A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

ВІТАЄМО З ТВОРЧИМ УСПІХОМ ШУМОВИЙ ОРКЕСТР

Вітаємо маленьких представників Пісочинської громади - шумовий оркестр 1-2 класів КЗ «Пісочинська школа мистецтв «АРТ НОВА» з перемогою у Міжнародному двотуровому конкурсі ART GLOBAL з твором Ф. Шуберта «Музичний момент»! Дякуємо вчителям за розкриття талантів і виховання у дітей любові до мистецтва. Впевнені, що з такими наставниками у оркестру буде ще багато перемог і здобутків! Бажаємо нових яскравих виступів, здійснення мрій і насиченого мистецького життя!

21:31 25.04.2024

НАША ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ

Сьогодні хочемо представити Вам юного представника Пісочинської громади, учня 8 класу Пісочинського ліцею «Мобіль» Даниїла Бураховича. Маючи мистецький хист, він вміло втілює свої творчі надихання та задуми в анімацію з пластиліну. Чотири рази Даниїл виборював перемогу в міжнародних конкурсах. Його YouTube канал має 16 000 підписників. Впевнені, що це лише початок мистецького шляху талановитого юнака. У листопаді 2024 року Даниїла як переможця запрошено до Італії на нагородження конкурсу Arte Laguna Prize. Хлопець – наймолодший учасник цього престижного проекту. Дивовижно, які самобутні таланти живуть у нашій громаді! Вітаємо митця та бажаємо завжди досягати поставлених цілей, мріяти та втілювати свої плани! https://artelaguna.world/artist/burakhovich-daniil/

19:11 25.04.2024

«Пісочинська весна»

20 квітня 2024 року  в КЗ ФОК «Мобіль» відбувся турнір з футзалу «Пісочинська весна», в якому взяли участь команди дітей 2015-2016 року народження.

13:47 23.04.2024

Щира подяка за добрі справи

Враховуючи те, що навчання в школах громади відбувається дистанційно, а для опанування нових знань необхідна відповідна техніка, з метою забезпечення надолуження знань та продовження навчання здобувачів початкової освіти з української мови (розвиток мовлення), читання та соціально-емоційного навчання (СЕН) 16 квітня 2024 року два заклади загальної середньої освіти громади: комунальний заклад «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради» та комунальний заклад «Пісочинський ліцей «Мобіль», отримали цифрові інструменти (планшети, аксесуари для планшетних ПК, маршрутизатори Wi-Fi, SIM-карти для забезпечення підключення до Інтернету). Діти, їх батьки, вчителі громади щиро вдячні громадській організації «Українська посмішка» та депутату Харківської районної ради Євтушенко Ірині Юріївні за надану можливість робити впевнені кроки на шляху до якісної освіти. З цього часу навчання наймолодших школярів громади стане доступним та комфортним. Тримаємо освітній фронт разом!

16:35 17.04.2024

МОБІЛЬНИЙ КЛАС БЕЗПЕКИ - В ДІЇ!!

У мобільному класі безпеки 17 квітня 2024 року на території Пісочинської селищної ради відбулися навчальні заняття з учнями середніх та молодших класів. Мобільний клас безпеки - це спеціально обладнаний транспортний засіб, у якому спеціально навчані фахівці інформують та навчають дітей на прифронтових територіях. Ініціатива ЮНІСЕФ, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліцією України спрямована на підвищення обізнаності населення щодо мінних та інших загроз сьогодення. Під час занять працівниками ДСНС та Нацполіції використовувалися інтерактивні інструменти та формати, щоб ознайомити дітей з правилами мінної, пожежної та побутової безпеки, правилами дорожнього руху, безпеки на воді. Також до роботи мобільного класу безпеки долучилася команда юних рятувальників-пожежних «Воїни світла» Пісочинського ліцею «Джерело», повторили основні правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та наглядно демонстрували деякі види таких предметів з використанням листівок від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Щоб зробити уроки цікавішими для дітей та молоді розроблені сценарії уроків та інтерактивні матеріали, використовуючи підхід навчання через гру (матеріали для навчання безпекових тем доступні на spilnoteka.org). Будьте пильними, бережіть себе!

15:42 17.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень