A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Міжнародний день захисту дітей

Щорічно 1 червня у всьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей.  Сьогоднішній день є не тільки святом для самих діточок, він нагадує суспільству про необхідність їх захисту. Він нагадує нам про те, що юне покоління потребує нашої любові та піклування кожен день і кожну годину свого прекрасного життя! Вітаємо з чудовим добрим святом, Міжнародним днем захисту дітей!

08:56 01.06.2019

Привітання з Днем народження Погребняка Володимира Петровича, Почесного громадянина Пісочина.

Вітаємо з Днем народження Погребняка Володимира Петровича, Почесного громадянина Пісочина! Людина активної життєвої позиції, мудра та порядна, Учитель з великої літери, Володимир Петрович протягом 60 років роботи в освітньому закладі нашої громади виховував в юному поколінні любов до рідного краю, доброзичливе ставлення до оточуючих, інтерес та прихильність до науки. Багато мешканців нашої громади щиро вдячні йому за поради та знання! Шановний Володимире Петровичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров`я та активного довголіття, бадьорого настрою й наснаги на добрі справи! Нехай Вас завжди оточують вірні люди, любов та повага, а в родинній  оселі панує злагода. Радісних днів, тільки позитивних емоцій, душевної гармонії, задоволення від життя! З Днем народження!

07:00 01.06.2019

Новини спортивного життя громади. Футбольна команда «Юніор» Пісочинської ДЮСШ.

Протягом 28 – 30 травня юні футболісти команди «Юніор» (тренер Кузьменко С.С. провели чергові матчі в рамках турніру Харкова з міні-футболу до Дня захисту дітей на полях ЦПКіВ ім. М. Горького 28.05: Юніор11 1-0 ДЮСШ13-3; Юніор8 8-2 Майстер м'яча; Юніор7 2-1 Динамо; Юниор9 5-3 Штурм; Юніор10 1-6 Арена-1. 29.05: Юніор11 3-0 ФШ Харків; Юніор7 5-1 Динамо2; Юніор8 6-1 Динамо2; Юніор9 5-1 Майстер м’яча7. 30.05: Юніор8 6-0 ДЮСШ1; Юніор7 6-2 Штурм; Юніор11 11-1 Арена2. Динамічні матчі, яскрава гра наших талановитих футболістів, яка захоплює вболівальників! Пишаємось спортсменами та бажаємо нових досягнень і нових перемог!

15:52 30.05.2019

Команда з волейболу "СОНАР" - бронзовий призер Чемпіонату м. Харкова серед чоловічих команд Другої Ліги!

Вітаємо волейболістів команди «СОНАР» Пісочинської ОТГ, яка стала бронзовим призером Чемпіонату м. Харкова серед чоловічих команд Другої Ліги. Змагання проходили з січня 2018 року по травень 2019 року. Бажаємо нашим спортсменам завжди відчувати задоволення від успішних ігор та перемог!

15:23 30.05.2019

Нові творчі успіхі хореографічних колективів Маргарити Сергіївни Бесараб.

Вітаємо юних танцівників громади, вихованців Маргарити Сергіївни Бесараб, з перемогою на Міжнародному фестивалі –конкурсі хореографічного мистецтва «Таланти України»! - Хореографічний колектив «Aquarelly»: старша група – 2 перших місця; середня група (композиція «Вдохновение весны») – 2 місце. - Хореографічний колектив «Fantazy» (КЗ «ЦЮДТ «Імпреза»): старша група – 1 місце; середня група (дебют з композицією «Дождь») – 1 місце; молодша група – 2 місце. - соло Мужевенко Юлія – 2 місце. - Хореографічний  колектив «FantazyCheerleadingTeam» (КЗ «ФОК «Мобіль»): старша група – 1 місце; молодша група (композиція «Подсолнухи») – 2 місце. Кожен виступ колективів – це свято таланту, мистецтва, натхнення! Бажаємо улюбленим танцівникам постійного творчого натхнення, нових перемог, яскравого творчого життя!

14:14 29.05.2019

Випускний у ЗДО №3 "Теремок" (група "Казка).

28 травня в  групі «Казка» Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» відбувся випускний. У цей радісний день від імені Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая маленьких випускників привітала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Сергіївна Бєлова. Вона побажала діточкам цікавого, насиченого, щасливого життя та втілення всіх заповітних мрій. До свята всі випускники садочків отримають приємні подарунки від селищної ради. Багато теплих слів прозвучало сьогодні: світлі спогади та легкий смуток від розставання, добрі побажання на майбутнє. Вихователі разом із діточками підготували чудовий концерт, який подарував насолодження й яскраві святкові враження всім присутнім!

23:02 28.05.2019

Привітання з Днем народження Савельєва О.В., депутата Пісочинської селищної ради, директора КЗ "ФОК "Мобіль".

Вітаємо з Днем народження Савельєва Олексія Валерійовича, депутата Пісочинської селищної ради, директора Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Щирий, небайдужий, надійний, Олексій Валерійович – надзвичайно порядна людина. Своєю професійною діяльністю та активною громадською позицією він сприяє розвитку та процвітанню нашої громади! Особистим прикладом він передає любов до спорту та прихильність до здорового способу життя юному поколінню, забезпечуючи всі умови для виховання талановитих спортсменів Пісочинської ОТГ!  Шановний, дорогий Олексію Валерійовичу! Від щирого серця бажаємо Вам щасливого життя, сповненого любові, гармонії, радості, успіху! Нехай здоров`я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, враження – яскравими та позитивними! Бажаємо завжди відчувати підтримку вірних друзів, родинний затишок, задоволення від підкорення нових висот! З Днем народження!

00:08 28.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень