A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Майстер - клас з в'язання іграшок. Пісочинська публічна бібліотека.

     26 червня для відвідувачів Пісочинської публічної бібліотеки майстринею Юлією Савлюк проведено чудовий майстер-клас з в’язання іграшок.       Добрі персонажі казок та мультфільмів, веселі різнокольорові звірятка, які милують око дітей і дорослих – чудовий приклад того, як багато талантів у нашій громаді. Подібні заняття вкрай важливі для розвитку творчих здібностей у підростаючого покоління. Також вони –приклад душевного спілкування поколінь, адже сьогодні у майстер-класі з задоволенням брали участь як діти, так і батьки! ???????  

23:14 26.06.2019

Творчі досягнення хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв.

     Вітаємо танцівників хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв з успішним виступом на міжнародному спільному проекті Болгарії, Грузії та України - міжнародному фестивалі-конкурсі «ЗІРКИ НЕСЕБРА»!       Колектив висловлює вдячність Пісочинській селищній раді в особі голови Олега Чернобая за всебічну підтримку.      Конкурс проходив з 18 по 24 червня в Болгарії, на Сонячному березі, в м. Несебр. Призове срібне місце у віковій категорії 8-10 років – це гарний підсумок мистецького таланту, наполегливих тренувань і мудрого керівництва Анастасії Гуцал. Нам дуже приємно повідомити про досягнення юних танцівників у день народження їх керівника! Бажаємо артистам цікавого творчого життя, нових успіхів та перемог!

23:08 26.06.2019

Правова вікторина «Казки читаємо – права вивчаємо!». КЗ "Пісочинська публічна бібліотека".

26 червня в приміщенні Комунального закладу «Пісочинська публічна бібліотека» для представників юного покоління громади була проведена правова вікторина «Казки читаємо – права вивчаємо!», присвячена Дню Конституції України.  В.о. директора бібліотеки, Лариса Ігорівна Поливода підготувала для дітей цікаві тематичні запитання та загадки. В ігровій формі, пригадуючи улюблені казки, діти із задоволенням вивчали правові положення, адаптовані до їх вікового сприйняття.  Неординарно, пізнавально, весело та надзвичайно корисно!

17:14 26.06.2019

Організація прогулянок влітку. Пісочинський ЗДО №3 «Теремок».

Ефективним засобом оздоровлення та фізичного виховання дітей є прогулянки, які організовують на ігрових майданчиках садочка. Кожен з них  обладнано відповідно до вікових потреб вихованців. Активні заняття на прогулянці загартовують дітей, сприяють їх фізичному розвитку, даруючи позитивні емоції від дружнього спілкування!

10:22 26.06.2019

Майстер-клас з  акторської майстерності. Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

11 червня для учнів Пісочинської ЗОШ, які відвідували Дитячий заклад відпочинку – табір з денним перебуванням «Родина» режисером народного театру – студії «Чудеса в решете» Горяйнової Ю.А. було проведено майстер-клас з  акторської майстерності. Протягом заходу учні переймали досвід акторства Юлії Анатоліївни, втілювали різноманітні персонажі, відтворювали  різні емоційні стани героїв, освоювали нові мистецькі навички. Завдяки чудовому цікавому заняттю діти відчули себе справжніми акторами!

10:05 26.06.2019

Привітання з Днем народження Гуцал А. Е., керівника хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв та хореографічного гуртка «Style dance» КЗ «ЦДЮТ «Імпреза».

    Вітаємо з Днем народження Гуцал Анастасію Едуардівну, керівника хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв та хореографічного гуртка «Style dance» КЗ «ЦДЮТ «Імпреза»! Талановита та натхненна, вона пробуджує в своїх юних вихованцях любов до мистецтва, сприяє гармонійному розвитку їх майстерності та грації. Її позитивна аура дарує всім оточуючим відчуття гармонії та радості. Шановна Анастасіє Едуардівно! Прийміть наші щирі привітання та побажання щастя, любові, здійснення всіх заповітних мрій. Нехай успіхи Ваших танцівників сприяють новим феєричним планам і творчим ідеям. Гарних днів, яскравих емоцій, незабутніх вражень! З Днем народження!

09:02 26.06.2019

Літній відпочинок об'єднує пісочинську учнівську молодь!

Так символично: сьогодні, 25 чeрвня для 25 школярів нашоі громади розпочала роботу Літня школа обдарованих дітeй "OLIMP". На пeршому занятті старшокласники вчилися добирати власну команду однодумців, розуміти один одного бeз слів, підтримувати та вболівати за колeг. Школярі виконали вправи практичного спрямування. І цe лишe початок...

14:06 25.06.2019

Оголошення про конкурсний відбір кандидатур на зайняття посади  директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради»

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради оголошує конкурс на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради» (місце знаходження закладу освіти: 62416, Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин, вул. 1-го Травня, 5)

10:25 25.06.2019

Привітання з Днем народження Радченко Л. В., бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

           Вітаємо з Днем народження Радченко Людмилу Василівну, бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради!      Шановна Людмило Василівно! У цей радісний день бажаємо Вам щасливого, сповненого любові та радості життя, яке подарує Вам втілення всіх заповітних мрій, яскраві враження, позитивні емоції і незабутні спогади! Ваш професіоналізм, врівноваженість, доброзичливість і щирість викликає захоплення та повагу. Нехай міцне здоров’я, підтримка вірних друзів, злагода та добробут у родині стануть запорукою для підкорення нових професійних висот, нових планів та ідей!                                        З Днем народження!

08:57 25.06.2019

Обдаровані діти громади вирушили на відпочинок.

     25 пeрeможців та призeрів різноманітних конкурсів, олімпіад, змагань - учнів Пісочинського ліцeю, Пісочинського ліцею «Мобіль», Пісочинської ЗОШ, Бeрeзівської ЗОШ, вихованців Пісочинського Палацу культури та мистeцтв і Пісочинської ДЮСШ вирушили на літній відпочинок до табору «Ювілeйний» на узбeрeжжя Азовського моря. Старшокласники нагороджeні путівками, які придбала для них Пісочинська сeлищна рада.       З 24 чeрвня по 14 липня вони нe лишe відпочиватимуть, а й проходитимуть навчання в Пісочинській школі обдарованих дітeй «OLIMP». Заняття для дітей проводитимуть кваліфіковані пeдагоги.      Бажаємо нашим талановитим школярам лагідної погоди, цікавих екскурсій та приємних вражень!

12:45 24.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень