A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

НОВИНИ та АНОНСИ

Тематичний захід для учнів літнього шкільного табору на базі Березівської ЗОШ.

03 червня діти, які відвідують літній шкільний табір на базі Березівської ЗОШ, взяли участь у тематичному заході «Калейдоскоп корисної інформації для допитливих. Домашні улюбленці». Провідний бібліотекар Березівської бібліотеки-філії Віра Харитонівна Клименко ознайомила учнів з експонатами книжкової виставки та провела чудовий парад загадок «Про тих, хто у дворі живе». Діточки  із задоволенням розповідали про своїх улюбленців, ділилися враженнями від спілкування з природою!

16:38 03.06.2019

Наші талановиті односельчани.

     Сьогодні в Пісочинській публічній бібліотеці відбулася зустріч з талановитим письменником та почесним краєзнавцем України – Віталієм Олександровичем Черноморцем. Він провів цікаву лекцію з історії нашого рідного селища та познайомив зі своєю творчістю учнів 4-5 класів Пісочинського ліцею «Мобіль».      Діти дізналися багато пізнавальної інформації, ознайомилися з роботами Віталія Олександровича, відвідали Краєзнавчий музей та отримали маленькі пам’ятні подарунки.      Ми пишаємося тим, що поряд з нами живуть такі напрочуд талановиті люди, які із задоволенням передають свої знання молодому поколінню!

13:37 03.06.2019

Випускний у Пісочинському ЗДО №2

31 травня в Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №2 відбувся випускний для 16 прекрасних діточок, які розпочинають новий етап свого юного життя. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай привітав маленьких випускників від імені голови ХОДА Юлії Світличної. Чудові щирі побажання щастя, здійснення мрій та нових яскравих вражень від життя лунали у цей день. Батьки та всі присутні отримали неперевершене задоволення від виступу діток, які граційно та артистично виконували весели танці, співали пісні, декламували вірші. Всі випускники закладів дошкільної освіти отримали гарні подарунки від Пісочинської селищної ради. Наші дороги випускники! Бажаємо Вам завжди відчувати любов та підтримку, радість і задоволення від життя, втілення всіх задумів!

10:09 03.06.2019

Привітання з Днем народження Остапенко О.С., спеціаліста І категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

         Вітаємо з Днем народження Остапенко Олену Сергіївну, спеціаліста І категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради!      Професіонал високого рівня, відповідальна та надійна, Олена Сергіївно – взірець для колег. Вона щира та доброзичлива, має дивовижну позитивну енергетику, за яку її люблять та поважають оточуючі.      Шановна Олено Сергіївно! У цей святковий день прийміть наші побажання щасливого, сповненого радості, краси та позитивних емоцій життя! Нехай родинний затишок завжди дарує Вам відчуття задоволення, а підтримка вірних друзів – впевненість і наснагу на нові професійні звершення. Любові, злагоди, добробуту Вашій родині! З Днем народження!

07:28 02.06.2019

"Перше знайомство з бібліотекою"

     Сьогодні маленькі пісочинці познайомилися з дитячою літературою в Пісочинській публічній бібліотеці. Перше знайомство з книжкою символічно співпало з першим днем літа, Днем захисту дітей. Маленькі читачі отримали солодощі від Пісочинської селищної ради та цікаву літературу.      Також було відзначено заслужених працівників бібліотечної справи: Їльїну Валентину Іванівну та Бондаренко Надію Григорівну.      Пісочинська публічна бібліотека чекає на нових читачів та гостей! В нашій бібліотеці Ви зможете обрати книгу для дитини, взяти літературу на відпочинок, познайомитися з оновленим бібліотечним фондом.

22:06 01.06.2019

Міжнародний день захисту дітей

Щорічно 1 червня у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей.  Сьогоднішній день є не тільки святом для самих діточок, він нагадує суспільству про необхідність їх захисту. Він нагадує нам про те, що юне покоління потребує нашої любові та піклування кожен день і кожну годину свого прекрасного життя! Вітаємо з чудовим добрим святом, Міжнародним днем захисту дітей!

08:56 01.06.2019

Привітання з Днем народження Погребняка Володимира Петровича, Почесного громадянина Пісочина.

Вітаємо з Днем народження Погребняка Володимира Петровича, Почесного громадянина Пісочина! Людина активної життєвої позиції, мудра та порядна, Учитель з великої літери, Володимир Петрович протягом 60 років роботи в освітньому закладі нашої громади виховував в юному поколінні любов до рідного краю, доброзичливе ставлення до оточуючих, інтерес та прихильність до науки. Багато мешканців нашої громади щиро вдячні йому за поради та знання! Шановний Володимире Петровичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров`я та активного довголіття, бадьорого настрою й наснаги на добрі справи! Нехай Вас завжди оточують вірні люди, любов та повага, а в родинній  оселі панує злагода. Радісних днів, тільки позитивних емоцій, душевної гармонії, задоволення від життя! З Днем народження!

07:00 01.06.2019

Новини спортивного життя громади. Футбольна команда «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

Протягом 28 – 30 травня юні футболісти команди «Юніор» (тренер Кузьменко С.С. провели чергові матчі в рамках турніру Харкова з міні-футболу до Дня захисту дітей на полях ЦПКіВ ім. М. Горького 28.05: Юніор11 1-0 ДЮСШ13-3; Юніор8 8-2 Майстер м'яча; Юніор7 2-1 Динамо; Юниор9 5-3 Штурм; Юніор10 1-6 Арена-1. 29.05: Юніор11 3-0 ФШ Харків; Юніор7 5-1 Динамо2; Юніор8 6-1 Динамо2; Юніор9 5-1 Майстер м’яча7. 30.05: Юніор8 6-0 ДЮСШ1; Юніор7 6-2 Штурм; Юніор11 11-1 Арена2. Динамічні матчі, яскрава гра наших талановитих футболістів, яка захоплює вболівальників! Пишаємось спортсменами та бажаємо нових досягнень і нових перемог!

15:52 30.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень