A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Науково-практичний семінар учителів початкових класів. КЗ "Пісочинський ліцей".

19 березня  у комунальному закладі «Пісочинський ліцей» відбувся науково-практичний семінар учителів початкових класів за темою «Педагогічне партнерство як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів». У рамках семінару вчителі визначили пріоритетні завдання роботи  у розрізі концептуальних засад реформування освіти «Нова українська школа»; ознайомили присутніх з системою роботи вчителів Пісочинського ліцею  щодо впровадження продуктивних форм взаємодії. Перед учасниками  семінару з доповіддю: «Нова українська школа та її основні парадигми. Педагогіка партнерства – ключовий компонент формули Нової української школи» виступила Ткаченко Л.П., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії й методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі, завідувач лабораторії інноваційних технологій у початковій школі в умовах НУШ Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. Учителі відвідали фрагменти уроків у перших класах, поділилися досвідом з питання «Перший рік реформи. Успіхи та невдачі». У практичному блоці проведено ділову гру «Сучасній школі – сучасні вчителі». Також були розглянуті  нагальні питання «Організоване закінчення 2018/2019 навчального року та проведення державної підсумкової атестації у початковій школі».

21:57 20.03.2019

«Всеукраїнське заняття доброти» у Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №1.

01 березня за підтримки Міністерства освіти і науки України, БО «БФ «Щаслива лапа» (HappyPaw),  який реалізує просвітницько-виховний проект, спрямований на формування у дітей гуманного та відповідального ставлення до тварин, у старших групах садочка було проведено «Всеукраїнське заняття доброти» на тему:«Тварини – наші друзі». У рамках заходу вихователі ознайомлювали дітей з професіями людей, які доглядають тварин; закріплювали знання про особливості догляду за котами та собаками, умови їх існування; формували навички поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці; розвивали пізнавальну та творчу активність, уяву, логічне мислення; виховували чуйне, гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Надзвичайно пізнавально та корисно для гармонійного розвитку підростаючого покоління!

12:42 18.03.2019

Привітання з Днем народження Колоденко Д. А., культорганізатора КЗ «Палац культури та мистецтв Пісочинської селищної ради».

Вітаємо з Днем народження Колоденко Дарью  Андріївну, культорганізатора КЗ «Палац культури та мистецтв Пісочинської селищної ради»! Тендітна, граційна, ніжна, чарівна – вона втілення  натхненності та  таланту! Завдяки її харизматичності святкові дійства, які відбуваються у нашій громаді, приголомшують своєю красою та артистичністю! Дорога Дарьє Андріївно! У цей святковій день прийміть наші щирі побажання нескінченного щастя, любові та успіху у всіх сферах Вашого гармонійного та прекрасного життя! Нехай творче натхнення та гарній настрій завжди дарує Вам нові ідеї та проекти, а підтримка найближчих та вірних друзів стане запорукою блискучої професійної кар’єри! З Днем народження!

09:37 18.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень