A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини спортивного життя громади. Футбол. Команда «Юніор» Пісочинської ДЮСШ, тренер Кузьменко С.С.

05 травня. Чемпіонат м. Харкова з міні-футболу (база ЦПКВ ім. М.Горького): Юніор12 0-6 Металліст1; Юніор11 3-0 ДЮСШ 8 (2); Юніор8 15-1 Майстер мяча9; Юніор7 3-0 Майстер м'яча (В); Юніор10 3-4 Дінамо1; Юніор9 6-1 Комунар. Динамічні, видовищні матчі, в яких повною мірою розкрилась майстерність наших юних спортсменів! Бажаємо футболістам нових успішних виступів та перемог у змаганнях!

15:53 06.05.2019

Пісочинські педагоги у спільноті відповідального вчительста

EdCamp Ukraine - це (не)конференції для шкільних педагогів, які проходять у новому форматі дискусійного заходу для професійного зростання учительства України.  Інноваційні заходи у форматі EdCamp є сучасними комунікаціями реформи Нової української школи.

09:51 02.05.2019

Обласна Спартакіада з видів спорту серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

20 квітня у м. Харків відбулись змаганнях з шашок за програмою обласної Спартакіади з видів спорту серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад. Пісочинську громаду на змаганнях представляли: Ігор Тесленко, Ганна Назарова та Роман Лебединський. В загальному заліку команда посіла 14 місце. Бажаємо нашим представникам нових цікавих змагань та успішних виступів!

22:39 29.04.2019

Спортивні новини громади. Футбол.

Сьогодні в рамках першого туру чемпіонату Харківського району з футболу відбувся матч між командами, які  представляють нашу громаду - «Надія» та «Пісочинець». Перед початком матчу спортсменів, які особистим прикладом демонструють переваги здорового способу життя,  привітав Пісочинський селищний  голова Олег Чернобай. Яскрава, динамічна гра принесла задоволення як самим футболістам, так і їх відданим вболівальникам! Рахунок 2:2 – це лише початок насиченого сезону!

22:20 29.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень