A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Фінал Чемпіонату Харківського району з баскетболу.

12 травня відбувся фінал Чемпіонату Харківського району з баскетболу. За підсумками проведених ігор місця розподілились наступним чином: 1 місце – Рогань; 2 місце – Безлюдівка; 3 місце – Пісочин. Вітаємо спортсменів! Бажаємо їм успішних виступів і  перемог, цікавих змагань та насиченого спортивного життя!

13:46 13.05.2019

Команда Пісочинського ліцею – переможець обласного етапу Всеукраїнських дитячих спортивних ігор "СТАРТИ НАДІЙ 2019"!

10 травня команда Комунального закладу «Пісочинський ліцей» взяла участь в обласному етапі Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти "СТАРТИ НАДІЙ 2019", який пройшов на базі стадіону Харківської державної зооветеринарної академії в смт Мала Данилівка. Юнаки та дівчата стали учасниками змагань з метання м`яча, виконання фізичних вправ: піднімання тулуба з положення лежачі за 1 хвилину, стрибків у довжину з розбігу й бізі на 60, 800 (дівчата) та 1000 (хлопці) метрів, а також естафети 8х50 метрів. Команда під керівництвом В.Коченгіна та В. Хірної посіла 4 місце в загальному заліку, а серед команд ОТГ - 1 місце. Вітаємо талановиту молодь та бажаємо завжди відчувати задоволення від перемог та успішних виступів! Дякуємо керівникам за гідну підготовку команди!

13:35 13.05.2019

Вітаємо юних танцівників громади, вихованців Маргарити Сергіївни Бесараб, з перемогою на Міжнародному фестивалі «Sunflower Fest»!

Яскраві, неповторні виступи, надзвичайна танцювальна майстерність, харизматичність та неперевершена чарівність наших улюблених артистів вразили всіх присутніх на фестивалі! - Хореографічний  колектив «FantazyCheerleadingTeam» (КЗ «ФОК «Мобіль») – 1 місце у категорії «спортивна хореографія»;  - молодша та старша групи хореографічного колективу «Fantazy» (КЗ «ЦЮДТ «Імпреза») -1 місце; - соло Гіпік Софія (Aquarelly) - 1 місце; - соло Музика Вероніка (Fantazy) - 1 місце; - соло Пархоменко Ангеліна (Fantazy) - 1 місце; - дует Денисенко Єлизавета, Лапоног Яна (Fantazy) - 2 місце; - соло Гореликова Поліна (Aquarelly) - 2 місце; - дует Барановська Владислава, Дворкін Владислав (Fantazy) - 2 місце. Бажаємо талановитим танцівникам постійного творчого натхнення, нових перемог, успішного виконання всіх планів та творчих задумів!

11:49 13.05.2019

Розпочато ремонт ізолятора для розташування сенсорної кімнати у рамках міні - проекту «Разом в майбутнє» в Пісочинському ЗДО №3 "Теремок".

У рамках міні - проекту «Разом в майбутнє» у Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» розпочато ремонт ізолятора для розташування сенсорної кімнати. Міні-проект «Чарівний світ дитячих мрій» співфінансується: - Харківська обласна рада – 50%; - Пісочинська селищна рада – 45%; - Конкурсант (Батьківська рада) – 5%. Дякуємо батькам маленьких вихованців за чудову ідею, яка надасть можливість стабілізувати психологічний стан дітей, адаптувати дітей з освітніми особливими потребами до суспільного життя та  підтримувати нормальний психофізичний розвиток дітей.  

16:00 10.05.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху. КЗ «Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Нагадати учням про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки та привернути  увагу до проблеми травматизму й смертності на дорогах – саме цим важливим моментам були присвячені тематичні заходи у освітньому закладі громади.  Коли дитина знає, як правильно діяти в екстремальній ситуації, вона почуває себе у безпеці!

14:38 10.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень