A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Веселий флешмоб та цікава вистава у дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко", КЗ "Пісочинський ліцей".

     11 червня в дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко", який функціонує на базі Пісочинського ліцею, відбувся веселий флешмоб на тему "Здоровий спосіб життя". Кожен загін із задоволенням продемонстрував свій неповторний варіант флешмобу.      Також у цей день діти були запрошені на виставу "На перехресті казок", присвяченої правилам дорожнього руху. Переглядаючи цікаву виставу, учні повторювали вкрай важливі правила безпеки на дорогах.

10:23 12.06.2019

Випускний у Пісочинському ЗДО №1

     05 червня в Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №1 відбулась важлива святкова подія – випускний! 28 вихованців закладу в цей радісний день розпочали новий етап свого юного прекрасного життя. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Юлія Бєлова від імені Пісочинського селищного голови Олега Чернобая привітала зі святом дітей, їх батьків та працівників закладу. Родинна атмосфера, яка завжди панує в садочку, щасливі обличчя, осяяні усмішками, артистичні виступи маленьких випускників – все запам’ятається присутнім своєю щирістю, зворушливістю  та добротою!       Нагадаємо, що всі випускники закладів дошкільної освіти традиційно отримали гарні подарунки від Пісочинської селищної ради.      Наші дорогі діти, наша гордість і надія! Бажаємо вам щасливого життя, сповненого любові, успіху, миру, добробуту! Нехай всі ваші заповітні мрії завжди виконуються!

14:38 11.06.2019

Привітання з Днем народження Зубенко Н. Ю., тренера секції великого тенісу Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

          Вітаємо з Днем народження Зубенко Наталію Юріївну, тренера секції великого тенісу Комунального закладу «ФОК «Мобіль»!      Наталія Юріївна – висококласний професіонал, який досконало знає та любить  свою роботу, щедро ділиться своєю майстерністю з вихованцями, приділяючи  їм свою увагу та розкриваючи їх таланти.      Шановна Наталіє Юріївно! Від щирого серця бажаємо щасливого життя, сповненого радості, любові, успіху! Нехай втілюються всі заповітні мрії, натхнення дарує нові грандіозні плани та задуми, а в родині завжди панує злагода та добробут! Міцного здоров`я Вам та Вашим найближчим! З Днем народження!

07:44 11.06.2019

Екскурсія учнів на стайню «Lucky Horse». Дитячий заклад відпочинку - табір  з денним перебуванням «Струмочок» на базі КЗ «Березівська ЗОШ».

07 червня учні школи відвідали стайню «Lucky Horse». Діти познайомились з кіньми, погодували їх ласощами. Також всі бажаючі мали змогу проїхатись верхи. Цей день подарував незабутні враження та яскраві позитивні емоції!

14:50 10.06.2019

Дитячий заклад відпочинку з денним перебуванням "Сонечко", Пісочинський ліцей.

     Цікаві та різноманітні заняття в закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко" на базі Пісочинського ліцею дуже подобаються дітям!  07 червня, по завершенню другого тематичного тижня, учні створили колажі "Табір моєї мрії".  Сьогодні, 10 червня, день у таборі розпочався з активного відпочинку – грі в боулінг.  У приміщенні спортзали діти активно, з задоволенням взяли освоювали нові навички, змагалися та вболівали один за одного.      Розвиток мистецьких талантів та фізичні вправи, які дарують задоволення й зміцнюють дитячий організм – чудовий від відпочинку для підростаючого покоління!

14:21 10.06.2019

Успішна участь команди "Пісочинські козачата" Пісочинського ліцею в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

04 червня на базі КЗ "Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою "Патріот" в смт Есхар Чугуївського району відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Організатор змагань виступив Комунальний заклад  "Харківська обласна станція юних туристів". Пісочинська громада була представлена переможцями І місцевого етапу - командою "Пісочинські козачата" Пісочинського ліцею. Керівником команди є Сєдих Микола Володимирович, учителем предмету "Захист Вітчизни" ліцею. Для нашої команди це був перший досвід обласних змагань. Змагання відбувались у 7 дисциплінах серед 17 команд області. Кращі показники команда продемонструвала у змаганнях зі стрільби - 4 місце, в проходженні військово-спортивної смуги перешкод - 4 місце. Вдало пройшов виступ у конкурсі "Впоряд" (5 місце), де особливою увагою суддів були відмічені дівчата нашої команди. В загальному заліку пісочинці посіли 7 місце, що є непоганою запорукою успіху у подальших виступах представників нашої громади. Дякуємо хлопцям та дівчатам, а також її наставнику, Миколі Володимировичу за вдалий виступ на обласних змаганнях.  Бажаємо подальших успіхів у відновлені традицій українського козацтва!

13:31 10.06.2019

ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ КОЛЕКТИВІВ "AQUARELLY" ТА "FANTAZY"

     08 червня в Пісочинському палаці культури та мистецтв відбулось свято натхнення, краси та грації! У цей день всі шанувальники таланту прекрасних хореографічних колективів «Aquarelly» та «Fantazy», керівником яких є Маргарита Сергіївна Бесараб, відчули справжню  насолоду від виступу артистів на їх звітному концерті. Яскраві номери, кожен з котрих – неповторна  історія, чарівна та захоплююча, викликали захват глядачів і бурхливі овації. Гарні незабутні враження подарували юні танцівники всім присутнім.    Дякуємо артистам, їх наставнику та батькам за чудовий радісний настрій! Бажаємо насиченого творчого життя, підкорення нових вершин та постійного натхнення! ФОТОАЛЬБОМ

09:02 10.06.2019

Вітаємо футболістів команди «Юніор11» - бронзових призерів турніру м. Харкова з міні-футболу!

     Нам дуже приємно повідомити про нові досягнення юних спортсменів нашої громади, вихованців тренера Кузьменка С.С. Як ми вже писали раніше, три команди Пісочинської ДЮСШ завдяки своєї майстерності вийшли до фіналу змагань і всі три команди досягли впевненої перемоги! Сьогодні ми з радістю вітаємо з успіхом футболістів «Юніору11», їх наставника й батьків!  06 червня на базі ЦПКіВ ім. М. Горького спортсмени успішно провели фінальний матч і стали бронзовими призерами турніру!      Пишаємось молоддю нашої громади, бажаємо успіху у всіх сферах життя! Нехай воно буде сповнене щастя та радості!

12:41 08.06.2019

Привітання з Днем народження Мандрика А. І., сторожа Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

           Щиро вітаємо з Днем народження Мандрика Андрія Івановича, сторожа Комунального закладу «ФОК «Мобіль»!      Порядний, надійний та відповідальний Андрій Володимирович користується повагою колег, а його доброзичливість і позитивна аура дарують оточуючим гарній настрій.      Шановний Андрію Івановичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я! Нехай у Вашій родині панують любов, злагода та добробут. Бажаємо Вам завжди відчувати підтримку вірних друзів, задоволення від успішного втілення задумів та здійснення заповітних мрій. Гарних днів, радісних емоцій, миру та гармонії! З Днем народження!

23:34 07.06.2019

Розважальний конкурс "Дитячі розваги" в Дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко"  (КЗ "Пісочинський  ліцей").

07 червня в Дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко" відбувся розважальний конкурс "Дитячі розваги". Весело, цікаво, дружньо! Діти активно, із задоволенням брали участь у завданнях, підтримували та вболівали один за одного.

15:50 07.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень