A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з одруженням тренера Пісочинської ДЮСШ Миколи Бондаренка.

     Щиро вітаємо  Миколу Бондаренка, тренера з баскетболу Пісочинської ДЮСШ і його прекрасну дружину Віру з визначною подією, яка відкриває новий етап їхнього життя: сьогодні було урочисто укладено шлюб між цими двома чудовими молодими людьми, представниками нашої громади!      Дорогі наші Миколо та Віро! У цей радісний святковий день бажаємо вам щасливого спільного життя, сповненого любові, злагоди, добробуту! Нехай всі ваші мрії здійсняться, а кожен новий день дарує задоволення та натхнення! Зі святом!

15:26 07.06.2019

Змагання "Спорт - здоров'я, спорт - це сила, що дають всім дітям крила". КЗ "Пісочинський ліцей".

Сьогодні в Дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко" на базі Пісочинського  ліцею були проведені спортивні змагання "Спорт - здоров'я, спорт - це сила, що дають всім дітям крила". Діти активно, весело, дружньо  брали участь у змаганнях, допомагаючи один одному та вболіваючи за команду!

23:14 05.06.2019

Майстер-клас від представника арт-проекту «OverMoments» Михайла Пінчука для учнів КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"

05 червня в Дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням «Веселка» на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» відбулася незвичайна зустріч вихованців 4 загону з представником арт-проекту «OverMoments» Михайлом Пінчуком. Митець провів для учнів чудовий пізнавальний майстер-клас. Діти з щирою цікавістю та задоволенням вчилися створювати неповторні картини з використанням аерозольних барв!

23:01 05.06.2019

Вітаємо талановитих футболістів команди «Юніор» Пісочинської ДЮСШ з перемогою в турнірі Харкова з міні-футболу!

05 червня спортсмени «Юніора7», «Юніора 8» та «Юніора11» взяли участь у фіналі змагань. Надзвичайна воля до перемоги, наполегливі тренування, висока майстерність, мудре керівництво тренера Кузьменка С.С. забезпечили командам «Юніор 7» та «Юніор 8» перемогу! Пишаємось досягненнями команд та бажаємо завжди відчувати задоволення від успіху й перемог!

22:45 05.06.2019

Табір з денним перебуванням "Веселка" . КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль".

Ще один чудовий день провели учні Пісочинського ліцею «Мобіль» у таборі з денним перебуванням "Веселка", який функціонує на базі освітнього закладу. Нові враження та новий досвід, яскраві позитивні емоції, спілкування з друзями, цікаві тематичні заходи – літній відпочинок дарує дітям незабутні спогади та натхнення на нові досягнення, якими так славиться юне покоління нашої громади!

23:48 04.06.2019

Яскраві емоції, активний відпочинок та гарний настрій! Дитячий оздоровчий заклад з денним перебуванням "Сонечко" на базі Комунального закладу "Пісочинський ліцей".

Циркова програма, конкурс "Караоке на майдані", конкурс малюнку на асфальті "Доповнена реальність", майстер клас з танцювального мистецтва та організації флешмобу, концертні вистави та багато інших тематичних занять дозволяють у повній мірі розкрити творчий потенціал дітей, їх неповторний прекрасний внутрішній світ. Насичена програма відпочинку в таборі сприяє оздоровленню дітей і дарує їм радість спілкування в дружньому колективі!

23:07 04.06.2019

Дитячий оздоровчий табір "Родина" на базі  Комунального закладу "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Цікава та змістовна програма відпочинку в дитячому оздоровчому таборі "Родина" на базі  Комунального закладу "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів" надзвичайно подобається учням школи! Різноманітні конкурси, цікаві квести, тематичні заняття, відвідування екскурсій – все сприяє гарному відпочинку дітей, їх гармонійному розвитку та оздоровленню!

22:25 04.06.2019

Підготовка до ремонтних та поновлювальних робіт у Комунальному закладі Пісочинський ліцей «Мобіль».

Молоді громади – найкращі умови для навчання, виховання та гармонійного розвитку! На замовлення Пісочинської селищної ради розпочато підготовку до ремонтних та поновлювальних робіт у Комунальному закладі Пісочинський ліцей «Мобіль».

21:58 04.06.2019

Літній відпочинок юного покоління громади. "Веселка", Пісочинський ліцей «Мобіль».

     27 травня відбулося урочисте відкриття зміни в дитячому закладі відпочинку-таборі  з денним перебуванням "Веселка" на базі Пісочинського ліцею «Мобіль».      У закладі створено всі умови для повноцінного , якісного та безпечного відпочинку дітей. Насичена та різноманітна програма кожного дня дарує можливість учням гармонічно розвивати фізичні,  інтелектуальні та творчі здібності  дитини, забезпечує її самореалізацію в колективі. Особлива увага у таборі приділяється вихованню почуття любові до рідного краю та поваги до культурної спадщини українського народу; попередженню дитячого травматизму; формуванню навичок культури спілкування та самообслуговування. Кожен день у закладі має свою тематику та гасло. День Веселки - «І знову разом в дружнім колі», День сюрпризів - «Подаруй гарний настрій друзям»,  День подорожі - «Ми подорожуємо по рейках», День миру-  «Ми за мир у всьому світі», День щасливої  дитини - «Дитинство – веселкова країна», День Здоров’я - «Хто здоровий – той сміється, все йому в житті вдається!»      Концерти та вистави, майстер-класи, вікторини, ігрові програми, екскурсії, спортивні ігри та естафети, конкурси та багато іншого – чудовий відпочинок для підростаючого покоління, цікавий, оздоровчий та пізнавальний!

22:59 03.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень