A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Всебічний розвиток умінь і талантів юного покоління в комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль»

Цікаво та пізнавально проводять час учні освітнього закладу нашої громади! Надзвичайно продуктивні уроки трудового навчання, чарівні дні творчості, весела святкова дискотека для 5-7 класів, музичний батл «Знавці українських пісень» серед учнів 5-6 класів та багато інших заходів, які сприяють всебічному розвитку вмінь та талантів юного покоління, проводяться в ліцеї.

14:13 23.01.2019

Чудова святкова розвага в Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла–садок) №3 «Теремок»

15 січня в групах старшого дошкільного віку садочку пройшла весела та надзвичайно цікава розвага "Від Різдва до Водохреща". Щедрівки, віршувальні пісні, посівалки, вірші у виконанні маленьких вихованців були неперевершені та прекрасні!

10:30 23.01.2019

Тематичний захід до 100-річчя Дня Соборності України в комунальному закладі «Березівський будинок культури»

Тематичний захід до 100-річчя Дня Соборності України в комунальному закладі «Березівський будинок культури» - вшанування історії та традицій нашої країни!

10:23 23.01.2019

Святковий концерт до 100-річчя Дня Соборності України

22 січня в комунальному закладі «Пісочинський палац культури та мистецтв» відбувся творчий захід до Дня Соборності України. Талановиті артисти - вихованці творчих колективів палацу та представники ансамблю естрадного танцю «Сузір’я» (КЗ «Пісочинський ліцей», керівник Зима Р.О.), подарували глядачам надзвичайно яскраву виставу. Народні пісні, запальні народні та чарівні бальні танці, акробатичні номери викликали захват та овації!

10:21 23.01.2019

День Соборності України в комунальному закладі «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

"І об'єднались береги одного, вічного народу".  22 січня в освітньому закладі громади відбулась урочиста лінійка, присвячена 100-річчю Дня Соборності України. Становлення і розвиток українського національного державотворення. Проголошення 22 січня 1919 року Акту Злуки, який спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу. Саме цим надзвичайно важливим історичним моментам був присвячений тематичний захід, який повною мірою сприяв розвитку у учнів школи відчуття любові та поваги до своєї країни.

10:17 23.01.2019

Тематичний святковий захід до Дня Соборності України в Пісочинському закладі дошкільної освіти (дитячий садок) №2

У рамках заходу маленькі вихованці садочку з великим задоволенням створили живий ланцюг - символ та головну традицію визначної історичної події нашої країни.

11:45 22.01.2019

Тренінг за програмою «Активні громадяни»

21 січня 2019 року для 20 молодих і активних старшокласників закладів загальної середньої освіти Пісочинської селищної ради на базі КЗ "Пісочинський ліцей «Мобіль»» розпочався перший день тренінгу за програмою «Активні громадяни» від Британської Ради. Молоді лідери, які прагнуть змінити не лише своє життя, а й життя громади, дізналися про «проект соціальної дії» та етапи його створення; здобули навички проектного менеджменту для реалізації власних проектів. Тренінг проходить у два дні, по закінченню яких усі учасники отримають сертифікати міжнародного зразка від Британської Ради. Підтримаємо наших лідерів у прагненні розбудови територіальної громади!

17:13 21.01.2019

Високі досягнення юного шахиста нашої громади

Вітаємо Мегельбея Єгора, учня 1Е класу комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»», з гідною участю у шаховому турнірі серед школярів м. Харкова та області (2011 рік та молодше). Єгор став бронзовим призером змагань! Пишаємось успіхом юного шахіста та бажаємо нових досягнень та перемог! 

15:30 21.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень