A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Методичний турнір "Робота мультидисциплінарних команд по створенню інтегрованого освітнього середовища". КЗ "Пісочинський ліцей "Мобіль"

09 вересня в Комунальному закладі "Пісочинський ліцей "Мобіль" відбувся методичний турнір на тему "Робота мультидисциплінарних команд по створенню інтегрованого освітнього середовища". Сучасно, цікаво, творчо, надзвичайно пізнавально!

11:17 09.09.2019

Науковий пікнік у Комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль».

02 вересня в освітньому закладі відбувся науковий пікнік, де школярі під час креативних завдань здобували нові знання та вдосконалювали свої навички. Вони із задоволенням вчилися працювати в команді, таким чином розвиваючи навички тімбілдінгу. Доброзичливе спілкування у колі друзів, цікаві різноманітні заходи, які підготували для дітей вчителі – це був чудовий день, який розпочав новий навчальний рік у нашій громаді!

17:14 05.09.2019

Ярмарок знань та інтерактивні ігри-знайомство в Комунальному закладі "Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Після урочистої лінійки, яка відбулась у освітньому закладі 02 серпня, з учнями 1-го класу було проведено інтерактивні ігри-знайомство. Вони сприяли акліматизації дітей в новому оточенні та створювали душевну, доброзичливу атмосферу. Для учнів 2-11-х класів було проведено Ярмарок знань, на якому учням потрібно було пройти по маршруту 9 локацій і виконати різноманітні тематичні завдання. Найактивніші учнів отримали "ЗОШКУ", яка надає змогу отримати додатковий бал з будь-якого предмету. Цікаво, пізнавально, сучасно та надзвичайно позитивно!

15:47 05.09.2019

Привітання з ювілеєм Мирошниченка В. В., творчого керівника ансамблю народної пісні «Водограй» Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв»

Вітаємо з ювілеєм Мирошниченка Валерія Володимировича, творчого керівника ансамблю народної пісні «Водограй» Комунального закладу «Пісочинський палац культури та мистецтв»! Шановний Валерію Володимировичу! У цей святковий радісний день прийміть наші привітання та побажання творчого натхнення, яке дарує крила людині мистецтва! Нехай здоров`я завжди буде міцним, а настрій – бадьорим, задоволення від життя дарує наснагу на нові звершення, а підтримка однодумців сприяє створенню нових шедеврів. Злагоди та добробуту в родині, успіху у всіх починаннях, нових яскравих виступів і перемог! З ювілеєм!  

11:33 05.09.2019

Захоплива, пізнавальна гра-квест до Дня Знань у Пісочинському ЗДО №1.

02 вересня у садочку проведене свято у вигляді квесту: "Пірати у пошуках острова знань".  Надзвичайно цікавий квест сприяв вдосконаленню інтелектуальних та фізичних здібностей, уяви, кмітливості, а також розвитку пам’яті та уваги дітей. Із захопленням діти виконували кожне завдання. За мінімальною допомогою дорослих вони досягли потрібного результату та отримали чудові подарунки: книги, зошити, олівці й настільні ігри.

14:33 04.09.2019

Переможець Серпневої Педагогічної (не)Конференції - Нестеренко Аліна Володимирівна!

Вітаємо переможця конкурсу Серпневої Педагогічної (не)Конференції – Нестеренко Аліну Володимирівну, учителя української мови та літератури Пісочинського ліцею!  За кількістю голосів вона стала безумовною переможницею, отримавши в якості призу сучасну методичну літературу. Бажаємо Аліні Володимирівні нових професійних досягнень та успіхів у всіх починаннях!

14:08 04.09.2019

Привітання з Днем знань

Шановні освітяни! Дорогі  батьки та школярі! Вітаємо Вас з Днем знань та початком нового навчального року! Успіх освітнього процесу, в першу чергу, залежить від щоденної кропіткої праці вихователів та вчителів. Віддаючи вам шану, дорогі освітяни, щиро бажаємо міцного здоров’я, щастя й добробуту, мудрості та терпіння! Наша прекрасна талановита молодь! Нехай навчання буде для вас цікавим та корисним, допоможе у досягненні всіх мрій. Ви — майбутнє нашої держави! Бажаємо Вам наполегливості, впевненості у своїх силах та щирого прагнення до знань! Зі святом!

07:24 01.09.2019

Привітання з Днем народження Огієнко І. Б., робітника по обслуговуванню і ремонту будівель Комунального закладу "ФОК "Мобіль"

Вітаємо з Днем народження Огієнка Ігоря Борисовича, робітника по обслуговуванню і ремонту будівель Комунального закладу "ФОК "Мобіль"! Шановний Ігоре Борисовичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, добробуту. Нехай життя дарує Вам тільки радісні враження, в родинній оселі пануватиме любов і злагода, а підтримка вірних друзів забезпечує нові життеві звершення! З Днем народження!

09:52 30.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень