A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля". КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

20 квітня працівники КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» провели відповідні роботи з благоустрою шкільної території  у рамках Всеукраїнської акції "За чисте довкілля". Дякуємо за небайдужість та активну допомогу у створенні належних умов для розвитку юного покоління громади!

16:32 22.04.2019

Акція «За чисте довкілля!» КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

20 квітня працівники та учні освітнього закладу долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля!». Поліпшення санітарного та естетичного стану на території школи, приємне спілкування, спільна шляхетна справа! Дякуємо за небайдужість та любов до нашої громади!

16:05 22.04.2019

Цивільний захист населення. КЗ "Пісочинський ліцей".

17 квітня у Комунальному закладі "Пісочинський ліцей" проведено заходи до Дня Цивільного захисту населення. О 10-05  проведено тренувальну евакуацію учнів та персоналу. Евакуація відбулася швидко та оперативно, діти та дорослі діяли згідно з інструкціями. На спортивному майданчику учні 11-х класів продемонстрували спортивну воєнізовану естафету під керівництвом вчителя захисту Вітчизни Сєдих М.В., а дівчата продемонстрували свою майстерність у накладенні пов'язок. Також протягом 17-19 квітня у освітньому закладі були проведені уроки, присвячені цивільному захисту населення.

14:05 22.04.2019

Вітаємо Бережну Єлизавету, ученицю КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» з призовим місцем на ІІІ Всеукраїнському екофорумі для школярів!

Вітаємо ученицю 10-го класу Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Бережну Єлизавету, яка посіла ІІ місце на ІІІ Всеукраїнському екофорумі для школярів, презентував свій проект на тему: "Сортування сміття - шлях до кращого життя". Робота виконана під керівництвом вчителя біології та екології освітнього закладу - Костіної Нелі Миколаївни. Бажаємо талановитій дівчині нових звершень, натхнення та успішного втілення всіх її планів і задумів!

13:53 22.04.2019

Показовий день цивільного захисту. КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль".

19  квітня  у Комунальному закладі «Пісочинський  ліцей «Мобіль» відбувся показовий день цивільного захисту для закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти Пісочинської ОТГ. Навчальний день розпочався збором керівного, командного, постійного та учнівського складу й урочистим відкриттям на лінійці. Відбувся огляд спеціалізованих ланок ЦЗ. Протягом дня для учнів були проведені тематичні відкриті уроки. Учні виготовляли власноруч засоби захисту органів дихання. Для 3-х класів АТ «Харківобленерго» провели інтерактивний захід «Давай потоваришуємо з електрикою». Показано відеофільми, презентації. Діти підготували малюнки, стіннівки, плакати. Після евакуації учні 3-5-х класів мали можливість ознайомитися з роботою сучасної техніки, на якій прибули «для ліквідації наслідків пожежі» ДСНС та поліція. Діти мали змогу задати безліч питань, відчули себе у ролі рятувальників. Для учнів 6-11-х класів у сосновому бору мікрорайону «Мобіль» за сприянням Харківської обласної станції юних туристів, Молодіжної організації «Червоного хреста», вчителів школи був проведений квест «Школа виживання». День цивільного захисту у ліцеї був чітко спланований, добре організований та пройшов на високому рівні.

10:27 22.04.2019

Творчі успіхи анцювальний  колектив «Drive Dance» Комунального закладу «Березівський будинок культури».

14 квітня танцювальний  колектив «Drive Dance» Комунального закладу «Березівський будинок культури» надзвичайно успішно виступив  на Всеукраїнському  хореографічному фестивалі-конкурсі «МОTОR DANCE FEST», який відбувався у м. Харків.   37 вихованців колективу у номінації “Street Dance Show” продемонстрували свої таланти та майстерність: - вікова категорія 34 роки: бронзові лауреати  2 ступеня; - вікова категорія 56 років: золоті  лауреати 2 ступеня; - вікова категорія 1013 років: золоті  лауреати  3 ступеня. Представники кожної вікової категорії були нагороджені кубком, дипломом фестивалю, медалями,сертифікатами та солодкими призами. Вітаємо улюблених танцівників та їх керівника, Ольгу  Олексіївну Сімонову з творчими успіхами! Бажаємо постійного творчого натхнення, нових перемог та насиченого життя!

10:04 22.04.2019

Привітання з Днем народження Токаренко А.Ю.,  художнього керівника  хореографічного колективу «Start» Пісочинського палацу культури  та мистецтв.

Вітаємо з Днем народження Токаренко Анну Юріївну,  художнього керівника  хореографічного колективу «Start» Пісочинського палацу культури  та мистецтв! Натхнення, творча людина,  яка  щедро ділиться зі своїми вихованцями талантом та уміннями, щира, доброзичлива та позитивна – її люблять та поважають оточуючі! Шановна Анно Юріївно! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання щастя, гармонії, яскравих вражень, успіхів у професійній сфері та постійного творчого натхнення! Нехай Вас завжди оточує любов найближчих, а в родині панують злагода та добробут! Зі святом!

09:00 22.04.2019

Заняття з художньо-продуктивної діяльності. Пісочинський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) №2.

Збагачення досвіду дітей знаннями про звичаї та традиції українського народу, розвиток мистецьких талантів, вдосконалення умінь та навичок – саме таким важливим моментам було присвячене заняття з ХПД  «Писанка до Великодня» (малювання)  у середньо-старшій групі садочка. Цікаво, весело, творчо  та надзвичайно пізнавально!

22:36 20.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень