A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Відбулося засідання круглого столу з питань змін у законодавстві дошкільної освіти

19 липня у м. Києві відбулося засідання круглого столу з питань змін у законодавстві дошкільної освіти: «Дошкільна освіта: трансформація» . 06 липня 2024 року Президент України підписав Закон України «Про дошкільну освіту», який набирає чинності 07.07.2025 року. На засідання круглого столу були запрошені громади дванадцяти областей України серед них і громади Харківської області : Пісочинська, Валківська, Кигичіївська, Балаклійська, Чугуївська, Харківська. З трансформацією дошкільної освіти перед учасниками круглого столу виступила заступник Міністра освіти і науки України Смірнова Євгенія Ігорівна. Було презентовано концепцію диверсифікованих (мобільний садок, домашній садок, дошкільні осередки) форм дошкільної освіти, а також обговорено шляхи їх упровадження. Дякуємо за змістовний та своєчасний захід!

13:14 23.07.2024

Довідник «Життя під час війни: поради з безпеки, медицини та спротиву»

Кожному українцю потрібні знання правил безпеки в надзвичайних ситуаціях та протидія російській пропаганді. Саме тому командою проєкту Dovidka.info Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в партнерстві з Центром національного спротиву створено довідник «Життя під час війни: поради з безпеки, медицини та спротиву», який містить поради з тактичної медицини, безпеки в Інтернеті та ненасильницького спротиву. Завантажте довідник і обов’язково прочитайте, щоб згадати ці правила у разі екстрених ситуацій: https://dovidka.info/dovidnik/  

13:13 18.07.2024

З днем бухгалтера України

Вітаємо бухгалтерів України з професійним святом! Шановні наші бухгалтери! Зичимо вам миру, найкращих прагнень і звершень, відмінного здоров'я й благополуччя! Нехай баланс і гармонія пануватиме як на роботі, так і в родині! Хай завжди буде час для теплих зустрічей з найріднішими людьми. Дякуємо Вам за кропітку щоденну працю! Нехай плани завжди реалізуються, а сподівання здійснюються! Зі святом!

10:23 16.07.2024

Привітання з днем народження Орлової Т.В., директора Комунального закладу "Пісочинський ліцей"

Вітаємо з днем народження Орлову Тетяну Володимирівну, директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Тетяно Володимирівно, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо найскорішої Перемоги, миру, стабільності, благополуччя! Нехай у Вашому житті завжди буде місце для позитивних вражень, радості та приємних сюрпризів! Хай злагоджена праця колективу та нові професійні успіхи сповнюють серце гордістю, а сімейний затишок дарує невимовне задоволення. Міцного Вам здоров’я, невичерпної наснаги у підкоренні всіх вершин, непохитної віри у власні сили, творчого натхнення та вірної удачі у всіх багаточисельних справах! З днем народження!

08:21 16.07.2024

Звернення Президента України з нагоди Дня Української Державності

Ми боремося проти страшного ворога, якого не назвеш людиною і який безкінечно далекий від справжнього християнства. Його сутність – це руїни. Смерть, яку він несе і яку ми повинні здолати. Україна не може погодитися на менше, ніж жити. На менше, ніж зберегти себе. На менше, ніж залишитися людьми. Україна не підкориться злу, яке проливає кров заради свого хворого самоствердження. Яке зневажає правду і людську, і Божу та знецінює всіх, окрім себе. Росія саме на цьому будує свою державність. Але ми з вами інші. Ми з вами вже відмежовані нашим духом від цього ворога. І ми повинні перемогти це зло, і Україна це зробить. Тут завжди буде Україна. Наша історія. Наші люди. Наша держава. Я вітаю вас із Днем Української Державності! І дякую всім, хто з Україною! ВІДЕО

09:53 15.07.2024

Привітання з днем народження Кисленко В.І., фахівця з питань дошкільної освіти

Вітаємо з днем народження Кисленко Вікторію Іванівну, фахівця з питань дошкільної освіти Пісочинської селищної ради! Дорога Вікторіє Іванівно, від щирого серця бажаємо Вам всього самого найкращого, доброго, найбажанішого! Нехай здійсняться всі заповітні сподівання, мир пануватиме у нашій країні, здоров'я буде міцним, а сили - невичерпними! Зичимо Вам жіночого щастя, сімейного благополуччя, достатку та злагоди у родінній домівці, успіхів у професії та натхнення на нові звершення! Нехай доля буде прихильною до Вас, оберігає від прикрощів і дарує свої щедроти! З днем народження, шановна Вікторіє Іванівно!

07:14 11.07.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень