A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Новини футболу. Кубок Харківського району

11 серпня пройшли чвертьфінальні матчі на Кубок Харківського району з футболу за участі двох команд нашої громади. ФК "Березівка" грала з лідером конференції "Північ"- командою "Маяк" Глибоке. Безкомпромісна боротьба лідерів конференцій закінчилась нічиєю 0:0. Долю переможця вирішували післяматчеві пенальті. 4:3 на користь ФК "Березівка". МОЛОДЦІ хлопці!!! Інший двобій відбувався на футбольному полі селища Пісочин, де місцевий "Пісочинець" приймав ФК "Липці". На жаль, господарі поступились з рахунком 0:2, але керівники команди подали офіційний протест, щодо порушень регламенту проведення турніру з боку ФК "Липці". Найближчим часом це питання буде розглянуте на засіданні виконкому федерації футболу Харківського району. З нетерпінням очікуємо продовження! Бажаємо нашим командам перемог у майбутніх іграх!

08:43 13.08.2021

Проводиться капітальний ремонт системи опалення Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Джерело»

Забезпечуємо дітям громади комфортні умови для здобуття освіти!  У рамках підготовки закладів освіти Пісочинської громади до нового навчального року проводиться капітальний ремонт системи опалення Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Джерело». Також в освітньому закладі виконуються ремонтні роботи у кабінеті 1а.

09:33 12.08.2021

Увага! Змінено назву закладу освіти

Увага!  Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», статті 35 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статті 89 Бюджетного кодексу України від 8 липня 2010 року №4256-VI,  згідно рішення Пісочинської селищної ради VII сесії VIII скликання від 06 липня 2021 року № 7/7-2021 ЗМІНЕНО назву комунального закладу «Пісочинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Пісочинської селищної ради на Комунальний заклад «Пісочинський ліцей «Джерело» Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області».

17:54 11.08.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

8 серпня відбулись перші матчи другого колу Чемпіонату Харківського району з футболу. Команди Пісочинської громади розпочали його по різному: 2 переконливих перемоги та 2 поразки. Команда "Надія" приймала ФК "Березівка" та поступилась з рахунком 2:9. Рекордну кількість голів "відвантажив" Коротичанський "Промінь" господарям поля - команді "Кайлас" з Високого. "Пісочинець" після оновлення грав на виїзді з сильним суперником - люботинським "Дербі" й, на жаль, поступився з рахунком 3:5. Вже в неділю, 15 серпня, відбудеться 13-й тур чемпіонату, де зустрінуться: ФК "Березівка" - ФК "Водолага", "Надія" - "Кайлас" Високий, "Промінь" Коротич - "Дербі" Люботин, "Пісочинець" - БФК "Безлюдівка. Бажаємо нашим командам добрих результатів та злагодженої гри!

16:40 11.08.2021

Увага! Змінено дату проведення конкурсного відбору!

Увага! У зв`язку з виробничою необхідністю дату проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль» Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області» ЗМІНЕНО на 17 серпня! Час та місце проведення відбору залишається без змін: приміщення актової зали Пісочинської селищної ради (за адресою: 62416, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Пісочин, пров.Транспортний, 2)

15:25 11.08.2021

Забезпечуємо дітям громади найкорисніше харчування, дбаємо про гармонійний розвиток юного покоління!

З метою впровадження системи НАССР та організації якісного харчування представники робочих груп закладів освіти громади пройшли курси навчання «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», наданий за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та «Вимоги українського законодавства щодо впровадження системи НАССР». 

12:07 07.08.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень