A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Майстер-клас з  акторської майстерності. Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

11 червня для учнів Пісочинської ЗОШ, які відвідували Дитячий заклад відпочинку – табір з денним перебуванням «Родина» режисером народного театру – студії «Чудеса в решете» Горяйнової Ю.А. було проведено майстер-клас з  акторської майстерності. Протягом заходу учні переймали досвід акторства Юлії Анатоліївни, втілювали різноманітні персонажі, відтворювали  різні емоційні стани героїв, освоювали нові мистецькі навички. Завдяки чудовому цікавому заняттю діти відчули себе справжніми акторами!

10:05 26.06.2019

Привітання з Днем народження Гуцал А. Е., керівника хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв та хореографічного гуртка «Style dance» КЗ «ЦДЮТ «Імпреза».

    Вітаємо з Днем народження Гуцал Анастасію Едуардівну, керівника хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв та хореографічного гуртка «Style dance» КЗ «ЦДЮТ «Імпреза»! Талановита та натхненна, вона пробуджує в своїх юних вихованцях любов до мистецтва, сприяє гармонійному розвитку їх майстерності та грації. Її позитивна аура дарує всім оточуючим відчуття гармонії та радості. Шановна Анастасіє Едуардівно! Прийміть наші щирі привітання та побажання щастя, любові, здійснення всіх заповітних мрій. Нехай успіхи Ваших танцівників сприяють новим феєричним планам і творчим ідеям. Гарних днів, яскравих емоцій, незабутніх вражень! З Днем народження!

09:02 26.06.2019

Літній відпочинок об'єднує пісочинську учнівську молодь!

Так символично: сьогодні, 25 чeрвня для 25 школярів нашоі громади розпочала роботу Літня школа обдарованих дітeй "OLIMP". На пeршому занятті старшокласники вчилися добирати власну команду однодумців, розуміти один одного бeз слів, підтримувати та вболівати за колeг. Школярі виконали вправи практичного спрямування. І цe лишe початок...

14:06 25.06.2019

Оголошення про конкурсний відбір кандидатур на зайняття посади  директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради»

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оголошує конкурс на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» (місце знаходження закладу освіти: 62416, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. 1-го Травня, 5)

10:25 25.06.2019

Привітання з Днем народження Радченко Л. В., бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

           Вітаємо з Днем народження Радченко Людмилу Василівну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради!      Шановна Людмило Василівно! У цей радісний день бажаємо Вам щасливого, сповненого любові та радості життя, яке подарує Вам втілення всіх заповітних мрій, яскраві враження, позитивні емоції і незабутні спогади! Ваш професіоналізм, врівноваженість, доброзичливість і щирість викликає захоплення та повагу. Нехай міцне здоров’я, підтримка вірних друзів, злагода та добробут у родині стануть запорукою для підкорення нових професійних висот, нових планів та ідей!                                        З Днем народження!

08:57 25.06.2019

Обдаровані діти громади вирушили на відпочинок.

     25 пeрeможців та призeрів різноманітних конкурсів, олімпіад, змагань - учнів Пісочинського ліцeю, Пісочинського ліцею «Мобіль», Пісочинської ЗОШ, Бeрeзівської ЗОШ, вихованців Пісочинського Палацу культури та мистeцтв і Пісочинської ДЮСШ вирушили на літній відпочинок до табору «Ювілeйний» на узбeрeжжя Азовського моря. Старшокласники нагороджeні путівками, які придбала для них Пісочинська сeлищна рада.       З 24 чeрвня по 14 липня вони нe лишe відпочиватимуть, а й проходитимуть навчання в Пісочинській школі обдарованих дітeй «OLIMP». Заняття для дітей проводитимуть кваліфіковані пeдагоги.      Бажаємо нашим талановитим школярам лагідної погоди, цікавих екскурсій та приємних вражень!

12:45 24.06.2019

Привітання з Днем народження Вилюднова С.О., охоронця Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв».

         Вітаємо з Днем народження Вилюднова Станіслава Олександровича, охоронця Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв»!      Шановний Станіславе Олександровичу! У цей святковий день прийміть наші щирі привітання та побажання щастя, міцного здоров’я, любові, успіхів у всіх сферах! Нехай кожен день дарує яскраві враження, позитивний настрій та гарні емоції. Вірних друзів, добробуту, втілення всіх заповітних мрій, радості та задоволення від життя! З Днем народження!

08:09 24.06.2019

Любов до спорту та прихильність до здорового способу життя – чудовий особистий приклад наставника молоді!

     16 червня у м. Дніпро відбулась велогонка «Gran Fondo Dnipro Race 2019» - Відкритий кубок з велосипедного спорту на шосе. Змагання вже третій рік поспіль збирають безліч спортсменів, які безмежно люблять велоспорт та з задоволенням беруть участь у гонці, не зважаючи на спекотні погодні умови. Вітаємо Ігоря  Костянтиновича Гримайла, тренера з велоспорту Пісочинської ДЮСШ, який виховує чудових юних спортсменів нашої громади,  з призовим місцем Кубка! У своїй віковій групі він став бронзовим призером, продемонстрував спортивні якості, що заслуговують щиру повагу та захоплення! Бажаємо Ігорю Костянтиновичу й надалі отримувати задоволення від життя та нових професійних і спортивних успіхів!

14:53 22.06.2019

Привітання з Днем народження О.А. Горбань, в.о. директора Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»

           Вітаємо з Днем народження Горбань Оксану Анатоліївну, в.о. директора Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза»!      Шановна, дорога Оксано Анатоліївно! Прийміть наші щирі побажання щасливого життя, сповненого добра, радості, любові, успіхів! Нехай творче натхнення завжди дарує нові ідеї та задуми, вихованці радують своїми феєричними звершеннями, родинний затишок і добробут створюють атмосферу гармонії та впевненості!       Як людина мистецтва Ви втілюєте в собі надзвичайну неординарність та харизматичність, талановитість та любов до покликання. Ваша доброзичливість, позитивна енергетика, щирість та порядність викликають щире захоплення та повагу! Бажаємо Вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, бажання й надалі дарувати нам казковий світ мистецтва! З Днем народження!

08:15 21.06.2019

Оздоровлення дошкільнят у літній період. Пісочинський ЗДО №3 «Теремок».

     Максимально комфортне перебування дітей на свіжому повітрі, відповідна тривалість сну та інших видів відпочинку,  достатня рухова активність – саме таким важливим моментам літнього оздоровлення дітей приділяється увага в садочку. Радісні, веселі діточки, які з задоволенням спілкуються один з одним та дорослими, грають, із цікавістю вивчають оточуючий їх світ, наповнюючи наші серця впевненістю в прекрасному майбутньому!

16:12 20.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень