A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Семінар учителів суспільно-гуманітарних предметів

27.03.2019 на базі Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» відбувся семінар вчителів історії, правознавства, філософії, економіки з теми «Тестові технології та підготовка учнів до зовнішнього незалежного оцінювання й державної підсумкової атестації».

13:15 27.03.2019

Вітаємо з Днем народження Будника І. О., тренера секції  з вільної боротьби КЗ «ФОК «Мобиль»»!

Вітаємо з Днем народження Будника Івана  Олександровича, тренера секції  з вільної боротьби КЗ «ФОК «Мобиль»»! Шановний Іване Олександровичу! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання успішного та гармонійного життя, яке буде сповнене любові та щастя! Нехай гарне здоров’я, професійні успіхі та підтримка вірних друзів завжди дарують Вам наснагу на нові звершення. Радісних днів і позитивних емоцій! Зі святом!

08:07 26.03.2019

Харківська обласна Спартакіада. Змагання з футзалу серед чоловіків

23 березня в м. Валки у рамках проведення Харківської обласної Спартакіади з видів спорту серед районів області, міст обласного значення, об'єднаних територіальних громад на базі спортивного комплексу відбулись зональні змагання з футзалу серед чоловіків. В змаганнях прийняли участь команди: Пісочинської об'єднаної територіальної громади, Мереф'янської об'єднаної територіальної громади, Валківського, Красноградського та Харківського районів. Пісочинську громаду представляли: Роман Явдошенко, Григорій Кузьміних, Денис Кабак, Анатолій Тимоха, Михайло Котляр, Владислав Нестеренко, Сергій Снігур, Євген Погребецький. Тренер (представник)  команди - Олексій Савельєв. Результати матчів: - Пісочинська ОТГ 1-1 Красноградський район ; - Пісочинська ОТГ 2-1 Харківський район 2:1; - Пісочинська  ОТГ 3-1 Валківський район 3:1; - Пісочинська ОТГ 3-0 Мереф'янська ОТГ. За підсумками проведених матчів наша команда посіла 1–е  місце та вийшла до фінальних змагань з футзалу, які відбудуться в квітні місяці. Вітаємо футболістів з гарним початком та бажаємо вдалого виступу в фіналі!

13:35 25.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень