A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Підготовка закладів освіти до нового навчального року. Пісочинський ліцей "Мобіль"

У закладах освіти громади продовжуються роботи щодо підготовки до нового навчального року. Сьогодні, 16 липня, в Пісочинському ліцеї «Мобіль» виконується заміна сендвіч-панелів у санвузлах. Сподіваємося, що учні будуть дбайливо ставитися до оновлених приміщень!

13:59 16.07.2021

Підготовка закладів дошкільної освіти до нового навчального року. Пісочинський ЗДО №2

Поки дітки відпочивають, у закладах дошкільної освіти громади проводиться підготовка до нового навчального року. Так, у Пісочинському ЗДО №2 виконується поточний ремонт огорожі. Оновлена огорожа сприятиме підвищенню безпеки вихованців на території садочка та поліпшенню естетичного вигляду.

16:49 15.07.2021

Проведено заміну лінолеуму в групах Коротичанського ЗДО (ясла-садок)

Для комфортного перебування вихованців у закладі дошкільної освіти проведено заміну лінолеуму в приміщеннях 2 груп Коротичанського ЗДО (ясла-садок). Дітям громади – найкращі умови для гармонійного розвитку!

10:49 14.07.2021

Привітання з Днем народження Тачинської Я.С., художнього керівника Пісочинського палацу культури та мистецтв

Вітаємо з Днем народження Тачинську Яну Сергіївну, художнього керівника Пісочинського палацу культури та мистецтв! Шановна Яно Сергіївно, у цей святковий радісний день прийміть наші привітання та побажання здійснення всіх заповітних мрій і сподівань! Нехай життя дарує Вам лише приємні події та позитивні яскраві враження, нові професійні успіхи й перемоги наповнюють серце гордістю, підтримка колег і увага друзів надихають на нові творчі ідеї! Бажаємо Вам безмежного щастя, любові, доброго здоров`я, удачі, гармонії у серці та й на душі! З Днем народження!

09:17 14.07.2021

Новини футболу. Чемпіонат Харківського району

11 липня центральним матчем 9 туру Чемпіонату Харківського району з футболу була зустріч в селищі Березівка, де команда-чемпіон 2020 року ФК "Березівка" приймала своїх головних переслідувачів по турнірній таблиці - команду "Авангард" з міста Мерефа.  Команди підійшли до цього матчу з однаковою кількістю очок - по 22. Двобій видався дійсно яскравим та багатим на голи. Глядачі отримали масу емоцій: від розпачу до шаленої радості й навпаки. З кадровими проблемами зіткнулися представники ФК "Березівка" - це відразу відбилося на грі команди. За 25 хвилин до кінця зустрічі рахунок був 0:2 на користь гостей з Мерефи. Господарі поля не переставали штурмувати ворота "Авангарду", але й самі припускалися прикрих помилок в захисті власних воріт. За сім хвилин до фінального свистка рахунок був вже 2:4 на користь мереф'ян, але березівці не опустили руки та спромоглися двічі засмутити голкіпера гостей. Рахунок на табло зафіксував бойову нічию - 4:4. Таким чином у конференції "Південь" залишилося двовладдя: ФК "Березівка" та "Авангард" Мерефа мають по 23 очки. На третю сходинку турнірної таблиці вийшла ще одна команда нашої громади "Промінь" Коротич, яка в Пісочині здобула перемогу над місцевим "Пісочинцем" 2:0. В Бабаях місцевий "Колос" не надав нашим хлопцям з команди "Надія" ніяких шансів. Матч завершився з рахунком 4:1 на користь господарів поля. 18 липня відбудеться передостанній тур першого кола чемпіонату Харківського району з футболу. Коротичанський "Промінь" прийматиме на своєму полі одного з лідерів чемпіонату - ФК "Березівка". Інша зустріч - це довгоочікуване Пісочинське "дербі", де поміряються силами "Надія" та "Пісочинець". На вболівальників чекає черговий незабутній футбольний уік-енд! Підтримуємо #команди_нашої_громади

13:38 12.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень