A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

День відкритих дверей. Пісочинський ЗДО №2.

15 травня у Пісочинському ЗДО №2 відбувся День відкритих дверей. Відвідувачі ознайомились з добрими традиціями садочка, виховним та освітніми процесами. Але насамперед вони мали можливість відчути ту чудову атмосферу, яка оточує маленьких вихованців завдяки самовідданості та професіоналізму персоналу дошкільного закладу. Батьки із задоволенням взяли участь у майстер класі, створивши прекрасні квіти!

22:19 15.05.2019

Відкриті Всеукраїнські збори «Позашкільна освіта в умовах децентралізації».

Позашкільна освіта - це цілеспрямований процес оволодіння систематизованими знаннями про культуру, природу, людину, суспільство. Участь у позашкільних заходах учнівської молоді забезпечує застосування набутих знань на практиці, опанування вміннями та навичками творчої діяльності, компетентністних вмінь та навичок, володіння якими так необхідне для з’ясування власного місця у розвинутому сучасному світі. 15 травня директор Комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості «Імпреза» Оксана Анатоліївна Горбань взяла участь у Відкритих Всеукраїнських зборах «Позашкільна освіта в умовах децентралізації», які проходять у місті Києві. Сучасно, цікаво, позитивно!

16:41 15.05.2019

Установча сесія Малої академії наук

       22 юних дослідники зі своїми керівниками-учителями зібралися 15 травня 2019 року на базі КЗ «Пісочинський ліцей» на установчу сесію Малої академії наук учнівської молоді закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. 

16:17 15.05.2019

Привітання з Міжнародним днем сім'ї. 

Сім'я була й залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь! З родини починається життя людини, тут відбувається формування його особистості. Вона - джерело любові та поваги людини до людини. Вітаємо з чудовим святом добра, любові та душевного тепла – Днем сім`ї!

10:42 15.05.2019

Тематичні заходи до Дня матері. КЗ «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

"Сім’я — це найближчі та найулюбленіші люди! Сім’я відіграє в житті кожної людини, найважливішу роль. З самого народження нас оточують найрідніші люди —мама й тато." Саме з цих слів 13 та 14 травня у освітньому закладі розпочались виховні заходи, присвячені Дню матері та сім'ї. У вестибюлі розміщено стенд, на якому кожен учень може залишити свої думки, а також щирі слова любові та вдячності до батьків.

10:41 15.05.2019

Привітання з Днем народження Карпенка О.О., творчого керівника естрадного колективу "Шоу-Театр Xcluzity" Пісочинського палацу культури та мистецтв.

Вітаємо з Днем народження Карпенка Олексія Олеговича, творчого керівника естрадного колективу "Шоу-Театр Xcluzity"  Пісочинського палацу культури та мистецтв! Олексію Олеговичу! У цей святковий день прийміть наші побажання щастя, любові, успішного втілення у життя всіх задумів та планів. Ваш талант втілюється в Ваших вихованцях, а мудре керівництво сприяє розкриттю їхнього потенціалу.  Нехай нові професійні досягнення та висока майстерність Ваших учнів дарують відчуття задоволення, а натхнення допомагає підкорювати нові творчі вершини! З Днем народження!  

07:11 14.05.2019

Феєричний виступ артистів народного театру - студії "Чудеса в решете" на VIII Відкритому фестивалі - конкурсі шкільних та дитячих самодіяльних театрів «Перевтілення».

Вітаємо творчий колектив та його наставників – художнього керівника Наталію Миколаївну Устінову, режисера Юлію Анатоліївну Горяйнову, які без перебільшення є прекрасними музами театру! Безперечно чудовий виступ на фестивалі в Києві забезпечив високу оцінку журі та глядачів і перемогу в п`яті номінаціях: - «Краще музичне оформлення»; - «Сценічний експеримент»; - «Краще пластичне рішення»; - «Королева епізоду» - актриса Катерина Сидоренко; - «Краща характерна роль» - актор Лев Рябов. Наші улюблені актори захоплюють та надихають. Вони дарують нам чарівний світ мистецтва, сповнений емоцій и вражень. Ми безмежно вдячні їм та бажаємо завжди відчувати натхнення, задоволення від нових перемог і любов шанувальників!

15:40 13.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень