A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Запрошуємо учасників і вболівальників на турнір з баскетболу 3х3!

03 липня за підтримки Пісочинської селищної ради на спортплощадці мікрорайону "Надія" (вул. Молодіжна, 1А) відбудеться регіональний турнір "Kingz of the street" з баскетболу 3х3. Початок змагань о 10:00. Підтвердження реєстрації з 9:00 до 9:45. УВАГА! Дві найкращі команди потрапляють до фіналу обласних змагань "Kingz of the street", який відбудеться у вересні в м. Харкові. Реєстрація учасників і детальна інформація за телефоном: 0935353654. #Спортивна_громада

11:48 27.06.2021

Привітання з Днем народження Гуцал А.Е., керівника хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв та хореографічного гуртка «Style dance» ЦДЮТ «Імпреза»

Вітаємо з Днем народження Гуцал Анастасію Едуардівну, керівника хореографічного колективу «Альянс» Пісочинського палацу культури та мистецтв та хореографічного гуртка «Style dance» ЦДЮТ «Імпреза»! Шановна Анастасіє Едуардівно, прийміть наші щирі привітання та побажання здійснення всіх заповітних мрій, доброго здоров`я, щастя, благополуччя! Нехай успіхи Ваших вихованців сповнюють серце радістю, дарують нові ідеї, сприяють втіленню творчих планів. Натхнення та наснаги, сімейного затишку, любові й гармонії у всіх сферах життя! З Днем народження!

17:56 26.06.2021

Представники Пісочинського ліцею "Мобіль" запрошені до участі в науково-практичній конференції з міжнародною підтримкою "Освіта Харківщини 30: перспективи та здобутки"

Представники Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» - однієї із найкращих шкіл Харківської області, стали учасниками науково-практичної конференції з міжнародною підтримкою "Освіта Харківщини 30: перспективи та здобутки". Конференція проходить за участі заступника міністра освіти і науки України Рогової Віри Борисівни.  Пишаємося нашими освітянами!

10:19 25.06.2021

Нові успіхи вихованців КЗ "ЦДЮТ "Імпреза"

19 червня вихованці Комунального закладу «ЦДЮТ «Імпреза» Баранніков Дмитро, Кулаковська Діана стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу плакатів  "Я – Україна!" та були запрошені у місто Київ на урочисту церемонію нагородження. У конкурсі взяли участь понад 3000 дітей з усієї країни та тільки 135 учасників стали лауреатами,  серед яких і наші вихованці.  Діана та Дмитро, бажаємо вам нових перемог і творчого натхнення! Пишаємося вами!!!

17:05 24.06.2021

Відбувся конкурсний відбір на визнання опорного закладу освіти Пісочинської селищної ради

24 червня 2021 року в актовій залі Пісочинської селищної ради під головуванням першого заступника Пісочинського селищного голови ЧЕРНОПІЩУК Валентини Олександрівни відбувся конкурсний відбір на визнання опорного закладу освіти Пісочинської селищної ради. За результатами конкурсного відбору конкурсна комісія дійшла висновку визнати переможцем конкурсного відбору Комунальний заклад «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради».

13:40 24.06.2021

Представники Пісочинської громади взяли участь в урочистій події з нагоди Олімпійського дня

23 червня на базі cпортивного комплексу «Локомотив» ім. Г.М. Кирпи відбулась урочиста подія з нагоди Олімпійського дня. На заході, що проводиться під патронатом Харківського відділення НОК України в Харківській області, були присутні очільники Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної та міської ради, славетні олімпійські спортсмени, тренери, викладачі фізичної культури, представники територіальних громад Харківської області. У ході святкового заходу представникам Пісочинської громади був вручений олімпійський прапор, який у день Олімпіади буде піднятий над будівлею Комунального закладу «ФОК «Мобіль». Таким чином Пісочинська громада стане учасником обласного флешмобу, що проходитиме в день початку Олімпійських ігор на підтримку українських спортсменів. Пісочинська громада – #cпортивна_громада!

10:59 24.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень