A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Заміна дверей запасного виходу в Комунальному закладі «Пісочинський ліцей».

19 травня проведено заміну дверей запасного виходу в Комунальному закладі «Пісочинський ліцей». Наявність дверей з вільним доступом для евакуації в екстрених випадках - найважливіший момент безпеки учнів у освітніх закладах громади!

09:59 20.05.2019

Турнір з бойового самбо серед юних спортсменів Пісочинської громади.

19 травня на дитячому майданчику у мікрорайоні «Мобіль» відбувся відкритий турнір з бойового самбо серед юних спортсменів Пісочинської громади. Перед початком змагань було нагороджено учасників конкурсу малюнків «Я люблю спорт». Настільні ігри стали чудовими подарунками для юних митців. Наприкінці спортивного свята призерів відзначено дипломами, медалями та кубками від Пісочинської селищної ради. Також всі юні самбісти отримали приємні солодкі подарунки.  Важливо, що славетні спортивні традиції, які завжди підтримуються в нашій громаді, успадковуються юним поколінням!

20:32 19.05.2019

«#PISOCHINSKIY_OLIMP-2019». Церемонія нагородження.

17 травня у Пісочинському  палаці культури та мистецтв відбулась  урочиста церемонія нагородження обдарованої молоді Пісочинської громади. Це свято прекрасного юного покоління, яке вражає своєю освіченістю, красою, натхненністю, свято мудрих наставників - батьків, вчителів, тренерів, творчих керівників! ФОТОАЛЬБОМ

20:26 17.05.2019

День вишиванки у КЗ "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

«Одягну я зранку білу вишиванку, заплету у косу я червоний мак, вмиюся росою з гілля на світанку і піду між люди так. Хай усі навколо День новий стрічають, хай співають гучно радісних пісень, бо сьогодні свято й весело святкують Вишиванки День!!!» 16 травня юні та дорослі представники освітнього закладу приєднались до Всеукраїнського дня вишиванки. Любов до української національної культури та вшанування традицій – чудове виховання прекрасної молоді нашої громади!

18:54 16.05.2019

День вишиванки у Пісочинському ліцеї "Мобіль".

Святковий радісний день, ласкаве сонце й усмішки на обличчях. Прекрасні, одухотворені дорослі та чудові діти - наше майбутнє й наша надія! 16 травня в освітньому закладі громади все наповнено атмосферою свята, фарбами та натхненням. Прекрасна традиція, яка прославляє нашу національну культуру та об'єднує людей, знайшла щирий відгук у всіх представників ліцею! ФОТОАЛЬБОМ

14:03 16.05.2019

Зустріч з представниками патрульної поліції учнів Пісочинського ліцею.

16 травня в Комунальному закладі «Пісочинський ліцей» відбулася зустріч з представниками патрульної поліції. Цікаво й змістовно розповіли вони про проблему булінгу, про порушення закону та наслідки таких дій. Учні 9-х класів мали змогу поставити питання, які їх турбують.

14:00 16.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень