A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради

Тиждень світової літератури та російської мови в комунальному закладі «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

В рамках тематичного тижня вчителі-предметники Беседовська В.М. та Григорова Т.Г. проводили різноманітні відповідні заходи. Надзвичайно цікавим та приємним як  для учнів, так й для батьків і працівників закладу стало привітання улюблених казкових героїв.

08:00 26.01.2019

Привітання з Днем народження Чередніченка О. В.,  тренера-викладача з волейболу  КЗ «Пісочинська дитячо-юнацька  спортивна школа».

Вітаємо з Днем народження Чередніченка Олександра Вікторовича,  тренера-викладача з волейболу  КЗ «Пісочинська дитячо-юнацька  спортивна школа»! Шановний Олександре Вікторовичу! Від щирого серця бажаємо Вам щастя, міцного здоров`я, професійних успіхів та втілення всіх задумів! Нехай любов та добробут завжди супроводжує Вашу родину! Бажаємо підтримки вірних друзів , радісних днів та задоволення від життя! Дякуємо за належне виховання юного покоління громади! З Днем народження!

16:55 25.01.2019

Дитячий хор "Кластер". Святки.

В комунальному закладі «Пісочинський палац культури та мистецтв» відбувся творчий захід, присвячений неповторній національній культурі нашої країни! Розповіді про українські звичаї та обряди, смачні страви, які з любов'ю приготували батьки артистів хору та святковий концерт – чудовий приклад гідного національного виховання юного покоління!

15:53 25.01.2019

Тиждень проектів у комунальному закладі «Пісочинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

ІІ семестр в освітньому закладі громади стартував декадою інтерактивних форм навчання в 5-11 класах. Вчителі заздалегідь потурбувалися про умови проведення групових занять: нетрадиційно розташовані шкільні меблі, підібрані наочність та завдання, специфіка яких передбачає розподіл операцій між членами малої групи і не можуть бути вирішеними індивідуально. Активно використовувались мультимедійні технології. Так, на уроках історії учні розв’язували проблемні ситуації і вели дискусії. На уроках фізики складали сенкани і створювали проекти. Подорожували країною цифр і вирішували завдання підвищеної складності на уроках математики. На українській мові та літературі складали конспекти у вигляді явищ природи, кросворди та есе про хобі, розігрували діалоги, брали інтерв’ю «Один день із життя школяра». Групові форми роботи дають змогу учням відчути потребу працювати разом, побачити сенс в об’єднанні зусиль. Надзвичайно важливо, що такі уроки підвищують мотивацію дитини до навчання, роблять освітній процес цікавим і змістовим!

14:14 25.01.2019

Тематичний тиждень «Творча вітальня «Мистецтво об'єднує, мистецтво надихає»» в комунальному закладі «Пісочинський ліцей «Мобіль»».

У рамках тематичного тижня  на першому поверсі освітнього закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»» була організована експозиція творчих виробів учнів 1-4 класів.  Чудова виставка дитячого мистецтва милує око та дарує всім радісні, позитивні емоції!

11:08 25.01.2019

Тиждень пошани до школи - добра традиція КЗ «Пісочинський ліцей»"!

У освітньому закладі громади другий семестр традиційно розпочався з тижня пошани до школи. В рамках цього чудового заходу учні 5-11 класів підготували виставку плакатів "Я люблю свою школу", а учні 1-4 класів фантазували на тему "Школа майбутнього».

21:00 24.01.2019

Особистий приклад та створення умов для гармонійного розвитку дитини – основний напрямок роботи працівників Пісочинського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) №1

- Зимова фортеця. Завдяки спільним дружнім зусиллям маленьких вихованців та працівників закладу у садочку будуть проходити веселі зимові розваги навколо чудової фортеці. - Виставка зимових композицій. Наприкінці новорічно-різдвяних святкувань разом із вихователями, помічниками вихователів і батьками дітки долучалися до створення цікавих, неповторних творчих композицій на зимову тематику. Композиції ще довго будуть милувати око працівників, вихованців, батьків та всіх гостей закладу! - Акція "Допоможи зимуючим птахам". Дітки разом із батьками зробили їдальні для птахів і підгодовують пернатих. Вихователі познайомили вихованців із зимуючими птахами нашої країни, читають їм казки та оповідання. Дітки малюють птахів та проводять за ними спостереження на прогулянці. Тема цієї акції була вибрана невипадково - адже саме птахи, які оточують людину увесь рік, приносячи користь і радість, в холодний час потребують особливої турботи. Різноманітні заняття, які проводять вихователі, створюють надзвичайно доброзичливу, душевну, творчу атмосферу у садочку!

20:00 24.01.2019

Групи подовженого дня в початковій школі КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»»

Групи подовженого дня в початковій школі комунального закладу «Пісочинський ліцей «Мобіль»» - гармонійний розвиток дітей, придбання нових знань, вдосконалення існуючих навичок. 1 класи: Граємо. Будуємо. Розвиваємось. 2 класи:  Тематична виховна година «Символи України. Мова калинова» до Дню Соборності України. 3-4 класи: Хоча ми ще невеличкi, виробляємо добрі звички! Цікаво, весело, пізнавально!

16:31 23.01.2019

Тематичні заходи до Дня Соборності України в комунальному закладі "Пісочинський ліцей"

22 січня в комунальному закладі «Пісочинський ліцей» протягом дня панувала святкова атмосфера. Традиційним був загальношкільний урок до Дня Соборності України. З великою відповідальністю поставилися до його підготовки всі класні керівники ліцею, продумавши оформлення, змістовність та форми проведення уроку. Наприкінці уроку діти разом з вчителями створили ланцюг - як символ духовної єдності людей східних і західних земель України.

16:17 23.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень