A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Святковий концерт до Дня Перемоги.

Чудовий концерт на площі Пісочинського палацу культури та мистецтв завершив святковий день 9 травня в нашій громаді. Яскраві номери у виконанні артистів палацу культури, душевна атмосфера та дружнє спілкування подарували всім присутнім незабутні враження. Талановиті вокалісти, друзі нашої громади - Олександр Кварта і Валерія Сімулік від щирого серця привітали мешканців з Днем Перемоги, відсвяткувавши з нами це велике свято!  Доброзичливі люди, як єдина дружня родина, вітали один одного, раділи та бажали миру, благополуччя та щастя!

12:02 10.05.2019

Привітання з Днем перемоги!

Шановні мешканці Пісочинської громади! Дорогі співвітчизники! Щиро вітаємо вас з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ми вшановуємо героїчний подвиг тих, кто виборов для нас мир і свободу, чия  самовідданість та мужність завжди будуть  прикладом для людства! Пам’ять про трагічні події  війни, що торкнулися кожної родини, об’єднує нас. «Ніколи знову!» - промовляє наша пам’ять.  Ми згадуємо всіх, хто загинув у ці роки – біль втрати та вдячність за наше майбутнє  наповнюють наші серця. Низький уклін ветеранам! - Ми в невідплатному боргу перед вами!! Від щирого серця бажаємо нашим дорогим ветеранам міцного здоров’я, добробуту та довголіття!  Нехай мирне небо, злагода у родинах, милосердя та впевненість у майбутньому дарують всім нам відчуття щастя та гармонії! Зі святом!  

07:24 09.05.2019

Тематичні заходи до Дня Перемоги. Пісочинський ліцей "Мобіль"

Вшанування пам'яті загиблих в роки Другої світової війни, гуманність та милосердя - саме цьому були присвячені тематичні заходи, які проходили сьогодні в закладах освіти нашої громади. На фото - учні 5А класу Пісочинського ліцею "Мобіль", які висловлюють  щиру повагу до історії людства.

20:39 08.05.2019

Нові творчі успіхі хореографічного колективу «Aquarelly» Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо хореографічний колектив «Aquarelly» Пісочинського палацу культури та мистецтв  з успішним виступом на Міжнародному фестивалі -конкурсі хореографічного мистецтва «Территория Па»! Призове третє місце на престижних змаганнях – чудовий результат наполегливих тренувань та таланту!  Неповторний яскравий номер «Древо жизни» у виконанні танцівниць став справжньою родзинкою фестивалю. Бажаємо прекрасним дівчатам та їх керівнику – Бесараб Маргариті постійного творчого натхнення, успіхів та перемог у всіх сферах життя!

19:45 08.05.2019

Тематичні заходи до Дня пам`яті та примирення. КЗ "Пісочинський ліцей".

   Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні!  Сьогодні,  8 травня, уся Україна відзначає День пам’яті та примирення. У Комунальному закладі «Пісочинський ліцей»  цей день розпочався  загальношкільною виховною годиною. Класні керівники з великою відповідальністю поставилися до підготовки та проведення години спілкування, продумавши оформлення, яке створювало  певний настрій. Учні мали можливість переглянути відео роліки, уривки з кінофільмів, поділитися заздалегідь  підготовленою інформацією  про тяжкі лихоліття українців під час ІІ  світової війни. На знак пам'яті про страшні роки, вшанування подвигу українського народу, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих учні та вчителі одягнули значок-символ "Червоний мак".      Протягом дня відбулося традиційне покладання квітів до братської могили загиблих воїнів, які захищали наше селище Пісочин. У вестибюлі ліцею було облаштовано тематичну виставку малюнків та плакатів.      Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні! ФОТОАЛЬБОМ

15:16 08.05.2019

Тематичні заходи до Дня Перемоги. Березівська бібліотека-філія.

08 травня у Березівській бібліотеці-філії для всіх бажаючих працювала тематична книжкова полиця «8 травня – день пам`яті та примирення». У цей день з її експонатами ознайомилися учні 4 класу Березівської ЗОШ. Після цього провідний бібліотекар Клименко Віра Харитонівна провела для відвідувачів заходу  надзвичайно цікавій  історичний екскурс «Переосмислення подій Другої Світової війни». Запрошуємо всіх бажаючих завітати на виставку художньої літератури «Вічна пам`ять поколінь», яка функціонує у приміщенні Березівської бібліотеки.

14:46 08.05.2019

Новини спортивного життя громади. Теніс.

Вітаємо спортсменок відділення настільного тенісу Пісочинської ДЮСШ (тренер Р.Ш. Рафіков), які успішно виступили на Чемпіонаті Харківської області з настільного тенісу: Супрунець Ірина - 4 місце; Марценяк Єлизавета - 5 місце. Бажаємо юним спортсменкам нових цікавих змагань та яскравих перемог!

13:41 08.05.2019

Тематичні заходи до Дня Перемоги. Пісочинська публічна бібліотека.

08 травня учні Пісочинської  ЗОШ ознайомилися с експонатами тематичної полиці "В книжковій пам`яті – миттєвості війни", яка розташувалась  в приміщенні Пісочинської публічної бібліотеки, а також відвідали екскурсію до музею бойової слави. Історичні факти та спогади очевидців не залишили байдужими жодного представника юного покоління!  

13:16 08.05.2019

Тематичний захід до Дня Перемоги в читальній залі Березовської бібліотеці-філії.

07 травня в читальній залі Березовської бібліотеці-філії для учнів 1-3 класів Березівської ЗОШ відбувся тематичний захід до Дня Перемоги: бесіда-діалог "І пам'ять промовляє: ми тут, ми з вами, ми живі".  Експонати куточка бойової слави землі Березівської - предмети побуту тієї епохи, альбом «Полум'ям подвигу Вашого наші горять серця», який був оформлений до 70 річчя Дня Перемоги, чудова розповідь провідного бібліотекаря Віри Харитонівни Клименко про історичні віхи у житті мешканців Березівки – все викликало жваву цікавість та увагу юного покоління!

08:44 08.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень