A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Відбулися навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки

Дата: 17.09.2020 18:33
Кількість переглядів: 6

17 вересня 2020 року на базі Пісочинського ліцею відбулися навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки для учасників освітнього процесу початкової школи закладу на випадок виникнення пожежі.

Під час проведення заходу учасниками опрацьовано такі теоретичні питання: «Організація роботи щодо забезпечення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в Пісочинському ліцеї. Дії працівників закладу за підрозділом педагогів у випадках виникнення надзвичайних ситуацій» (Орлова Тетяна Володимирівна, директор Пісочинського ліцею); «Основні вимоги до питань пожежної безпеки в закладах освіти» (Бєрдиєв Вадим Атаєвич, спеціаліст цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності відділу житлово-комунального господарства Пісочинської селищної ради); «Забезпечення техногенної та пожежної безпеки в закладах освіти» (Жировий Борис Володимирович, головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям ХРУ ГУ ДСНС України у Харківській області); «Формування у молодших школярів компетенцій безпеки життєдіяльності» (Маркова Ольга Павлівна, інспектор відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради).

З учасниками заходу проведені практичні навчальні заняття з питань надання першої домедичної допомоги (Склярова Ольга Анатоліївна, шкільний лікар) та з використання засобів індивідуального захисту й підручних засобів індивідуального захисту (Сєдих Микола Володимирович, учитель предмета «Захист України» Пісочинського ліцею).

Також присутні відвідали навчальне заняття в початковій школі з теми «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях» з використанням гри «РІСКЛЕНД»; ознайомилися з відеоматеріалами навчальних занять з пожежної безпеки в різновікових групах та отримали пам’ятки з питань пожежної безпеки.

З учнями перших класів були вперше проведені евакуаційні заходи.

Навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки були проведені з урахуванням епідемічної безпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.           

Дякуємо адміністрації Пісочинського ліцею за якісно проведені навчання та об’єктові тренування з питань техногенної безпеки з учасниками освітнього процесу початкової школи закладу на випадок виникнення пожежі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень