти та великі мрії. Впевнені, що ви зможете досягти всього, чого бажаєте, адже ви вже довели свою НЕЗЛАМНІСТЬ і прагнення до кращого майбутнього! Бажаємо кожному з вас будувати своє життя під мирним небом вільної України! ВИПУСК 2024 – в добру путь!  Враховуючи безпекову ситуацію цьогоріч випускні вечори проходили в найпростіших укриттях громади.

21:58 08.06.2024

ТРЕК. ХАРКІВ’ЯНИ ЗАДАВАЛИ ТОН НА ЧЕМПІОНАТІ КРАЇНИ В СТОЛИЦІ

На відкритому треку серед молоді, юніорів та юніорок з велоспорту 6 червня в Києві закінчився чемпіонат України з велоспорту. Протягом шести змагальних днів боротьбу за нагороди вели кращі «трековики» в цих вікових групах з чотирнадцяти областей країни. Незважаючи на сильну конкуренцію, саму активну участь у розподілі медального фонду взяли й спортсмени збірної Харківської області. Спільними зусиллями вони здобули в рамках чемпіонату України 10 золотих, 3 срібні та 6 бронзових медалей. За результатами чемпіонату України вихованки Пісочинської дитячо-юнацької спортивної школи мають такі досягнення: КЕЙРИН, серед молодших дівчат, Вікторія Кононенко – І місце; КОМАНДНИЙ СПРИНТ, серед молодших дівчат, Вікторія Кононенко – І місце; КОМАНДНИЙ СПРИНТ, серед юніорок, Карина Кононенко – VІ місце, Ярослава Стецюк – Х місце; ГІТ 500 МЕТРІВ З/М, серед молодших дівчат, Вікторія Кононенко– ІІ місце; СПРИНТ, серед молодших дівчат, Вікторія Кононенко – V місце. Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів із чудовими результатами та бажаємо нових звершень і вдалих виступів!

13:44 07.06.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень