A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Кисленко В. І.,  методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Кисленко Вікторію Іванівну,  методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна, дорога Вікторіє Іванівно! Від щирого серця бажаємо Вам щасливого, сповненого любові, радості та добробуту життя! Ваша професійна досконалість  викликає щиру повагу, а врівноваженість, позитивна аура, доброзичливість та надзвичайна порядність є взірцем для оточуючих! У цей святковий день бажаємо Вам завжди відчувати підтримку вірних друзів та впевненість в успішному втіленні  всіх задумів, задоволення від родинного затишку і нових професійних тріумфів! Нехай Ваше здоров’я  та здоров’я найближчих завжди буде міцним, настрій – бадьорим, бажання підкорювати нові життєві вершини – нескінченним! З Днем народження!

07:00 11.07.2019

Учбово-тренувальні збори з карате.

З 10 по 23 червня 2019 року в с. Лазурне Херсонської області відбулися щорічні підготовчі учбово-тренувальні збори з карате, в яких взяли участь 25 спортсменів секції карате Пісочинського ліцею. Протягом зборів всі учасники значно підвищили рівень технічної, психологічної та спеціальної фізичної підготовки. Тренувальні збори стали останнім етапом підготовки до чемпіонату світу з карате SKIF, що відбудеться 19-21 липня в місті Градець-Кралове, Чехія. Нагадуємо, що на цьому чемпіонаті у складі збірної України Пісочин буде представлений трьома спортсменами: Костянтином Недбайло, Олександрою та Марією Кушнаренко. Підтримуємо наших спортсменів!

16:57 10.07.2019

Нова перемога Гримайла І.К., тренера з велоспорту Пісочинської ДЮСШ!

Вітаємо Ігоря Костянтиновича Гримайла – тренера з велоспорту Пісочинської ДЮСШ з перемогою в аматорському Кубку України (МТБ крос-кантрі)! 07 липня в третьому етапі змагань, які проходили в місті Дніпро, Ігор Костянтинович став найкращим у категорії «Майстри 50+»! Пишаємось досягненнями наставника нашої молоді та його волею до перемоги! Бажаємо нових феєричних успіхів, втілення всіх планів і задумів!

23:25 09.07.2019

Про створення безпечного освітнього середовища та формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок у 2019/2020 навчальному році

Міністерство оcвіти і науки України підготувало інформаційні матеріали щодо створення безпечного освітнього середовища, формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок у 2019/2020 н.р. (лист МОН від 27.06.2019 №» 1/9-414).

13:08 09.07.2019

Випускні - 2019!

27 та 28 червня відбулись випускні вечори у освітніх закладах Пісочинської громади. У 2019 році свідоцтво про повну загальну середню освіту тримав 91 випускник. Юні, талановиті, розумні, натхненні! Нам дуже приємно повідомити, що троє учнів Комунального закладу «Пісочинський ліцей» закінчили навчання із відзнакою - отримали 1 золоту (Завада Марія) та 2 срібних медалі (Кальницька Ірина та Євтіфєєва Юлія)! Вони отримали в якості подарунку від селищної ради смарт годинники. Нагадуємо, що раніше, на святі Останнього дзвоника, всі випускники отримали флеш накопичувачі З чудовим святом випускників особисто привітав Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, побажав молоді успіхів, нових досягнень, здійснення мрій! Він відзначив ту велику увагу, яка приділяється розвитку сфери освіти в Пісочинській громаді. За дорученням Голови ХОДА Юлії Світличної голова нагородив почесною грамотою та подякою директора Пісочинського ліцею Олександра Роганіна та заступника директора Віру Малінкіну. Дорогі випускники, ви розпочали новий етапу свого життя - самостійного, сповненого перемог, яскравих вражень і відкриттів! Бажаємо вам йти по життю з високо піднятою головою й вірити в свої сили. Ви - наша гордість!

00:44 30.06.2019

Випускний - 2019. Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

27 червня в освітньому закладі нашої громади - Пісочинській ЗОШ відбувся випускний! Одинадцять прекрасних, натхненних юнаків та дівчат розпочали новий етап свого життя. Зі словами любові та вдячності звернулись вони до батьків і вчителів, згадуючи шкільні роки. Щира, душевна атмосфера свята назавжди запам’ятається всім, хто в цей день відвідав Пісочинський палац культури та мистецтв. Дорогі наші випускники! Ми бажаємо вам втілення всіх заповітних мрій, нових яскравих вражень, успішного, сповненого радістю та любов’ю життя! Пишаємось вами! Ви - прекрасне майбутнє нашої громади!

00:36 28.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень