A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Поливоди Л.І., в.о. директора Комунального закладу «Пісочинська публічна  бібліотека».

Вітаємо з Днем народження Поливоду Ларису Ігорівну, в.о. директора Комунального закладу «Пісочинська публічна  бібліотека»! Натхненна, харизматична,  надзвичайно позитивна та креативна, Лариса Ігорівна стала справжньою музою для творчих людей нашої громади. Професіонал своєї справи, людина, яка любить мистецтво, вона створює навколо себе дивовижну атмосферу. Шановна Ларисо Ігорівно! Бажаємо Вам завжди насолоджуватись щастям, відчувати всю красу  світу, дарувати оточуючим свою чудову чарівну усмішку. Нехай любов, злагода і добробут завжди пануватимуть у Вашій родині, весна у Вашому серці завжди дарує крила, а  професійні успіхі забезпечують бажання підкорювати нові вершини. З Днем народження!

07:10 14.08.2019

Привітання з Днем народження Карпенко О.Г., методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради.

Вітаємо з Днем народження Карпенко Олену Георгіївну, методиста відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради! Шановна Олено Георгіївно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання щастя, яким буде сповнене  Ваше життя! Нехай міцне здоров`я стане запорукою бадьорого настрою, а любов і злагода в родині дарують відчуття задоволення й гармонії! Ваш високий професіоналізм, любов до покликання та креативність є взірцем  для колег! Щире захоплення викликають у оточуючих Ваша доброзичливість, врівноваженість та позитивна енергетика! Бажаємо Вам нових професійних звершень, втілення всіх феєричних задумів, яскравих вражень і радісних, позитивних емоцій! З Днем народження!

07:00 14.08.2019

Привітання з Днем народження Крикунова К.В., тренера - викладача  секції ММА Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

Вітаємо з Днем народження Крикунова  Кирила  Вікторовича, тренера - викладача  секції ММА Комунального закладу «ФОК «Мобіль»! Шановний Кирило Вікторовичу! Бажаємо Вам завжди відчувати задоволення від життя. Нехай воно буде сповнено щастя, любові, успіху. Вдячні Вам за гідне виховання молоді, особистий приклад високих людських та спортивних якостей, сприяння розвитку спорту у нашій громаді! Злагоди та добробуту в родині, підтримки вірних друзів та однодумців, нових професійних звершень і нових досягнень вихованців! З Днем народження!

06:45 10.08.2019

До уваги батьків!

Шановні батьки! При реєстрації своєї дитини на сайті  Електронної системи реєстрації до закладів дошкільної освіти Харківської області ВКАЗУЙТЕ ВІРНО ВІКОВУ ГРУПУ САДОЧКА, в яку піде Ваша дитина. Спочатку оберіть заклад, до якого Ви бажаєте віддати свою дитину, потім на сайті садочка перегляньте вікові групи, які наявні в ньому, а вже потім реєструйте дитину до електронної системи. З повагою, відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради. https://sadik.kh.ua 

10:14 06.08.2019

Привітання з Днем народження Штоди В.М., почесного громадянина селища Березівка, директора Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Вітаємо з Днем народження Штоду Віру Михайлівну, почесного громадянина селища Березівка, директора Комунального закладу «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»! Шановна Віро Михайлівно! У цей святковий день прийміть наші привітання та побажання міцного здоров’я. Нехай Ваше життя буде радісним, сповненим любові та успіхів. Мудрий керівник, чуйна, надзвичайно порядна, щира та доброзичлива, Учитель з великої літери, Віра Михайлівна виховала та дала освіту не одному поколінню Березівки. Ми вдячні за Вашу самовіддану працю та любов до свого покликання! Нехай злагода та добробут у родині, підтримка колег та однодумців сприяють новим професійним звершенням на благо нашої громади! З Днем народження!

21:51 03.08.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень