A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Заняття з художньо-продуктивної діяльності - аплікація  "Пасхальне яйце". Пісочинський ЗДО №2, середньо-старша група.

Весело та пізнавально пройшло заняття, присвячене темі Великодня: у діточок вдосконалювалися навички роботи з ножицями, розвивалась дрібна моторика та пробуджувалась творчу активність. Чудові аплікації милують око!

12:02 17.04.2019

Уроки трудового навчання у КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль».

Надзвичайно пізнавально та цікаво проходять уроки трудового навчання у Пісочинському ліцеї «Мобіль». Вчителі Ю.О. Беседіна і М.І. Довбак завдяки своєму професіоналізму сприяють тому, що учні максимально продуктивно опановують нові корисні навички та вдосконалюють свої практичні вміння.

11:20 16.04.2019

«ПУБЛІЧНА БЕЗПЕКА ТА ДОВІРА ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ».

Шановні мешканці громади! Відповідно до Регіональної програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області на 2018-2019 роки Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності) за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Консультативної місії Європейського Союзу, проводиться дослідження «ПУБЛІЧНА БЕЗПЕКА ТА ДОВІРА ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ». Дослідження проводиться у формі інтернет-опитування з використанням анонімного електронного опитувальника за посиланням: htt://survey.univd.edu.ua/index.php/448549?lang=uk.

10:16 15.04.2019

«ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ВУЛИЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ». 

Шановні мешканці громади, пропонуємо Вам ознайомиться з пам’яткою, підготовленої Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу, «ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ВУЛИЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ».  Зазначена пам’ятка є практичним посібником для громадян та містить ряд практичних порад, застосування яких дозволить попередити злочинні посягання на громадян та їх майно.

10:01 15.04.2019

Переможці конкурсу соціальної реклами «#STOPбулінг серед учнів закладів загальної середньої освіти.

Відповідно до наказу Відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради від 25.02.2019 № 27-ОД з метою висвітлення особливостей явища булінгу в шкільному колективі,  актуалізація даної проблеми та формування негативного ставлення до булінгу  в закладах освіти проведено конкурс соціальної реклами «#STOPбулінг серед учнів закладів загальної середньої освіти. В конкурсі брали участь 18 робіт школярів з Пісочинського ліцею, Пісочинської ЗОШ, Пісочинського ліцею «Мобіль». 03 квітня було визначено переможців: - Номінація «Пост у соціальній мережі» (І вікова категорія) 1місце: Березюк-Надточий  Іван  (Пісочинська ЗОШ, 10 років) «Будь відповідальним за свої дії!». - Номінація «Пост у соціальній мережі» (ІІ вікова категорія)    1 місце: Шевченко  Вероніка  (Пісочинська ЗОШ, 13 років) «Стоп кадр – зупини булінг!»                  3 місце: Зайцева  Марія  (Пісочинська ЗОШ, 14 років)  «#СтопНасильство_Пісочинська ЗОШ». 4 місце Лукієнко  Ярослава  (Пісочинська ЗОШ, 14 років)        «Не можеш промовити вголос-скористуйся Скринькою Довіри! Не замовчуй проблему!» 4 місце: Пономарьова Катерина, Федоренко Анастасія, Овраменко Олександра  (Пісочинський ліцей,   8-А)  «STOPбулінг».   1місце: Кладько  Єва  (Пісочинський ліцей, 8-Б) «Не підтримуй агресора». 2 місце: Пономаренко  Аліна  (Пісочинський ліцей, 9-Г) «Булінг – це насильство!» 3 місце: Чернов  Дмитро  (Пісочинський ліцей,  9-В)  «Силен не  тот, кто травит других…» - Номінація «Пост у соціальній мережі» (ІІІ вікова категорія) 1 місце: Владіва  Ударцева  (Пісочинський ліцей, 10-В) «Дошка нездійснених сподівань». 2 місце: Коляда  Євгенія   (Пісочинський ліцей, 10-Б) «Зупинімо булінг!»  3 місце: Вавринюк  Олена  (Пісочинський ліцей, 10-А) «Булінг в соціальних мережах».         4 місце: Довга  Анастасія ( Пісочинський ліцей, 10-А) «STOPбулінг». - Номінація «Відео ролік» (І вікова категорія) 1 місце: 1-Б клас (Пісочинський ліцей «Мобіль», І категорія) STOP булінг.         2 місце: 4-А, 10-А, 11-А  (Пісочинський ліцей «Мобіль»,  І та ІІІ категорії) STOP булінг.  3 місце: 1-Є та 1-Г класи (Пісочинський ліцей «Мобіль», І категорія) STOP булінг.          Вітаємо переможців! Дякуємо за небайдужість!

14:12 12.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень