A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Готуємось до 1 вересня - забезпечуємо безперервний освітній процес у громаді!  

Завдяки фінансуванню Міністерства науки і освіти України в освітні заклади громади надійшла чергова партія підручників, які було розподілено відповідно до кількості учнів. Так, до  Комунального закладу «Пісочинський ліцей» надійшло 1858 екземплярів для 2, 5, 6 та 11-х класів. Нові підручники, сучасні та яскраві, викликають зацікавленість дітей  і сприяють кращому засвоєнню навчального матеріалу!

16:28 28.08.2019

Активна підготовка до нового навчального року забезпечує належний рівень освітнього процесу!

Дуже важливо створити в  закладах такі умови, у яких дітям буде комфортно отримувати освіту. Для приміщення початкової школи Комунального закладу "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів" було придбано шкільні меблі, а також килимки – пазли, які мають навчальні та розвиваючі здібності. До шкільної бібліотеки за сприяння Міністерства науки та освіти України надійшли підручники для 2, 5, 6, та 11-х класів. Дбаємо про якісні умови навчання молоді нашої громади!  

16:21 28.08.2019

Нові досягнення юних велосипедистів громади.

22 серпня у м. Люботин відбувся ІІІ Відкритий турнір з велоспорту МТБ «Мій друг-велосипед». У змаганнях взяли участь спортсмени Люботина, Харкова та Харківської області. Нам дуже приємно повідомити, що вихованці Ігоря Костянтиновича Гримайла - спортсмени відділення велоспорту Пісочинської ДЮСШ надзвичайно успішно виступили у турнірі: Майданник Вадим - переможець у молодшій віковій категорії, Фадєєва Євгенія – срібний призер змагання! Вітаємо спортсменів та їх тренера. Пишаємося досягненнями молоді громади та бажаємо нових перемог!

22:52 26.08.2019

Спортивні досягнення команд "Юніор" Пісочинської ДЮСШ

Вітаємо команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ (тренер Кузьменко С.С.) , які успішно розпочали новий ігровий сезон! Вражаючі результати матчів, проведених спортсменами в рамках Чемпіонату м. Харкова з міні-футболу (ЦПКВ ім. М. Горького): Юніор11 11-2 Кобра; Юніор12 7-4 Кобра; Юніор7 5-1 Кобра; Юніор9 10-2 Кобра8; Юніор8 9-2 Комунар; Юніор10 7-4 Комунар. Пишаємось та бажаємо нових успіхів і спортивних досягнень!

22:29 26.08.2019

Привітання з Днем народження Нестеренко В.О., техпрацівника Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв".

  Вітаємо з ювілеєм Нестеренко Валентину Олексіївну, техпрацівника Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв! Шановна Валентино Олексіївно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя! Нехай здоров’я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, життя – радісним та успішним. Любові, злагоди та добробуту в родині, втілення всіх планів, підтримки вірних друзів і поваги оточуючих! З ювілеєм!  

07:17 25.08.2019

Нарада директорів та заступників директорів закладів освіти Пісочинської громади

21 серпня  в залі засідань Пісочинської селищної ради відбулась нарада директорів та заступників директорів закладів освіти Пісочинської громади. Розпочала нараду начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова, яка привітала всіх присутніх. В ході засідання було розглянуто наступні питання: - про підсумки готовності закладів освіти до роботи у 2019/2020 навчальному році ( доповідач: методист науково-методичного кабінету  О. Карпенко); - Про забезпечення підручниками, навчальною літературою учнів закладів загальної середньої освіти на 2019/2020 навчальний рік (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); -  Про організацію роботи щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2019/2020 навчальному році (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); - Про організацію харчування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році (доповідач: головний бухгалтер відділу освіти,  культури, молоді та спорту   Т. Фещенко);             - Про складання тарифікаційних списків працівників закладів освіти (доповідач: головний бухгалтер відділу освіти,  культури, молоді та спорту   Т. Фещенко);            - Про проведення  урочистостей з нагоди свята «День Знань» та проведення першого уроку (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); - Про підготовку статистичних звітів по закладах загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році. Про заповнення статистичного звіту про чисельність і склад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти (форма N 83-РВК) (доповідач: спеціаліст відділу освіти, культури,  молоді та спорту І. Петренко); - Про організацію роботи  закладів освіти в інформаційній системі управління освітою (ІСУО) та аналіз сайтів (доповідач: Спеціаліст відділу освіти, культури,  молоді та спорту А. Стаканков); - Про організацію та проведення медичних оглядів дітей і працівників закладів освіти (доповідач: діловод відділу освіти, культури,  молоді та спорту  І. Мегера);      - Про організацію підвозу здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти до місця навчання та у зворотному напрямку (доповідач: завідувач науково-методичного кабінету С. Головня); - Різне. Нарада проходила у динамічній та продуктивній атмосфері. Учасники наради отримали необхідну змістовну інформацію.

15:05 21.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень