A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Нові безкоштовні підручники передано до закладів освіти Пісочинської громади.

23 січня 2019 року Кабінет Міністрів під час засідання затвердив новий «Порядок забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників». Згідно цієї Постанови держава безкоштовно забезпечуватиме учнів та вчителів паперовими та електронними підручниками.  Вже 25 січня до закладів освіти нашої громади було передано 513 підручників, а саме:  - «Вступ до історії» підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів /ГЕНЕЗА/  Власов В.С. (189 екз.);  - «Всесвітня історія (рівень стандарту)» підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів  /ОРІОН/ Щупак І.Я. (60 екз.);  - «Нова українська школа: порадник для вчителя» навчально-методичний посібник /ЛІТЕРА/ Софій Н.З., Онопрієнко О.В., Найда Ю.М., Пристинська М.С., Большакова І.О. (4 екз.);  - «Біологія і екологія (рівень стандарту)» підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів  /Абетка/ Соболь В.І. (81 екз.);  - «Біологія і екологія (рівень стандарту)» підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів  /ШКОЛЯР/ Андерсон О.А., Вихренко М.А., Чернінський А.О. (11 екз.);  - «Захист Вітчизни. Основи медичних знань (рівень стандарту)» підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів /Астон/ Гудима А.А., Пашко К.О., Гарасимів І.М., Фука М.М. (70 екз.);  - «Хімія (рівень стандарту)» підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів /АКАДЕМІЯ/ Попель П.П., Крикля Л.С. (98 екз.).  14 лютого було передано наступну партію підручників у кількості 363 примірника:  - «Біологія і екологія (рівень стандарту» підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів  /ГЕНЕЗА/ Остапченко Л.І., Балан П.Г., Компанець Т.А., Рушковський С.Р. (6 екз.);  - «Захист Вітчизни (рівень стандарту) підручник для 10 класу для загальноосвітніх навчальних закладів  /ГЕНЕЗА/ Гнатюк М.Р.» (58 екз.);  - «Вступ до історії» підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів /Гісем О.В./ (15 екз.);  - «Вступ до історії» підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів /Оріон/ Щупак І.Я., Піскарьова І.О., Бурлака О.В. (162 екз.);  - «Географія (рівень стандарту)» підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. Довгань Г.Д. (122 екз.)  Неухильно виконується одна з важливих складових забезпечення навчального процесу - забезпеченість учнів підручниками!

11:16 11.03.2019

Спортивні досягнення юних мешканців громади - вихованців Харківської обласної федерації КАРАТЕДО.

03 березня в м. Харкові, на базі СК «Зірка» відбувся Кубок Харківської області з карате (версія JKS).  Юні мешканці Пісочина - вихованці Харківської обласної федерації КАРАТЕДО, які тренуються на базі КЗ "Пісочинський ліцей", гідно представили нашу громаду на змаганні в розділі формальних вправ (ката):  - Ващенко Володимир - 1 місце серед хлопчиків 9 років; - Кушнаренко Марія: 2 місце серед дівчат 14-15 років; - Кушнаренко Олександра - 3 місце серед дівчаток 14-15 років; - Вилегжанін Данило - 3 місце серед хлопчиків 8 років; - Матюшин Богдан - 3 місце серед хлопчиків 10-11 років. Вітаємо спортсменів та їх тренера, Костянтина Недбайла з новими досягненнями! Пишаємось та бажаємо нових перемог!

09:20 11.03.2019

205 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

09 березня 2019 року минає 205 років від дня народження видатного українського поета, художника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. Поетична спадщина Кобзаря – це понад 240 творів, а живописна – приблизно 1200 робіт (олійних картин, акварелей, офортів, малюнків). Його творчість поета та художника ідейно єдині та взаємопов’язані. Першорядна роль Шевченка в українській літературі та світове значення його творчості підкреслені ще за життя Тараса Григоровича. Його творчість , яка залишається актуальною і донині, є надбанням української нації!

08:00 09.03.2019

Привітання з Днем народження Власенка І.І., Вітаємо з Днем народження Власенка Ігоря Івановича, депутата Пісочинської селищної ради, почесного громадянина Пісочина, заступника директора з навчально-виховної роботи КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Вітаємо з Днем народження Власенка Ігоря Івановича, депутата Пісочинської селищної ради, почесного громадянина Пісочина, заступника директора з навчально-виховної роботи КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів»! Ще у 1986 році Ігор Іванович розпочав працювати у Пісочинській середній школі. За багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність його нагороджено грамотами Міністерства освіти і науки України та іншими відзнаками. Відповідальний депутат, педагог, який досконало знає свою професію, людина з активною життєвою позицією – він користується повагою та любов'ю мешканці нашої громади! Шановний Ігоре Івановичу! Щиро бажаємо Вам нових досягнень у професійній сфері! Нехай щастя, гарне здоров’я, любов та добробут у родині дарують Вам гарній настрій та впевненість у майбутніх успіхах! З Днем народження!

07:38 08.03.2019

Масляна у КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Чудове свято - вшанування національних традицій відбулось 06 березня у освітньому закладі громади! Добра родинна атмосфера, доброзичливе спілкування, веселощі, ласощі - все подарувало присутнім відчуття радості та безліч позитивних емоцій!

22:51 06.03.2019

О, Жінка! Ти – квітка, Ти – Весна! Концерт до 8 березня.

Прекрасні жінки нашої громади! Чарівні, граційні, талановиті та майстерні! Вони дарують нам свій неповторний світ, свою любов та свою турботу!  Слова вдячності, любові та ніжності до жінок звучали 06 березня зі сцени КЗ "Пісочинський палац культури і мистецтв". У цей день прекрасні мешканки нашої громади та їх сім'ї стали глядачами святкової концертної вистави до 8 березня у виконанні улюблених артистів палацу культури та харизматичної групи "Platinum". Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай і виконуючий обов'язки старости Березівського старостинського округу Ігор Олександровича Штода особисто привітали чарівних жінок зі святом, побажав їм любові, щастя, добробуту, виконання мрій та задумів. Експозиція талановитих майстринь, вишуканий музикант у фойє, шампанське для гостей свята, весела лотерея з різноманітними призами, радісний настрій, усмішки та сміх - це було чудове свято для наших улюблених жінок! ФОТОАЛЬБОМ

22:38 06.03.2019

Привітання представниць Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» з прийдешнім святом 8 березня.

06 березня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Бєлова Юлія Сергіївна привітала прекрасних представниць Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» з прийдешнім чудовим святом 8 березня. Слова вдячності та поваги, щирі побажання щастя, любові й нових професійних досягнень, солодкі подарунки від Пісочинської селищної ради – все сприяло святковій атмосфері!

17:00 06.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень