A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Спортивні новини. Футбол.

Вітаємо спортсменів футбольної команди "Юніор" (КЗ "Пісочинська ДЮСШ", тренер Кузьменко С.С.),  які стали бронзовими призерами Чемпіонату м. Харкова з міні-футболу! Пишаємось та бажаємо завжди отримувати задоволення від спортивних успіхів та перемог!

00:02 21.03.2019

Науково-практичний семінар учителів початкових класів. КЗ "Пісочинський ліцей".

19 березня  у комунальному закладі «Пісочинський ліцей» відбувся науково-практичний семінар учителів початкових класів за темою «Педагогічне партнерство як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів». У рамках семінару вчителі визначили пріоритетні завдання роботи  у розрізі концептуальних засад реформування освіти «Нова українська школа»; ознайомили присутніх з системою роботи вчителів Пісочинського ліцею  щодо впровадження продуктивних форм взаємодії. Перед учасниками  семінару з доповіддю: «Нова українська школа та її основні парадигми. Педагогіка партнерства – ключовий компонент формули Нової української школи» виступила Ткаченко Л.П., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії й методики викладання філологічних дисциплін у початковій школі, завідувач лабораторії інноваційних технологій у початковій школі в умовах НУШ Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. Учителі відвідали фрагменти уроків у перших класах, поділилися досвідом з питання «Перший рік реформи. Успіхи та невдачі». У практичному блоці проведено ділову гру «Сучасній школі – сучасні вчителі». Також були розглянуті  нагальні питання «Організоване закінчення 2018/2019 навчального року та проведення державної підсумкової атестації у початковій школі».

21:57 20.03.2019

«Всеукраїнське заняття доброти» у Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №1.

01 березня за підтримки Міністерства освіти і науки України, БО «БФ «Щаслива лапа» (HappyPaw),  який реалізує просвітницько-виховний проект, спрямований на формування у дітей гуманного та відповідального ставлення до тварин, у старших групах садочка було проведено «Всеукраїнське заняття доброти» на тему:«Тварини – наші друзі». У рамках заходу вихователі ознайомлювали дітей з професіями людей, які доглядають тварин; закріплювали знання про особливості догляду за котами та собаками, умови їх існування; формували навички поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці; розвивали пізнавальну та творчу активність, уяву, логічне мислення; виховували чуйне, гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Надзвичайно пізнавально та корисно для гармонійного розвитку підростаючого покоління!

12:42 18.03.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень