A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини спортивного життя громади. Футбол.

21 травня футболісти команди "Юніор" Пісочинської ДЮСШ провели чергові матчі у рамках турніру м. Харкова з міні-футболу до Дня захисту дітей (поле ЦПКіВ ім. М. Горького ): Юніор11 3-3 Майстер м'яча12; Юніорчік12 1-6 Майстер м'яча (2); Юніор10 3-0 ДЮСШ13 (2). Бажаємо юним талановитим спортсменам нових успіхів і перемог! Вдячні наставнику команди, тренеру Кузьменку С.С. за гідну підготовку молоді!

22:21 23.05.2019

Новини спортивного життя громади. "Шкіряний м'яч".

22 травня у м. Конотоп команда учнів Комунального закладу "Пісочинський ліцей" з футболу 2008 р.н. ( керівник Сергій Дитинич)  провела чергові  матчі в 5 групі Всеукраїнських зональних змагань "Шкіряний м'яч": Пісочинський ліцей 2:1 ЗОШ №35 м. Чернігів; Пісочинський ліцей 1:4 ЗОШ № 5 м. Конотоп. За підсумками проведених ігор команда посіла 4 місце. Юним футболістам Пісочинського ліцею було вручено 2 м`яча й комплекти футбольної форми від організаторів змагань. Ми щиро пишаємось досягненнями наших спортсменів! Вдячні керівнику Сергію Детиничу, вчителю фізичної культури ліцею, за високу підготовку футболістів. Бажаємо спортсменам завжди відчувати задоволення від успіхів і перемог, цікавих змагань і насиченого спортивного життя!

16:45 22.05.2019

#ЩастиНаЗНО

23 травня всі випускники закладів освіти Пісочинської громади складатимуть ЗНО з української мови та літератури (обов`язковий предмет). Підтримуємо нашу прекрасну молодь – нашу надію та майбутнє, та бажаємо їм успіху!

15:15 22.05.2019

Новини спортивного життя громади. Всеукраїнські зональні змагання "Шкіряний м'яч".

21 травня у м. Конотоп команда учнів Комунального закладу "Пісочинський ліцей" з футболу 2008 р.н. під керівництвом Сергія Дитинича, провела матч с командою м. Києва: Пісочинський ліцей 3:5 гімназія «Троєщина» (Київ).  Попереду у наших спортсменів ще два дні змагань. Ми віримо в успіх наших спортсменів! Підтримуємо команду та зичимо їм яскравих голів і динамічних матчів, перемоги, а також завжди відчувати задоволення від спортивного життя та нових досягнень! Нагадуємо, що наша команда виступає в змаганнях у 5 групі, в яку входять наступні команди:  1. Сумська обл. – ЗОШ № 5 м. Конотоп; 2. Харківська обл. – ліцей смт Пісочин; 3. Чернігівська обл. – ЗОШ № 35 м. Чернігів; 4. м. Київ – гімназія «Троєщина». До головного фінального турніру виходять переможці семи груп змагань, а також команда-господар фіналу. Чемпіон «Шкіряного м’яча» України визначиться у місті Кременчук Полтавської області в червні 2019 року. Слідкуйте за нашими спортивними новинами та вболівайте за наших талановитих спортсменів!

09:09 22.05.2019

Стартувало ЗНО-2019

21 травня 2019 року 55 випускників закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради складали ЗНО з математики. Сподіваємося, що старт був успішним. Тож чекаємо гідних результатів. 

15:48 21.05.2019

Відкриті турніри з настільного тенісу  та волейболу "Пісочинська весна".

19 травня в рамках щорічних змагань "Пісочинська весна" на базі Комунального закладу «Пісочинський ліцей» відбулись Відкриті турніри з настільного тенісу  та волейболу серед юнаків та дівчат.  Юні натхнені спортсмени із задоволенням та азартом демонстрували нам свою волю до перемоги, спортивні уміння та майстерність. За підсумками проведених ігор було визначено переможців:

11:22 21.05.2019

День відкритих дверей. Пісочинський ЗДО №1.

Для ознайомлення батьків з роботою закладу та надання необхідних рекомендацій щодо зарахування дітей у садочок 15 травня у Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №1 відбувся День відкритих дверей. Спілкування з батьками протягом дня пройшло в доброзичливій, теплій атмосфері. Вони відвідати різні заходи: ранкову гімнастика, прогулянку, прийоми їжі; заняття з дітьми; провели конкурс малюнка на асфальті. Чудові враження та позитивні емоції отримали у цей день відвідувачі закладу!

16:07 20.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень