A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Турніри з міні-футболу до Дня селища Березівка

Дата: 03.08.2020 15:01
Кількість переглядів: 18

02 серпня Пісочинська громада відсвяткувала визначну події – 324 річницю  з дня заснування селища Березівка. Пісочинська селищна рада у особі селищного голови Олега Чернобая всебічно сприяє розвитку спорту в нашій громаді, саме тому святкові заходи завжди супроводжуються різноманітними спортивними змаганнями за участі як юних спортсменів громади, так і дорослих шанувальників спорту.

У неділю з нагоди Дня Березівки  на міні-стадіоні селища відбулись турніри з футболу. О 9 годині розпочались змагання серед вихованців Пісочинської ДЮСШ – молоді Березівки. За підсумками проведених динамічних матчів перемогу по пенальті виборола команда «Березівка-1». Футболісти нагороджені Кубком і комплектами нової форми, всі учасники турніру отримали медалі та солодощі від селищної ради.

Об 11 годині розпочалось змагання серед дорослих футболістів. Команди селищ Березівка, Коротич, Пісочин, Буди та м. Південне подарували вболівальникам незабутні враження від спортивного азарту та яскравої гри. Перемогу здобула команда Пісочина, на другому місці – команда «Березівка-1», третє місце у представників селища Буди.

«Спорт – це життя! Ми приділяємо велику увагу розвитку спортивної сфери нашої громади, підтримуємо спортсменів і закликаємо до здорового способу життя молодь», - зазначив Пісочинський селищний голова Олег Чернобай.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень