A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Ващенко Світлани Євгеніївни, заступника директора з адміністративно – господарської частини КЗ «Пісочинський ліцей»

Вітаємо з Днем народження Ващенко Світлану Євгеніївну, заступника директора з адміністративно – господарської частини Комунального закладу «Пісочинський ліцей»! Шановна Світлано Євгеніївно! Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров`я та родинного благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення на нові ідеї! Нехай Ваше життя буде сповнене любові та щастя, успіху й радості, всі мрії здійснюються, а всі сподівання стають реальністю. Нових професійних успіхів і досягнень! З Днем народження!

09:15 06.08.2021

Заміна фільтрів у системах комплексного очищення води в закладах загальної середньої освіти громади

Щомісяця проводиться заміна фільтрів у закладах загальної середньої освіти громади, де встановлено системи комплексного очищення води. 29 липня заміна виконана у Пісочинській ЗОШ. Сьогодні, 30 липня,  відповідні роботи здійснюються у Пісочинському та Коротичанському ліцеях. Дбаємо про якість питної води - створюємо найкращі умови для  юного покоління громади!

11:27 30.07.2021

До Дня хрещення Київської Русі - України. Коротичанська бібліотека-філія

Щороку 28 липня в Україні на державному рівні відзначається День хрещення Київської Русі - України. З нагоди цієї визначної події для користувачів Коротичанської бібліотеки - філії представлено книжкову виставку та огляд літератури " Історія України. Хрещення". Читачі бібліотеки мають змогу дізнатися про визначну історичну подію, що відбулася у 988 році та стала вирішальною в подальшому розвитку всієї Київської Русі - України.

10:11 28.07.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

25 липня завершилось перше коло Чемпіонату Харківського району з футболу серед команд конференції "Південь". ФК Березівка після трьох останніх невиразних ігор впевнено перемогла "Партизан" з Покотилівки 4:0. Також блискучу гру провела команда "Пісочинець", яка на власному полі перемогла Височанський "Кайлас" із рахунком 4:0. Коротичанський "Промінь" впевнено закріпився на третій сходинці турнірної таблиці завдяки перемозі над командою "Надія" Пісочин. Гра в Коротичі завершилась з рахунком 4:1 на користь господарів. Таким чином команди нашої громади за результатами матчів першого кола посіли наступні місця: - ФК "Березівка" 1 або 2 місце (залежатиме від результату матчу "Авангард" - ФК "Водолага", який відбудеться 28.07.2021); - "Промінь" Коротич - 3 місце; - "Пісочинець" Пісочин - 9 місце; - "Надія" Пісочин - 10 місце. Бажаємо нашим командам поліпшити своє турнірне становище в другому колі чемпіонату! Вболіваємо та підтримуємо спортсменів! 28 липня також стартують матчі 1/16 Кубку Харківського району. Відбудуться наступні ігри: "Надія" Пісочин - ФК "Мала Рогань", "Пісочинець" Пісочин - БФК "Безлюдівка", "Промінь" Коротич - "Маяк 1959" Селекційне. У неділю, 1 серпня, на футбольному полі в селищі Березівка відбудеться фінальна стадія Кубку пам`яті Харківського району, в якій приймуть участь команди, набувши право участі: ФК "Березівка", "Авангард" Мерефа та "Стріла" Стрілеча. Початок матчів о 10:00. Нагадаємо що, друге коло чемпіонату розпочнеться 8 серпня!

14:59 27.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень