A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Проводиться оновлення матеріально-технічної бази харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти

Відділ освіти, молоді та спорту систематично проводить оновлення матеріально-технічної бази харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради. 07 червня розпочато чергове завезення нового посуду до закладів громади. Оновлення дозволить забезпечити ефективне впровадження сучасної системи й вимог до безпечності та якості харчування вихованців дитячих садочків та школярів.

16:28 07.06.2021

Вітаємо з творчим успіхом вокальний колектив "Веселка"!

Вітаємо вокальний колектив "Веселка" Пісочинського палацу культури та мистецтв з блискучою перемогою в 4 сезоні вокального проекту «Star Holiday Fest»! Мистецький захід, ініціатором якого є популярна радіостанція NRJ, проводиться за підтримки відомих продюсерів та артистів серед співаків 6-18 років. Дякуємо художньому керівнику колективу Вакуленко Каріні за гідну підготовку артистів до конкурсу, особистий приклад любові до мистецтва та виховання талановитої молоді нашої громади! Дорогі наші артисти! Ви – наша гордість! Бажаємо вам нових перемог, невичерпного творчого натхнення та прихильності Муз! Нехай всі ваші мрії та сподівання здійснюються!

09:06 07.06.2021

Свято останнього дзвоника у Комунальному закладі "Пісочинська початкова школа "Надія"

04 червня в Пісочинській початковій школі «Надія» - сучасному освітньому  комплексі нашої громади, який було побудовано в рамках програми Президента "Велике будівництво", відбулось зворушливе свято останнього дзвоника. На святковий захід завітали голова  Харківської обласної  ради Артур Товмасян,  Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, депутат  Харківської обласної ради Любов Канцедал. Почесні гості подякували вчителям за їх мудрість і терпіння,  за те, що вони віддають своє серце дітям, виховуючи в них найгарніші людські чесноти.  У якості подарунку до свята освітній заклад отримав багатофункціональний пристрій для друку й футбольні м`ячі. Дорогі наші дітки! Нехай поруч з вами завжди будуть вірні друзі та мудрі наставники,а  всі ваші заповітні мрії обов'язково здійсняться! Зі святом!

16:09 05.06.2021

Свято останнього дзвоника у Комунальному закладі "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

04 червня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом  із депутатом Харківської обласної ради Любов`ю Канцедал, старостою Березівського старостинського округу Ігорем  Штодою, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлією Бєловою, депутатом Пісочинської селищної ради Ольгою Вільхівською привітав зі святом останнього дзвоника учнів Березівської ЗОШ. Почесні гості подякували  вчителям і батькам  за виховання  юного покоління, яке зростає у нашій громаді. Саме завдяки зусиллям наставників розкриваються таланти дітей, створюються умови для вдосконалення їх умінь і вибору подальшої професії. Традиційно до свята заклад освіти отримав від селищної ради у якості подарунку сучасний ноутбук, який стане у нагоді в освітньому  процесі.  Учні школи, які продемонстрували найкращі результати у навчанні, були нагороджені грамотами та похвальними листами. Випускники 4 класу виконали  чудову пісню, присвячену шкільним рокам,  учениці  2-7 класів станцювали запальний флешмоб,  а дев’ятикласники станцювали зворушливий прощальний вальс. У цьому році 14 випускників 9 класу Березівської ЗОШ розпочинають своє доросле життя. Випускників привітала їх перша вчителька Самольотова Л.В та класний керівник Галушко Галина Петрівна.  Успіхів  вам і удачі у житті, дорогі випускники! Хай всі ваші мрії здійсняться! Бажаємо всім школярам і вчителям веселих, насичених канікул! Зі святом!

15:41 05.06.2021

Випускний у Пісочинському ЗДО №1

03 червня у Пісочинському ЗДО №1 відбулося чудове, зворушливе свято – випускний! Від імені Пісочинського селищного голови Олега Чернобая маленьких випускників і батьків привітав керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Андрій Уманцев. Він побажав дітям успіхів у подальшому навчанні, доброго здоров'я, здійснення заповітних мрій. За доброю традицією випускники отримали подарунки від Пісочинської селищної ради. У цьому році 41 вихованець завершив своє навчання у Пісочинському ЗДО №1. Ми, дорослі, від щирого серця зичимо діткам щасливого, успішного життя, сповненого перемог, досягнень і звершень. Пишаємося нашими дітьми і підтримуємо їх у всіх починаннях!

15:11 05.06.2021

ЩАСТИ НА ЗНО!

Сьогодні, 04 червня, 71 випускник закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради складає зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Відділом освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради організовано підвезення до 4 пунктів тестування та створені всі умови для дотримання протиепідемічних вимог. Дорога наша талановита та натхненна молодь! Успіхів вам у всіх починаннях, гарних результатів і здійснення всіх заповітних мрій! Ви – наша гордість і надія! #Щасти_на_ЗНО

11:01 04.06.2021

Свято останнього дзвоника у закладах освіти Пісочинської громади

03 червня в закладах освіти Пісочинської громади – Пісочинському ліцеї, Пісочинської ЗОШ, Пісочинському ліцеї «Мобіль» и Коротичанському ліцеї пролунав останній дзвоник. Цього року 385 випускників завершують школу та розпочинають новий етап свого юного життя! Школярів привітали голова Харківської районної державної адміністрації Юрій Раїна, депутат Харківської обласної ради Любов Канцедал, Пісочинський селищний голова Олег Чернобай, староста Коротичанського старостинського округу Наталія Пегарь. Почесні гості подякували батькам та учителям за самовіддану любов і гідне виховання молоді, а також створення умов для розкриття різноманітних талантів юного покоління громади. Вони побажали учням гарного літнього відпочинку, а випускникам – успішного втілення всіх задумів і здійснення заповітних мрій. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай вручив золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» талановитій випускниці Комунального закладу «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Анастасії Климюк. У якості подарунків з нагоди свята заклади освіти громади отримали багатофункціональні пристрої для друку. Дорогі випускники, нехай всі ваші мрії здійсняться! Будьте наполегливими та цілеспрямованими! Зичимо вам щастя та успіху у всіх починаннях! У добрий час! ФОТОАЛЬБОМ

21:57 03.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень