A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Мільшина О.В., тренера-викладача з військово-спортивного багатоборства Пісочинської ДЮСШ.

   Вітаємо з Днем народження Мільшина Олександра Володимировича, тренера-викладача з військово-спортивного багатоборства Пісочинської ДЮСШ!      Шановний Олександре Володимировичу! У цей святковий день прийміть наші щирі побажання щасливого життя, сповненого любові, гармонії, професійних успіхів! Нехай у Вашій родині завжди панують злагода, затишок та добробут, а нові досягнення вихованців і підтримка вірних друзів дарують наснагу на нові звершення! Дякуємо за гідне виховання молоді та виховання у неї любові до спорту! З Днем народження!

21:33 18.06.2019

Привітання з Днем народження Хащіної  Ю. В., медичного працівника Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

           Вітаємо з Днем народження Хащіну  Юлію Володимирівну, медичного працівника Комунального закладу «ФОК «Мобіль»!      Шановна Юліє Володимирівно! Від щирого серця бажаємо Вам щастя! Нехай у Вашому житті пануватимуть любові, гармонія, краса та успіх, а злагода й добробут у родині даруватимуть впевненість і натхнення на нові звершення! Міцного здоров’я, гарних, радісних днів, втілення всіх заповітних мрій!  З Днем народження!

07:55 15.06.2019

Літній оздоровчий період у Пісочинському ЗДО №1.

    Велика увага приділяється в закладі дошкільної освіти фізичному розвитку та зміцненню здоров’я дітей. 01 червня в садочку розпочався літній оздоровчий період. Педагоги закладу, завдяки своєму професіоналізму забезпечують всі необхідні умови для відпочинку та оздоровленню діточок. Цікаві прогулянки, веселі розваги, творчі ігри, загартовуючи процедури та багато інших різноманітних занять сприяють розкриттю творчого потенціалу вихованців та їх органічному розвитку, збагачують новими пізнавальними враженнями, дарують позитивні радісні емоції!

23:53 14.06.2019

Привітання з Днем народження Луценка О. В., робітника по обслуговуванню та ремонту будівель Комунального закладу «ФОК «Мобіль».

           Вітаємо з Днем народження Луценка Олексія Васильовича, робітника по обслуговуванню та ремонту будівель Комунального закладу «ФОК «Мобіль»!      Шановний Олексію Васильовичу! Нехай Вас завжди супроводжує любов, успіх та натхнення! Гарних, радісних днів, злагоди та добробуту в родині, підтримки вірних друзів, яскравих вражень і позитивних емоцій! Бажаємо завжди відчувати задоволення від втілення всіх задумів та наснагу на нові звершення. З Днем народження!

08:39 14.06.2019

Привітання з Днем народження Поддубної В.П., лікаря Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»

     Вітаємо з Днем народження Поддубную Вікторію Павлівну, лікаря Комунального закладу «Пісочинська ДЮСШ»!      Шановна Вікторіє Павлівно! У цей святковий день бажаємо Вам щасливого життя, сповненого любові та успіху! Нехай здоров`я буде міцним, а настрій – завжди бадьорим! Злагоди, затишку та добробуту в родині, радості та задоволення від життя. З Днем народження!

08:36 14.06.2019

Урочистості з нагоди закриття дитячих закладів відпочинку.

13 червня на площі біля Пісочинського палацу культури та мистецтв відбулись урочистості з нагоди закриття дитячих закладів відпочинку - таборів з денним перебуванням при закладах освіти Пісочинської селищної ради. За період з 27 травня по 13 червня 2019 року в таборах відпочили 859 учнів громади. Різноманітні цікаві заходи - активні, творчі, розважальні, сприяли розвитку та вдосконаленню талантів юного покоління, а дружне, щире та доброзичливе спілкування в колективі дарувало дітям відчуття впевненості,  радості та гармонії. Безумовно, гарний відпочинок літом – запорука для нових звершень наших дітей!

15:00 13.06.2019

Цікавий та змістовний відпочинок у Дитячому закладі відпочинку - таборі з денним перебуванням «Струмочок» на базі Комунального закладу «Березівська ЗОШ».

     Заняття у танцювальному гуртку «Слобожаночка» та гуртку прикладної майстерності «Чарівний сувенір», майстер клас з малювання від Хлистюк М.В., відвідування звітного концерту учнів музичної школи міста Південний – всі ці заходи безпосередньо сприяють розвитку мистецьких талантів юного покоління. Це – чудовий спосіб для дітей втілити свої емоції у щось реальне та відчути гордість та задоволення від результату, формувати власне уявлення про світ, фантазувати та розвивати уяву, отримати естетичну насолоду від музики у виконанні своїх однолітків.

15:52 12.06.2019

Спільна нарада директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів позашкільних закладів освіти, закладів культури і спорту

12 червня 2019 року в Пісочинському ліцеї «Мобіль» відбулася спільна нарада директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директорів позашкільних закладів освіти, закладів культури і спорту

12:41 12.06.2019

Веселий флешмоб та цікава вистава у дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко", КЗ "Пісочинський ліцей".

     11 червня в дитячому закладі відпочинку з денним перебуванням "Сонечко", який функціонує на базі Пісочинського ліцею, відбувся веселий флешмоб на тему "Здоровий спосіб життя". Кожен загін із задоволенням продемонстрував свій неповторний варіант флешмобу.      Також у цей день діти були запрошені на виставу "На перехресті казок", присвяченої правилам дорожнього руху. Переглядаючи цікаву виставу, учні повторювали вкрай важливі правила безпеки на дорогах.

10:23 12.06.2019

Випускний у Пісочинському ЗДО №1

     05 червня в Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №1 відбулась важлива святкова подія – випускний! 28 вихованців закладу в цей радісний день розпочали новий етап свого юного прекрасного життя. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Юлія Бєлова від імені Пісочинського селищного голови Олега Чернобая привітала зі святом дітей, їх батьків та працівників закладу. Родинна атмосфера, яка завжди панує в садочку, щасливі обличчя, осяяні усмішками, артистичні виступи маленьких випускників – все запам’ятається присутнім своєю щирістю, зворушливістю  та добротою!       Нагадаємо, що всі випускники закладів дошкільної освіти традиційно отримали гарні подарунки від Пісочинської селищної ради.      Наші дорогі діти, наша гордість і надія! Бажаємо вам щасливого життя, сповненого любові, успіху, миру, добробуту! Нехай всі ваші заповітні мрії завжди виконуються!

14:38 11.06.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень