A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Привітання з ювілеєм Волобуєвої Галини Миколаївни, директора комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»».

Щиро вітаємо  з ювілеєм Волобуєву Галину Миколаївну, директора комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»»! «Вище мистецтво, яким володіє вчитель, - це вміння пробудити радість від творчого вираження та отримання знань», - сказав Альберт Ейнштейн. Галина Миколаївна  повною мірою володіє цим мистецтвом! Вона - Учитель з великої літери та мудрий керівник, в команді якого висококласні професіонали. Надзвичайно порядна і доброзичлива, врівноважена, тактовна і позитивна, вона – взірець педагога та адміністратора. Шановна Галино Миколаївно! У цей святковий день прийміть наші побажання гарного здоров’я та успіхів у всіх сферах Вашого життя. Нехай любов, злагода та добробут у родині дарують відчуття щастя та задоволення. Бажаємо Вам постійного натхнення на нові професійні звершення на благо нашої громади. З ювілеєм!

08:00 09.02.2019

Тиждень світової літератури в комунальному закладі «Пісочинський ліцей».

З 04 лютого в ліцеї проходить тематичний тиждень світової літератури. У фойє освітнього закладу незвичайна виставка – малюнки з улюбленим літературними героями, біографії найвідоміших письменників, власні фото учнів, які не уявляють свого життя без книги. Також на виставці представлені літературно-мистецькі альманахи майбутніх письменниць Кисіль Катерини та Юлії, Рибакової Анастасії, вірші Завади Марії. Дуже насиченими були й уроки світової літератури, де учні мали змогу проявити свої акторські та режисерські здібності. «Аліса в країні див», «Пані Метелиця», «Ніч перед Різдвом»- ось неповний перелік творів, за якими відбулися міні-вистави. Учні готували костюми, реквізит, а батьки їм у цьому допомагали. В 11-му класі пройшов конкурс «Міс Література», де конкурсантки читали вірші та представляли на розсуд журі власне висловлювання на тему: «Книга у сучасному житті». Тиждень виявився дуже насиченим, цікавим та пізнавальним. А ви зможете жити без літератури?

23:31 08.02.2019

Концерт на підтвердження звання «Зразковий колектив» вокального ансамблю «Пісочинські чарівниці».

07 лютого в КЗ «Пісочинський палац культури та мистецтв» відбулось чарівне дійство: концерт на підтвердження звання «Зразковий колектив» вокального ансамблю «Пісочинські чарівниці». Диво мистецтва, таланту та краси - саме такими словами можна описати виступ наших улюблених вокалісток. Їх дивний спів, краса та граціозність подарували всім глядачам неймовірну насолоду!

13:14 08.02.2019

Розвиток мовлення за методикою Л. Шелестової у вихованців Пісочинського закладу  дошкільної освіти (дитячий садок) №1.

Із задоволенням та граючись діти молодшої дошкільної групи «Дзвіночок» (вихователь Дмитренко І.В.) вивчають букви на заняттях з розвитку мовлення за методикою Л. Шелестової. Такі заняття сприяють загальному розвитку дитини: її інтелекту, мовленню, дрібної моторики, словникового запасу, уявлень про навколишній світ.

11:59 07.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень